Skocz do zawartości

Platinum Club

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

God of War - Daję 7. Nie wiem, jesteście robotami skoro dajecie tej grze 3 czy 4, ale (pipi)a, o ile na co dzień nie przeklinam w ogóle, tak grając w tą (pipi).aną grę i challenge moje zdania nie składały się z niczego innego prócz "(pipi)a, je.bana gra!' i tak przez bite 3 godziny podczas próby zrobenia tych zje.banych challenegy. Nigdy więcej tego nie odpale i pier.dole. Albo nie, daje 8, jestem noobem.

Opublikowano

Serio 8 ? Owszem wyzwania potrafią wkurzyć, ale żeby aż na taką ocenę ? To tylko pół oczka mniej niż Vanquish, a ten podobno jest hardcoreowy w wyzwaniach.

Opublikowano

Wszystkie 6 challengy w Vanquish zrobiłem w 4h i nie wydobyłem z siebie ani jednego brzydkie słowa, dla mnie to była przyjemność i jedynie przy 4 misji przesiedziałem z ponad godzine. Robiąc przez 3h challenge w GoW'ie wyczerpałem limit przekleństw na te dziesięciolecie więc daje 8. No dobra, zostańmy przy 7 bo to jedyny puchar który jest mega frustrujący, ale przysiegam, gdyby był kielon za przejście na GOD z automatu byłaby to pozycja na 10. Jestem noobem w GoWy, albo nie ogarniam systemu, w każdym razie zdarłem gardło.

Opublikowano

No to przy NGS2 byś wyrzucił konsolę przez okno.

???

Mam platyne w NGS2 i konsola jest na swoim miejscu.

Opublikowano

Hitman: Rozgrzeszenie. Trudność 3/10, platyna b. prosta. Polecam grę przejść dwa razy- najpierw normal i nie zwracać uwagi na trofea, a potem hard i zbierać na nim dowody. I w ogóle po przejściu na normal, hard był dla mnie dużo łatwiejszy bo obczaiłem "o so chosi" i sterowanie też już miałem opanowane.

Natomiast grę oceniam 9/10, a grafice daję dychę!

Opublikowano

No to przy NGS2 byś wyrzucił konsolę przez okno.

???

Mam platyne w NGS2 i konsola jest na swoim miejscu.

Przeszedłeś NGS2 na master ninja, a masz problemy z GoWem? Pierwszy raz coś takiego widzę.

To tak jakby dla kogoś jakaś czasówka z NFSHP była trudniejsza od Zico w WHD O_o

Opublikowano

Jestem noobem w GoWy, albo nie ogarniam systemu,

To. Swego czasu dwie pierwsze części przeszedłem na najtrudniejszych poziomach trudności, ale zawsze miałem problemy z systemem walki i nigdy nie była to łatwa przeprawa. A jeśli jesteśmy już w temacie MN, czy to w NGS1 czy 2 to jest on dosyć "prosty" i jedyna trudność we wbiciu platyny w NGS2 to chore lagi i 2 misje na UN. Tyle, przyczepiliście się jakby nie mogło mi to sprawić trudności więc już skończmy ten temat, ja nie latam za osobami które mają problemy w uzyskaniu platyny w ME czy Vanquish choć sam uważam je za średnio-trudne z przehype'owanym poziomem trudności. :|
Opublikowano

XM - First Official Polish Bot do nabijania platyn w hardcorach ;)

Bierz się za MGR:R, bo ja tu piszę niestworzone historie o porąbanej kamerze, robiące z gry 10/10, a potem zaglądam na psnprofiles.com, widzę ile osób zrobiło platyny w cztery dni i zaczynam płakać...

Opublikowano

Wracajac do tematu , wbilo sie 3 platynki.

1.Sleeping Dogs - 3 - jedna z przyjemniejszych platyn, super gierka

2.DanceStar Party - 4 - fajnie moga zakonczyc sie uklady partnerskie z zona :thumbsup:

3.Gwozdz porgramu Ninja Gaiden 3 - 9.5. Hell Yeah!!!!!

Dawno juz nie mialem takiego problemu z ocena trudnosci gry.Chcialem dac 10 , ale poniewaz celuje w 100% w tej grze to nie moge.

Ps.Grzesiek jak dobrze zauwazylem to NG3 wskakuje do top hardcore-ow. :yes:

Opublikowano

@Pepesz 
Platynka w MGR i tak nie jest tak trudna jak sam podejrzewałem. Z początku myślałem, że nie będzie można używać wspomagaczy, każda walkę trzeba będzie przejść nohit czy też po każdej porażce zaczynać od początku etapu, a potem okazało się, że można każda walkę restartować jeśli nam się nie uda czy też:

PS. Na poziomie Reveangence gram po taniosci - Infinity Wig A i granaty paralizujace  :P Da sie S-ki robic w ten sposob, ale nie ma juz tej satysfakcji. Jak przestane byc workiem do bicia na tym poziomie to sprobuje normalnie to przejsc ;)

Co nie zmienia faktu, że łatwo na pewno nie jest, ale ja prędko się o tym nie przekonam. :) Na razie żyłuje czasówki w challenge'ach w kozackim tytule jakim na pewno jest Vanquish , a za tydzień wychodzi DOA na którego mam wielką ochotę już od dawna i może połaszę się nawet o platynkę. A jeszcze przecież chodzi za mną od też bardzo dawna Dead Rising 2 Off the Record którego w między czasie będę chciał łyknąć. :<
Dobra, koniec spamu. :)

Opublikowano (edytowane)

Nowy DMC to najłatwiejsza cześć gry jaka wyszła bez problemu wbiłem platynę a w kolekcji HD miałem problemy aby wbić

DmC Devil May Cry 5/10

Sleeping Dogs 3/10

Ni No Kuni Wrath of the White Witch 3,5/10 (najlepsze jrpg w jakie grałem na ps3;)

Dead Space 3  gra jest dużo łatwiejsza od poprzednich części dodatkowo w grze występuje błąd który daje nieskoczną amunicje takie 3/10

Edytowane przez spn_sosnowiec
Opublikowano

Nowy DMC to najłatwiejsza cześć gry jaka wyszła bez problemu wbiłem platynę a w kolekcji HD miałem problemy aby wbić

DmC Devil May Cry 5/10

Sleeping Dogs 3/10

Ni No Kuni Wrath of the White Witch 3,5/10 (najlepsze jrpg w jakie grałem na ps3;)

Dead Space 3  gra jest dużo łatwiejsza od poprzednich części dodatkowo w grze występuje błąd który daje nieskoczną amunicje takie 3/10

jeszcze nie skończyłem Dead Space'a 3, a juz wiem, ze moja ocena będzie w granicach 8,czy 9, bowiem hardcora już zaliczyłem i to solo.

niestety gra nie jest wysokich lotów, tak jak myślałem na początku, ale poziom trudności jest co najmniej wymagający.

3x podchodziłem, az w końcu kierując sie przysłowiem "do trzech razy sztuka, a za czwartym nauka", i chwyciłem za glich'a z save'ami, którego wykorzystałem nie więcej niz 3 razy. infinity ammo, nie wchodzi w gre, bowiem przeciwnicy, sa bardzo szybcy, co jest główna przyczyna moich zgonów.

byc moze grales w co-op'a, ja tej możliwości wciąż nie mam :/

Opublikowano

jeszcze nie skończyłem Dead Space'a 3, a juz wiem, ze moja ocena będzie w granicach 8,czy 9, bowiem hardcora już zaliczyłem i to solo.

niestety gra nie jest wysokich lotów, tak jak myślałem na początku, ale poziom trudności jest co najmniej wymagający.

3x podchodziłem, az w końcu kierując sie przysłowiem "do trzech razy sztuka, a za czwartym nauka", i chwyciłem za glich'a z save'ami, którego wykorzystałem nie więcej niz 3 razy. infinity ammo, nie wchodzi w gre, bowiem przeciwnicy, sa bardzo szybcy, co jest główna przyczyna moich zgonów.

byc moze grales w co-op'a, ja tej możliwości wciąż nie mam :confused:

Grałem w coopie :) ale gra ma bardzo duzo błędów które ułatwiają jej skończenie polecam gre z tym poradnikiem http://www.ps3trophies.org/forum/dead-space-3/188667-dead-space-3-trophy-guide-roadmap.html
Opublikowano

XM wygrales temat :D

W jedynce Challenge byly najtrudniejsze, z kazda nastepna pozycja ich poziom spadal, ale musiales miec po prostu zly dzien. Jakbys na luzie, bez spiny odpalil je nastepnego dnia to szybko bys je zaliczyl.

Opublikowano

no jasne..  tylko Classic nie ma opcji co-op'eracji + ma dodatkowo kilka innych opcji, co ma nam niby przybliżyć feeling z poprzednich czesci, a raczej tylko ich polot.

Opublikowano (edytowane)

XM wygrales temat :D

W jedynce Challenge byly najtrudniejsze, z kazda nastepna pozycja ich poziom spadal, ale musiales miec po prostu zly dzien. Jakbys na luzie, bez spiny odpalil je nastepnego dnia to szybko bys je zaliczyl.

:P

Wbiłem platynkę w "trójce" - takie 5 niech będzie, nawet nie pamiętam czy challenge w tej części były trudne bo robiłem je 2 lata temu wiec obyło się bez trudności. xD

E:

No ale ja miałem taki sam problem z vanquishem. Ja jestem noobem w strzelanki, a ty w bijatyki :)

Wręcz przeciwnie - bijatyki, beat 'em upy czy hnS wciagam jedna dziurką od nosa i idzie mi w nich zaje.biscie, natomiast w strzelaninki zbieram sowite baty. Ot GOW to wyjątek ze mi nie idzie, to samo z Vanquishem że idzie mi aż tak dobrze, każdy challenge pęka "na strzała" i nawet nie zastanawiam się czy AR mi siadł i trzeba się schować.

Edytowane przez XM.
Opublikowano

Ty, ale we wszystkich challengach GOW naciskasz kwadrat i używasz bloku i w sumie tyle :D

No ale ja miałem taki sam problem z vanquishem. Ja jestem noobem w strzelanki, a ty w bijatyki :)

Opublikowano

Gdyby nie hardkorzenie, to miałbym więcej czasu na przechodzenie innych świetnych gier, a nie masterowanie po 100 godzin tej samej. 

Wszystko ma swoje plusy i minusy, także nie ma co narzekać :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...