Wasyl1122 1 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 Witam. Czy ktoś z Was miał już okazję grać online korzystając z internetu POLSATU CYFROWEGO. Nie mam innej możliwości połączenia z internetem. Wziąłem na próbę internet LTE/HSPA+ z limitem miesięcznym 7GB. W moim mieszkaniu antena łapie sygnał tylko w HSPA+. Koleś, u którego podpisywałem umowę powiedział, że przy graniu 2-3h dziennie miesięcznie zużyję ok 4 GB transferu. Dodam, że upload i download się waha jak to bywa przy takim internecie. Czy ktoś miał okazję grać korzystając z internetu mobilnego(nie koniecznie polsatu)? Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 Grałem korzystając z Play Online: laptop współdzielił połączenie z xboxem. W owym czasie miałem łącze 1 Mb/s. Połączenia miałem stabilne, praktycznie bez lagów. I co ciekawe, o ile przy normalnej pracy z internetem różnie bywało to połączenie z xbl zawsze miałem na pełnej prędkości. Wydaje mi się też, że nie wykorzystasz aż 4 GB transferu (przyjmując oczywiście, że nie wskoczy do gry żaden ekstremalny patch) Cytuj
Wasyl1122 1 Opublikowano 2 lipca 2012 Autor Opublikowano 2 lipca 2012 Dzięki za odpowiedź. W takim razie chyba zaryzykuję wypożyczenie routera do umowy i może coś z tego będzie. A ten Play online to był HSPA ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi