Skocz do zawartości

Oceń okładkę PSX Extreme #179

Okładka PE #179 22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz okładkę nowego PE ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie podoba mi się, po prostu. Okładki z autkiem lubię, ale to musi być coś ciekawego. A tu jest nuda. 1/10

• Tylko za MOST WANTED daję 9 Mam nadzieję, że będzie na poziomie pierwotnego MW. Uwielbiałem tą część, najlepszy NFS! Jaram się jak mój xbox przy dzisiejszej pogodzie!

Opublikowano

Nie wiem jaka była geneza dobierania okładki na ten miesiąc (nie ma playtestu, a na E3 pokazywali dużo lepsze gry), ale ta jest beznadziejna. Znowu samochodzik, nasrane napisów, jakby to relacja z miesięcznej imprezy była czymś wyjątkowym, ocenę minimalnie podnoszę za kraksę w tle.

Opublikowano

Nie podoba mi się, po prostu. Okładki z autkiem lubię, ale to musi być coś ciekawego. A tu jest nuda.

1/10

Opublikowano

Tylko za MOST WANTED daję 9 :P Mam nadzieję, że będzie na poziomie pierwotnego MW. Uwielbiałem tą część, najlepszy NFS! :D Jaram się jak mój xbox przy dzisiejszej pogodzie!

• 4 tygodnie później...