[InSaNe] 2 477 Opublikowano 16 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2014 Ja niedawno kupiłem F: New Vegas Ultimate Edition i też się biorę za calaka. Dużo kombinowania? Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 16 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2014 Kombinowania nie ma. Trzeba tylko zapisać sobie w pewnym momencie save i skończyć kampanie dla NCR, potem wrócić do tego save i zrobić kampanie dla Legionistów, i tak samo dla dwóch pozostałych frakcji. Tak żeby nie wracać do początku gry. No i trzeba zacząć grę w trybie Hard Core mode, po skończeniu fabuły można go już wyłączyć i robić pozostałe questy. Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 16 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2014 A nie ma kombinacji z "karmą"? Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 16 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2014 Kombinowania nie ma. Trzeba tylko zapisać sobie w pewnym momencie save i skończyć kampanie dla NCR, potem wrócić do tego save i zrobić kampanie dla Legionistów, i tak samo dla dwóch pozostałych frakcji. Tak żeby nie wracać do początku gry. No i trzeba zacząć grę w trybie Hard Core mode, po skończeniu fabuły można go już wyłączyć i robić pozostałe questy. Heh, dla NV zaczynałem grę kilka razy. Oj świetna przygoda, w F3 czeka na mnie jeszcze kilkanaście achievementów i godzin gry A nie ma kombinacji z "karmą"? Nie ma tego sytemu w NV. Jest swego rodzaju karma w każdej miejscowości oddzielnie bez znacznia na achievementy Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 16 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2014 A nie ma kombinacji z "karmą"? Na szczęście już tego nie ma W Vegas. Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 21 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2014 (edytowane) Battlefield 4 - 3/10. Najłatwiejszy Battlefield do wymasterowania. Singiel żałośnie łatwy, w multi nic wielkiego do zrobienia nie ma. Jedynie w multi trzeba trochę pograć żeby wbić 25 level i 45 killi M1911. Jeśli ktoś nie ma jakiegoś tam kodu na odblokowanie tej spluwy to musi się liczyć z tym, że będzie musiał zaliczyć kilkaset killi innymi pistoletami. Shadow of Mordor- 6+/10. Chyba oceniam za wysoko, ale z początku trudno mi się grało. Za wcześnie niektóre trofea chciałem wbić i źle na tym wychodziłem, bo niektóre spotkania z kapitanami i wodzami mnie po prostu przerastały. Później, jak już podrasowałem swojego ziomka to większość starć to łatwizna. Ogólnie każdego trofika można wbić z palcem w ... Gierka całkiem niezła, dałbym 8-, ale za fatalne zakończenie zniżam do 7+. 10- w PSXE to dla mnie kpina, nie ma w tej grze nic co spowodowałoby żebym przez moment mógł pomyśleć, że to gra na więcej niż 8/8+. Edytowane 21 listopada 2014 przez Yakubu 1 1 Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 22 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2014 Wolfenstein: The New Order. Przyznam się- grałem z glitchem (za dużo gier do nadrobienia:P) więc trudność oceniam 3/10 (jedynie ostatni rozdział na UBER momentami sprawiał trudność). Ale myślę, że spokojnie dałbym radę przejść całość na UBER i wtedy oceniłbym pewnie 4/10. Podczas przechodzenia gry skupiłem się na perkach, olewając znajdźki i tu mnie system seve'ów mile zaskoczył, bo po pierwsze po skończeniu fabuły można odpalać rozdziały w celu znalezienia fantów, a po drugie nie trzeba powtarzać całego rozdziału, wystarczy dojść do momentu zebrania ostatniej znajdźki i wyjść do menu głównego. Mega oszczędność czasu (czemu więcej gier z takiej możliwości nie korzysta?). Natomiast sam tytuł naprawdę kozacki i jeden z lepszych fpsów w jakie grałem. Mocne 8/10. 1 Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 11 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2014 Borderlands The Pre-Sequel! - Rzecz ma się podobnie jak z Borderlands 2. Praktycznie identyczne trofiki (z drobnymi zmianami). Również nie są trudne lecz czasochłonne. 4/10 1 Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 20 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 Far Cry 4 platyna zajęła 34h, zrobiłem 55% gry, generalnie trudna nie była, nie trzeba było powtarzać żadnych etapów, ale jednak pod koniec troche męczące zrobiło sie te ganianie za znajdzkami, drugi raz bym nie powtarzał tego, czasochłonna Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 27 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2014 LBP2 (i pare tygodni wczesniej LBP1) - go.wno obesrane. MM to partacze kodu. 4 Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 27 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2014 LBP2 (i pare tygodni wczesniej LBP1) - go.wno obesrane. MM to partacze kodu. jak zrobiłeś 50 zagrań w Twój level? Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 27 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2014 LBP2 (i pare tygodni wczesniej LBP1) - go.wno obesrane. MM to partacze kodu. chyba jesteś niepoważny, 1 i 2 są w porządku, 3 ssie 1 1 Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 27 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2014 LBP2 (i pare tygodni wczesniej LBP1) - go.wno obesrane. MM to partacze kodu. chyba jesteś niepoważny, 1 i 2 są w porządku, 3 ssie Ale o czym ty ku.rwa mowisz? O platynach czy o przebieraniu sie w laszki? LBP2 (i pare tygodni wczesniej LBP1) - go.wno obesrane. MM to partacze kodu. jak zrobiłeś 50 zagrań w Twój level? To bylo meczace. Wbijasz sie do kogos do poda i prosisz zeby poszedl za toba. Wracasz do swojego poda i jak ktos sie przylaczyl to wchodzisz na swoj level i go konczycie razem. Tylko zrob jakis ultra krotki. Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 27 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2014 no napisaleś ze mm to partacze wiec wywnioskowalem ze 1 i 2 sa chuyowe dla ciebie, koniec offtopu Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 27 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2014 Ale jestesmy w dziale platyn a nie recenzji wiec komentuje to pierwsze. A w tym przypadku totalna randomowosc skokow, ladowan, zmian glebi itd. swiadczy o tym, ze MM chyba sami nie grali w te etapy, ktore chcieli aby gracze przeszli bez skuchy. W zadnej innej grze nie czulem sie tak oszukiwany przez system jak w LBP bo o ile wtopa z mojego bledu jest ok, tak wtopa z bledu gry to stek ku.rw, chu.jow itp. epitetow. Vanquish byl trudny, ale nie czulem sie zostawiony sam sobie bo wiedzialem, ze przez szlifowanie skila osiagne sukces. W LBP nawet po 30000h nie ma sie pewnosci jak zakonczy sie skok. A takich skokow trzeba do trofa wykonac wiele. Je.bac MM. Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 455 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 LBP2 (i pare tygodni wczesniej LBP1) - go.wno obesrane. MM to partacze kodu. jak zrobiłeś 50 zagrań w Twój level?Wbijasz sie na forum playstationtrophys i postujesz swoj poziom linkiem z lbp.me. Po tygodniu masz zrobione. Musisz odwdzieczyc sie tym samym pamietaj. Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Wbita w Wyznanie Asasynów III Niezbyt trudna, jedynie Multiplayer troche czasochłonny. 1 Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2014 Ja już od maja żadnej platyny nie wbiłem. Przez tego pesa wszystko poszło w odstawkę Odnośnik do komentarza
Square 8 548 Opublikowano 30 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2014 Ja przez ostatni rok grałem tylko w Borderlandsy z gier, których nie posiadałem wcześniej i tylko tam powbijałem platyny. Mam nadzieje, że za niedługo wpadnie 30-ta. Musze zrobić w końcu update tematu E: Podczas aktualnie trwającej naprawy http://psntrophyleaders.com można posłuchać dzwięku wpadających pucharków, po naciśnięciu Xa Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 Moja ostatnia platynka to samograj The Walking Dead :facepalmz: Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 31 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 a moja Ben 10 Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 31 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 Moja 13 pechowa platyna zasłużenie przypada dla Driveclub. Gdyby nie jaja z on line i nie możliwość wbicia trofeów za challenges to miałbym wcześniej. Ale los widać tak chciał że skoro mam mieć 13 to musi być pechowa. Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 455 Opublikowano 1 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2015 Ja mam juz za soba pierwsze trofeum w nowym roku: PS Vita, Rayman Legends - Czempion! Wygraj diamentowy puchar w wyzwaniu(zloty). Do platyny juz tylko zostalo dobic do 11 levelu czaderskosci. Oby caly rok byl taki xD 1 Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 1 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2015 Najgorszy pucharek został, grania na pół roku Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 455 Opublikowano 1 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2015 Najgorszy pucharek został, grania na pół roku powiedzmy, ze jestem przy końcu(z miesiąc góra) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi