olilek94 0 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 hmm gra wygladala nastepujaco jezeli gralo sie na dwie osoby ekran byl podzielony wybierralo sie bohatera gra polegala na zdobywaniu fragow biegalo sie po mapie zbieralo sie bronie pamietam jednego bohatera taka dziewczynka mala byl tez taki maly robocik w ktorego ciezko bylo trafic Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 Wskocz w jakiś serwis o grach i sprawdzaj screeny po gatunku. Cytuj
olilek94 0 Opublikowano 4 lipca 2012 Autor Opublikowano 4 lipca 2012 Time Splitters? a wybiera sie na pczatku bohatera? Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 A sprawdzić sam na YT nie możesz? 1 Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 (edytowane) Grałem daaawno temu, jakieś 8 lat temu w jedną gierkę jednak nie pamiętam nazwy ani zbyt wiele szczegółów. To co pamiętam to widok z góry (chyba coś w stylu Diablo), uzbrojenie, różnego rodzaju bronie i chodzenie po jakichś kanałach (po mieście też z tego co pamiętam) gdzie były różnego rodzaju potwory. Jeden który zapadł mi w pamięć wyglądał chyba jak jakaś zielona galareta bodajże kwadratowa. Nie jestem w stanie przypomnieć sobie nazwy, a pamiętam że w gierkę się zagrywałem. Kojarzy ktoś może? Chyba można też było wybierać płeć postaci jeśli to może pomóc w poszukiwaniach. Możliwe, że postać którą graliśmy była jakimś krasnoludem Edytowane 6 maja 2013 przez Empro Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 7 maja 2013 Opublikowano 7 maja 2013 (edytowane) Baldur's Gate: Dark Alliance ? Edytowane 7 maja 2013 przez TakeshiX 1 Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 Przypomniała mi się dzisiaj jedna giera, ale za cholere nie pamiętam jak sie nazywała (grałem w demo z jakieś 5 - 8 lat temu). Jeśli dobrze pamiętam to była swojego rodzaju ściganka, z tym, że tor jazdy był na zasadzie hm... Guitar Hero (znaczy R1 i L1 zmieniało się "pas" po którym się jechało). Możliwe, że były jakieś power up'y. Więcej detali nie pamiętam, ale wciągnąłbym tę giere na emulatorka. Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 Nope, to nie byla gra muzyczna (porównanie do Guitar Hero było z racji tego, że było parę "torów" między którymi się przeskakiwało). Cytuj
Kielak 0 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Opublikowano 4 kwietnia 2020 (edytowane) jak ktoś znajdzie mi ta grę pierwsza misja była taka że zaczynasz obok ogniska przy rzece i idziesz strzelac Niemców w domku jakimś i druga że ladujesz na polu i napierdalasz i później musisz przyczepić bomby do czołgu mostu itp gierka była na ps2 /nie jest to żadne medal of honor ani call of duty Edytowane 4 kwietnia 2020 przez Kielak Żeby ludzie nie myśleli że to jakiś medal of honor ani call of duty Cytuj
triboy 996 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Opublikowano 4 kwietnia 2020 (edytowane) Może Brothers in Arms? Ta druga. Dopisz jakieś konkrety. Edytowane 4 kwietnia 2020 przez triboy Cytuj
Kielak 0 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Opublikowano 4 kwietnia 2020 15 minut temu, triboy napisał: Może Brothers in Arms? Ta druga. Dopisz jakieś konkrety. Kurcze ciężko z pamięcią bo to dawno temu świta mi coś ze w tej grze było takie coś jak by jakąś impreza itp i że zaczyna się tak jak by etap i musisz uciec z tego miejsca i jesteś w pokoju zamknięty i musisz uciec przez okno na piętrze Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Opublikowano 4 kwietnia 2020 może jakiś soccom? To była gra fabularna? O czym była, jak ubrany było bohater, widok fpp czy tpp? Cytuj
Wiewiór Ruda Kita 0 Opublikowano 10 czerwca 2023 Opublikowano 10 czerwca 2023 Kiedy byłem młodszy grałem w taką fajną grę to był taki chyba tajny agent nie wiem czy to było po polsku wiem że chyba na 1 lewelu trzeba było wejść do windy żeby nie zauważyli że mam jaką broń trzeba było wyjąć takie małe urządzenie potem się wjeżdżało i szło się takimi korytarzami gdzie były co chwilę kamery trzeba było je ostrożnie zestrzelić a jak cię wykryło to cała gmara ochroniarzy przychodziła i za Chiny nie pamiętam jak się nazywa a bardzo chcę ją znaleźć ktoś mi pomoże? Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 10 czerwca 2023 Opublikowano 10 czerwca 2023 Kiedys w wczesnych latach 90 gralem na automatach taka gierke wybieralo sie jedna z kilku postaci pamietam ze byl taki tym jak Wloczykij z Muminkow z Widlami xD Pierwszy poziom to byl jakis zameczek jakies Ghoule i Rycerzyki sie zabijalo a pierwszym Bossem byl jakis smok gra miala rzut izometryczny Cytuj
grzybiarz 10 319 Opublikowano 10 czerwca 2023 Opublikowano 10 czerwca 2023 2 godziny temu, Wiewiór Ruda Kita napisał: Kiedy byłem młodszy grałem w taką fajną grę to był taki chyba tajny agent nie wiem czy to było po polsku wiem że chyba na 1 lewelu trzeba było wejść do windy żeby nie zauważyli że mam jaką broń trzeba było wyjąć takie małe urządzenie potem się wjeżdżało i szło się takimi korytarzami gdzie były co chwilę kamery trzeba było je ostrożnie zestrzelić a jak cię wykryło to cała gmara ochroniarzy przychodziła i za Chiny nie pamiętam jak się nazywa a bardzo chcę ją znaleźć ktoś mi pomoże? Brzmi jak gra z psxa - metal gear solid Cytuj
grzybiarz 10 319 Opublikowano 10 czerwca 2023 Opublikowano 10 czerwca 2023 1 godzinę temu, wet_willy napisał: Kiedys w wczesnych latach 90 gralem na automatach taka gierke wybieralo sie jedna z kilku postaci pamietam ze byl taki tym jak Wloczykij z Muminkow z Widlami xD Pi Dark Seal czy jakoś tak. Nie można coś wklejać linków z telefonu:/ 1 Cytuj
Plackus 448 Opublikowano 13 listopada 2023 Opublikowano 13 listopada 2023 Gierka chyba z ps2 Kiedyś już ja widziałem Za cholerę nie mogę ogarnąć co to za tytuł Pomóżcie Cytuj
łom 2 042 Opublikowano 13 listopada 2023 Opublikowano 13 listopada 2023 58 minut temu, Plackus napisał: Pomóżcie Arc the Lad: Twilight of the Spirits 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi