Skocz do zawartości

Platinum Club

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Aktualna lista znajduje się w temacie Platinum Club w dziale PS4.

Edytowane przez Square

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 83,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Platyna #72  Fallout 3 (tak, dobrze czytacie ^_^ ) - wreszcie... Nie zliczę podejść do tej gry, ale posiadam ją od zamierzchłych czasów, kiedy jeszcze nie miała pucharków. Całe szczęście mam wersję

• GTA IV - trudność platyny 10/10, gra 10/10   Czyli moja historia z tą grą...   Pierwsze trofeum zdobyłem w 2009 roku, miałem już wtedy chrapke na platyne w tej grze, po zrobieniu wszystkich on

• Wipeout HD -   Odnosnie trudnosci - ciezko o tym mowic teraz, jak sie wszystko zebralo ale uwazam, ze o ile Zone Zeus i Zico sa uczciwie trudnymi trofeami (zona troche mniej, przez kolory) tak kamp

Opublikowano

a swoja droga można juz zdjąć ten nawias i zostawić sam tytuł który i tak jest dosyć trafnym :)

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano
  • Autor

Poprawione, swoją drogą GT wskoczyło na drugie miejsce najtrudniejszych platyn :)

Co tam Hanna, ważne że jest Terminator :P

Opublikowano

Terminatora to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, wiecie, kultowe filmy, ale Hannę... Ci, którzy w to grali, to pewnikiem używali drugiego konta :D

Opublikowano

taki pytajnik...

dlaczego w Top 5 najczęściej wbijanych platyn

jest az 6 tytułów ? ;)

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

W tym 3 "egzekwo" co daje 4....

Opublikowano

killzone 2 odpadł :wallbash: i tym sposobem szansa na 3 tytuly z podium Top Najtrudniejszych , ktore mialbym w kieszeni, ehh

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

To w takim razie, "I'm so sexy right now!", bo mam platynki w WHD, DS2 i ME :)

Opublikowano

proponowałbym graczy wsadzić w spoiler i zmniejszyć odstępy między tytułami, za długa ta lista stanowczo

Opublikowano
  • Autor

taki pytajnik...

dlaczego w Top 5 najczęściej wbijanych platyn

jest az 6 tytułów ? ;)

Było pięć tytułów, ale ostatnio doszedł Burnout i w tej chwili jest sześć :)

Odnośnie spoilerów to się pomysli, zobaczymy jak to będzie wizualnie wyglądać.

Edit:

Tam gdzie jest jeden czy dwóch platynowców to miejsca nie zaoczędzimy po dodaniu spoilera.

Opublikowano

Generalnie chodzi o to by podawać listę platyn tutaj czy ktoś sprawdza wszystko via PSN?

Opublikowano

albo tutaj, po co mu zaśmiecać mu skrzynkę ;)

a tutaj mozna sprawdzac trofea, tylko trzeba sie zalogowac..

http://us.playstatio...ity/mytrophies/

sam czasem kogoś z was sprawdzam :)

strzeżcie sie.

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

szpieg z PiS(d)u!

z żalem stwierdzam, że mało platynowych onanistów się tu zgłasza. a może po prostu jest nas tak mało? :/

Opublikowano
  • Autor

Generalnie chodzi o to by podawać listę platyn tutaj czy ktoś sprawdza wszystko via PSN?

Wysyłasz na PM listę gier w których masz platyne i które chcesz dodać, wraz z cyferką (1-10 bez połówek) określającą poziom trudności. Przed wysłaniem listy najlepiej zrobić update na PSNProfiles.

@4mE

Tutaj nie ma co robić syfu z wrzucaniem list. PM zawsze kasuje po dodaniu :)

Opublikowano

Wysyłasz na PM listę gier w których masz platyne i które chcesz dodać, wraz z cyferką (1-10 bez połówek) określającą poziom trudności. Przed wysłaniem listy najlepiej zrobić update na PSNProfiles.

@4mE

Tutaj nie ma co robić syfu z wrzucaniem list. PM zawsze kasuje po dodaniu :)

to info powinno być na szczycie tematu. no i po co podawać listę jak można podać jakąś kartę z yourgamerscards albo PSNProfiles

Edytowane przez Kalinho_PL

Opublikowano

Wiesz ile było by roboty z tym? Tak jest szybciej i wygodniej :)

Opublikowano
  • Autor

Po to podajesz listę żeby dopisać poziom trudności.

Opublikowano
  • Autor

mnie tam bardziej niż nawiasy, zastanawia fakt, że nikt się do Hanny nie przyznaje :P

Przed chwilą pojawiła się na liście :)

Opublikowano

PS Jak wysyłacie platynki z ocenami to możecie je słać przy okazji do mnie(albo tylko do mnie :P ) bo i tak ja liczę średnią a potem wysyłam Grześkowi i on ją aktualizuje :)

Opublikowano
  • Autor

Igor ile mam czekać na aktualne wyniki ? Coś się ociągasz, a to dopiero drugi dzień twojej pomocy :P

Co do listy, ktoś ma jakieś propozycje, coś pozmieniać, usprawnić ?

Aha, zapomniałem dodać, że nie podeslałeś jeszcze swoich platynek Igor :)

Edytowane przez Square

Opublikowano

można by zwiększyć limit do 10 miejsc w rankingach TOP ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.