Rayos 3 170 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 nie mam ps4 przechodziłem na vicie, na ps3 nawet nie pobralem jak kupilem wersje na vita/ps3 + dlc + ost ;p a wcześniej przeszedłem grę na Steamie. uwielbiam guacamelee, to jedna z nielicznych gier ktorych bez wahania wystawiam 10/10 (aboslutnie wszystko mi w tej grze sie spodobalo) i moglbym przechodzic od razu po raz 4 <3
MEVEK 3 456 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 (edytowane) ostTez ja bardzo lubie. Mialem calak, chyba ze cos sie zmienilo. Co to?P.S Czaje sie na wersje ulepszona PS4 Edytowane 6 kwietnia 2015 przez MEVEK
Rayos 3 170 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 I AM ON FIREEEEEEE RESOGUN PS VITA 8+/10 Zdecydowanie jedna z najtrudniejszych platyn jakie dane mi było zdobyć. Przejść całą grę na weteranie utraty wszystkich żyć było niebywale trudne, przejście 1 etapu na najwyższym poziomie trudności było mega ciężkie, reszta dość łatwo wpadała. Mega satysfakcjonująca platynka !
Square 8 555 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 kwietnia 2015 Wpadła dzisiaj pierwsza platynka na PS4 czyli w inFamous Second Son - komplet zdecydowanie łatwiejszy od poprzedników, w zasadzie nie ma nic nad czym trzeba kombinować, stąd ocena też niska, bo tylko 3.
Farmer 3 270 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Opublikowano 11 kwietnia 2015 to jeszcze nie Borderlandsy w czytniku?
Square 8 555 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 kwietnia 2015 Borderlandsy odpalone od razu po zakupie, ale zrobiłem przerwę na SS, w końcu coś nextgenowego trzeba było przejść Platynę w BL2 wbijam w normalny sposób, a to trochę zajmie zanim się tutaj wpisze.
triboy 970 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Opublikowano 11 kwietnia 2015 A mi wpadła platynka za SS:First light. Ocena 2, bardzo izi.
Square 8 555 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 kwietnia 2015 First Light czeka na kupno Plusa, ale z ograniem poczekam, bo dwukrotne przejście SS na 100% na chwilę obecną wystarczy
_daras_ 725 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Platynka nr 64: Middle Earth: Shadow Of Mordor, trudność: 4/10. Kilka wkurzających trofeów do zdobycia, głównie te związane z systemem nemesis (np. zdobycie runy 25 poziomu). Przejście fabuły to sama przyjemność, jednak im dalej w las tym gorzej i w tytuł wkrada się monotonnia. Kompletnie nie rozumiem ocen typu 10-, gra nie wyróżnia się niczym na tle pozostałych sandbox'ów (że niby system nemesis, ale ja wiem czy to takie przełomowe?), jednak to bardzo solidna gra i daję jej 8/10. 2
darkknight 54 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 AC Black Flag- 4 bardzo prosta platyna , nawet legendarne statki nie zajely zbyt wiele czasu.AC jak AC z tym ze ma jeden olbrzymi plus - glownego bohatera.Nie sadzilem ze po Ezio jeszcze stworzą kogos ciekawego , a tu taka wielka niespodzianka.Najgorsze jest to ze podobno w następnych częściach znowu jakies pedaly. Ps. Strasznie dziwnie gra się w Asasyna w którym nie trzeba zbierac wszystkich znajdziek . 2
Kalinho_PL 334 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 .Nie sadzilem ze po Ezio jeszcze stworzą kogos ciekawego , a tu taka wielka niespodzianka.Najgorsze jest to ze podobno w następnych częściach znowu jakies pedaly. Ps. Strasznie dziwnie gra się w Asasyna w którym nie trzeba zbierac wszystkich znajdziek . spoko roko w AC:U musisz zebrać wszystko i nawet taki farmer jak ja wymięka i na chwilę obecną chyba odpuszczam platynę
_daras_ 725 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 AC Black Flag- 4 bardzo prosta platyna , nawet legendarne statki nie zajely zbyt wiele czasu.AC jak AC z tym ze ma jeden olbrzymi plus - glownego bohatera.Nie sadzilem ze po Ezio jeszcze stworzą kogos ciekawego , a tu taka wielka niespodzianka.Najgorsze jest to ze podobno w następnych częściach znowu jakies pedaly. Ps. Strasznie dziwnie gra się w Asasyna w którym nie trzeba zbierac wszystkich znajdziek . No to w AC:Unity nie dość że trzeba zebrać wszystko, to jeszcze bohater pedau
darkknight 54 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Panowie , żeby grac w Unity , trzeba być bogaczem którego stać na Ps4.
MEVEK 3 456 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 (edytowane) Pisze w kilku tematach, by trafić do większej rzeszy graczy Metro 2033. Metro 2033 Redux - ukryte trofeum, przejedz niezauważenie obok strażników, zabijając wcześniej zwiadowce... To jest jedyne trofeum, jakie mnie dzieli od platyny, ale i tak nie chce wpaść, mimo, ze jest najprostsze Jakieś sugestie i podpowiedzi ??? Edytowane 18 kwietnia 2015 przez MEVEK
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 (edytowane) Weź mocniejszą broń i strzelaj wcześniej, bo zanim go zabijesz tym korkowcem to koleś zdąży krzyknąć: Edytowane 18 kwietnia 2015 przez SzczurekPB
darkos 4 301 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Goście na stacji usłyszeli jak strzelasz, to ma być jeden cichy strzał w łeb. Mi zaliczyło bez problemu.
MEVEK 3 456 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 moze ktos mi to zaliczy, bo mi nie wchodzi, błąd gry albo konsoli. strzelalem na wiele sposobow, juz chyba ze 100x powtarzalem level i nawet poprzedni. nie ma opcji
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Final Fantasy Type 0 HD - trudność platyny 3/10 Platyna bardzo łatwa i przychodzi bez większego problemu. 3/4 pucharków wpada przy samym przechodzeniu gry. Trzeba jedynie pilnować tych "missable" a całość jest do wbicia nawet poniżej 20h. 1
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Dragon Age: Inkwizycja Trudność - 5/10. O samej grze rozpisałem się więcej we "Właśnie ukończyłem". Co do samej platyny, to nie jest trudna, ale czasochłonna. Poziom "Koszmar" znaczni ułatwia specjalizacja maga zaklinacza, ale gra robi się wtedy nudna, bo klepie się duchowym mieczykiem, a każdy cios odnawia barierę, także w niektórych przypadkach postać jest niezniszczalna. W nowego DA warto zagrać, tym bardziej, że teraz jest promocja w sklepach i gierka jest do kupienia za 169zł. 1
darkos 4 301 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Opublikowano 19 kwietnia 2015 moze ktos mi to zaliczy, bo mi nie wchodzi, błąd gry albo konsoli. strzelalem na wiele sposobow, juz chyba ze 100x powtarzalem level i nawet poprzedni. nie ma opcji Pamiętam że specjalnie przed tym tunelem powtarzałem misję wcześniejszą żeby zdobyć karabin z celownikiem optycznym i zabiłem gościa mocniejszym nabojem. Tak samo powtarzałem misję przed jazdą drezyną gdzie trzeba strzelać do goniących nas poczwar po to by zdobyć lepszą broń do tego trofeum.
MEVEK 3 456 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Opublikowano 19 kwietnia 2015 (edytowane) Zaraz tak zrobie. Szkoda, ze na filmiku gosc to robi zwykla bronia. A mi w zaden nie chce zaliczyc. i nic z tego... Edytowane 19 kwietnia 2015 przez MEVEK
_daras_ 725 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Opublikowano 19 kwietnia 2015 A próbowałeś zreinstalować grę? Sam zacząłem grać w Metro i dam znać czy mnie wpadło. BTW: dawno nie grałem w tak zaj.ebistą grę, jestem dopiero gdzieś w połowie, ale już widzę poziom pierwszego Bishock'a, a najlepsze jeszcze przede mną czyli Last Light.
MEVEK 3 456 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Opublikowano 19 kwietnia 2015 (edytowane) Jak Tobie wpadnie to zapodaj mi filmik na pw, może cos robię nie tak. Ale z drugiej strony, jakby chodziło o HS to by to wyszczególnili. Tak myślę.. Jutro lecę do kumpla odpalić gre na jego pleyce. Jak nie pójdzie to juz nie wiem.. Edytowane 19 kwietnia 2015 przez MEVEK
oFi 2 452 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Metal Gear Rising : Revengeance DLC's * DLC VR missions 8/10 Myslalem ze zrobią coś z pompą. Jakies misje takiego typu co byly w MGS 1 VR missions na drugiej płycie. Niestety dostajemy wiecej tego samego. Nuda, nie polecam. *DLC Jetstream Sam 7/10 Zmieniono troche mechanike rozgrywki. Fabuła płytka jak kałuża niestety. Wbicie 100% czasochłonne *DLC Blade Wolf 10/10 Najciekawsze DLC, nowa muzyka dla Wolfa i cutscenki bardzo ciekawe pokazujące historie wolfa i jego trening. Dlc krótkie ale najciekawsze z calej trójki. Przejscie ostatniego bosa w trybie revengeance jest niemozliwe praktycznie. Programista przegioł z jednym aspektem gry. Nie wiem gdzie byli wtedy beta testrzy :| polecam zabic ostaqtniego bosa na hardzie zeby wbic 100%. 3
Rekomendowane odpowiedzi