Opublikowano 29 marca 20205 l No ciężko im będzie zrobić coś gorszego, a jeśli jeszcze zamienią mi tego starego paskudnika w młodego, smukłego młodzieńca to może być tylko lepiej
Opublikowano 10 września 20204 l Pewnie update do next-genów, ja bym się nie napalał na żadne DLC. Nawet do poprzedniego Niera wydali tylko jedno i była to głównie kosmetyka.
Opublikowano 10 września 20204 l To prawda xD chociaż wątpię że ten beciak switch uciągnie dupsko pani robot
Opublikowano 24 września 20204 l Muzyka jest chyba zremasterowana tez. Teraz, Czezare napisał: To ma być rimejk jedynki czy funkiel nówka część? Rimejk.
Opublikowano 24 września 20204 l Teraz, Czezare napisał: To ma być rimejk jedynki czy funkiel nówka część? Rimejk. Btw okładka dwustronna, więc pięknie.
Opublikowano 24 września 20204 l 1 minutę temu, Czezare napisał: To ma być rimejk jedynki czy funkiel nówka część?
Opublikowano 24 września 20204 l No nie ukrywam, jest hajpik. Automata w ogóle mnie nie porwała, ale Nier Gestalt to było coś niesamowitego. No i supcio, że od razu na Xa, a nie roczna ekskluzywność.