Gość ragus Opublikowano 21 kwietnia 2014 Opublikowano 21 kwietnia 2014 (edytowane) Na Gafie ludzie, którzy grają już w podstawową 4kę po japońsku piszą, że nie ma co się sugerować oglądaniem zwiastunów na PC. 4 wygląda tak samo jak 3, z tym, że tym razem mapy są o wiele większe i bardziej złożone. Opisujący swoje wrażenia kładą nacisk zwłaszcza na to, jak mobilny jest teraz nasz łowca. Wszędzie można się wspiąć, wszędzie można wskoczyć. i jeszcze kilka gifów z pełnej wersji czwórki: Edytowane 21 kwietnia 2014 przez ragus Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Opublikowano 21 kwietnia 2014 oks, to zaufam gafom na slowo Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Bierzemy na premiere i napierdalamy. 2 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Odkladam pieniadze :potter: rozumiem panowie, ze wspolne sesyjki beda dosc regularnie i czesto? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2014 ja też sie jaram, ostatnio w monstera grałem z ludźmi w MH unite na psp za pomocą jakiejś aplikacji która pozwalała grać przez internet symulując na psp ad hoc, ale to było dawno temu, nie moge sie doczekać zwłaszcza że na tym trailerze pokazali mase nowych stworów, mimo że większość to tylko inne wersje kolorystyczne tych co były w mh4 to jednak zawsze to dla nas coś nowego (a i wydaje sie że róznice są większe niż tylko zmiana koloru) Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Wiadomo w ogole co maja dorzucic do tej wersji G? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Autor Opublikowano 22 kwietnia 2014 (edytowane) No widac na trailerze. Nowa mapa pustynna (w mh4 nie ma pustyni). Chyba też kraba nie bylo (brakowalo mi krabow). No i nowe podgatunki wielu potworów ktore mialy premiere w mh4. No i ns koncu widac tez chyba calkowicie nowego potwora ktory zaatakowal rathianke tyle wiadomo na razie. Pewnie jeszcze cosujawnia. Byc moze nowego bossa lub ukrytego bossa co do grafy to mam wrazenie ze ulepszyli efekty specjalne jak swiatlo, cienie i np animacje atakow (strumien wody fajny) ale pogorszyli tekstury i nuektore modele. W dodatku gdzieniegdzie jest dziwaczna kolorystyka. Jedna z map jest dziwacznie żółta a nawet nie jest pustynią Edytowane 22 kwietnia 2014 przez Yano Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Trochę cross-promocji z okazji dziesięciolecia serii: - Koszulki Uniqulohttp://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=109015962&postcount=163 - Gitara ESP (broń w grze, jeśli dobrze zrozumiałem), skórzana kurtka, czekoladkihttp://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=109015962&postcount=163 To, co wyżej i jeszcze więcej (okulary, torby golfowe, desery, wisiorki itepe) http://game.watch.impress.co.jp/docs/news/20140422_645431.html Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Autor Opublikowano 29 kwietnia 2014 W japonii pewnie z play asia mozna kupic. Kiedys tam kupowalem figurki mh. Ale duzo pieprzenia z celnikami bylo. Nie chce mi sie drugi raz Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 czerwca 2014 nowy trailer mh4u przeznaczony na E3 w sumie pomijając sam trailer to fajnie że coś sie dzieje w temacie MH poza japonią, to chyba pierwszy raz gdy ta seria bedzie prezentowana na E3, do tej pory mimo wielkiego hitu w japonii to w europie i usa seria była traktowana bardzo olewacko i jeśli już nawet coś wyszło to zwykle był rok opoźnienia i było to niszowe mam nadzieje że idą lepsze czasy dla MH poza japonią Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 7 czerwca 2014 Opublikowano 7 czerwca 2014 (edytowane) Widze szanse dla MH, po pierwsze zmiana platformy na popularniejsza, po drugie wreszcie normalny online. Solo to nawet nie bede odpalał, bo po co. Ludzi tutaj nie zabraknie do grania. Edytowane 7 czerwca 2014 przez Guernica Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 7 czerwca 2014 Opublikowano 7 czerwca 2014 Mogliby dać to na Wii U. MH3U dla mnie był niegrywalny na 3ds'ie z powodu mega frustrującego obracania kamery,która i bez tego potrafi się zesrać przy ścianach w trakcie walk. Na wii u już gra mi się mega przyjemnie,bo mam pełną kontrolę nad tym co robię. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 7 czerwca 2014 Opublikowano 7 czerwca 2014 z circle pad pro gra sie troche przyjemniej, ale do sterowania z psp nic nie ma startu. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 Kupuje w dniu premiery, chociaz kurfa pewnie do tej pory i tak nie przejde g ranka w mh3u ... ale co tam. Kiedy dokladnie ma byc premiera? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 czerwca 2014 Autor Opublikowano 18 czerwca 2014 "dokładnie" to wczesny 2015, chyba nie ma konkretnej daty, obstawiam luty-marzec ja też oczywiście kupuje na premiere, coś trzeba robić z 3DSem który od kilku miesięcy leży w szafie Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 19 czerwca 2014 Opublikowano 19 czerwca 2014 (edytowane) Nie lubisz dobrych gier to konsola lezy, ja nie wyrabiam zeby ograc wszystko. Edytowane 20 czerwca 2014 przez Guernica Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 czerwca 2014 Autor Opublikowano 19 czerwca 2014 sory ale mario329 nie kupie, jest kilka gier na 3dsa które mnie ciekawią, ale obecnie od paru miesięcy katuje dark souls 1 i 2 wiec nie kupowałem żadnych gier na d3sa Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 No ja w sumie jestem w podobnej sytuacji. Generalnie wyprzedalem wszystko co mialem i zostawilem sobie tylko mh3u. Z nadchodzacych gier to tylko mh4u mnie interesuje na 3dsa...no moze jeszcze Bravely Default majaczy gdzies w tle, ale caly czas zastanawiam czy warto. Dobrze ze mh4u starczy na setki godzin, bo inaczej bylaby kicha... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 czerwca 2014 Autor Opublikowano 20 czerwca 2014 mnie też nieco ciekawi bravely deafult ale boje sie ze po paru godzinach mi sie znudzi być może jeszcze nowe poki kupie, ale oprocz tego to czekam tylko na monstera Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Wbijcie w yt pokaz capcomu mh4u na e3. Prezentuja tam demo, ktore mam przeczucie, ze w odpowiednim czasie ( czyli niedlugo przed premiera), dadza nam na eshopie. Tak bylo z mh3u. Byloby super Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Demo z multi na zachete chetnie bym zobaczyl. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 lipca 2014 Autor Opublikowano 11 lipca 2014 nowy trailer, pokazuje niewiele nowego, głównie kawałki miasta, cutscenki, pare urywków z walki, ale pokazuje jednego kompletnie nowego potwora więc warto zobaczyć nowy potwór wydaje sie być "na bazie" rathlosa, ale połączony z tigrexem (opieranie się na rękach-skrzydłach, i jeden z atakó przypominał atak bariotha (lodowego szablozębnego) ogolnie podjarka rośnie, ciesze sie ze w moim wieku czas szybko zlatuje, ani się obejrzę a już będzie premiera Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi