Rayos 3 170 Opublikowano 28 lipca 2014 Opublikowano 28 lipca 2014 No ba. A co do postu Guernici jeszcze, ludzie nie gardzą 3DSem w Polsce, po prostu ciężko się spotkać. Dlatego dobrze, że są takie spotkania jak MSP czy GśSP czy Warszawskie Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 lipca 2014 Autor Opublikowano 28 lipca 2014 ja grałem w multi na ps2 w jedynke i potem w unite na psp poprzez xlink kai (czy jakoś tak), było bardzo fajnie, wiec nie moge sie doczekać az w 4 bedzie mozna grac online bez kombinacji pamiętam jeszcze czasy MH1 na ps2 - zassałem gre z netu kompletnie nie wiedząc o co chodzi, po chwili zakochałem sie na maksa, przeszedlem większość singla, nabijając ok 30h, ale większość contentu byla w multi (w dodatku bez możliwosci robienia go samemu jak na psp i 3ds) wiec kupilem oryginał i wlazłem w świat multi, graczy nie było wielu ale byli wierni, po jakimś czasie zacząłem poznawać tych samych znanych mi graczy, aż w końcu znalazlem kilka osób które regularnie grały i sie z nimi zaprzyjaźniłem (byli chyba z angli i z niemiec), w szczycie formy graliśmy codziennie od ok 23 wieczorem do 6-7 rano przez ponad miesiąc, bardzo mlio wspominam te czasy mimo że online na ps2 byl dosyć raczkujący to i tak fajnie sie grało potem gralem na psp poprzez komputer symylujący adhoc, tez bylo fajnie chociaz bywało sporo kłopotów z lagami i z dołączaniem, bywalo że 30 min sie siedzialo i czekalo na innych aż im sie uda wejść do naszej gildii, wiec gra byla rozwleczona i bylo mniej grania a wiecej czekania, ale i tak bylo fajnie 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 lipca 2014 Opublikowano 28 lipca 2014 Miłość do MonHuna się wylewa z tego posta, mój stary mentor Yano wrócił <3 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 31 lipca 2014 Autor Opublikowano 31 lipca 2014 okładka dosyć dziwna, te 4 postacie odbiegają graficznie od potwora i wydają sie być słabo doklejone ponadto powiedzieli że gracze z usa i europy będa mogli grać ze sobą, fajnie bo to zawsze wieksza pula graczy do wyboru Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 Tylko jak bedzie z lagami? No i lepiej miec stala ekipe. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 31 lipca 2014 Autor Opublikowano 31 lipca 2014 jasne lagi słabe, ekipa dobra ale MH poza japonią nie jest aż tak popularny wiec dobrze że w razie potrzeby będzie można mieć większą pule graczy do wyboru a nie tylko z samej europy ciekawe w ogole jak gracze będą się łączyć, na psp była tylko gildia do której gracze wchodzili siedząc obok siebie na ps2 w jedynce, i na wiiu pewnie podobnie to działa oprocz singlowej wioski było miasto-online, i w tym mieście mogli sie spotykać gracze, na ps2 chyba 16 mogło wejść do jednego miesta, i z tego grupki 16 mozna bylo się dobierać w 2-4 osobowe grupy ktore szły na questa nie pamiętam dokladnie ale mam nadzieje że będzie mozna sie w łatwy sposob spotykac ze znajomymi w konkretnym mieście Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Na ultimie mozna juz skladac zamowienia. MH3U tam kupilem i raczej z MH4U bedzie podobnie. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Drogo maja, do tego wyslke z(pipi)ali przy premierze pokemonow. Randomy z allegro wysyłały 2 dni szybciej. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 6 sierpnia 2014 ja też nie biore preordera, jak bedzie premiera to zobacze który sklep bedzie mial najszybciej i tam kupie Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 szału nie ma, ale liczę na to, że w Europie też się pojawi Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 września 2014 Autor Opublikowano 10 września 2014 ja bym wolał jakiś gadżet użytkowy z MH zmiast tej figurki, bo i tak nie miał bym jej gdzie postawić bo koty ją zrzucą odrazu Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Jeśli dobrze wywnioskowałem z paru ostatnich stron, to będzie w czwórce normalne multi? Oczywiście biorę na premierę, zwłaszcza teraz mam taką chęć, jak co jesień odżywa uczucie do serii, akurat w tym samym czasie co szkoła/studia się zaczynają. Hmmm... W poniedziałek 3 Ultimate powinno przyjść, potrenuję do tego czasu, może hardkory z tej grupy mnie wezmą na parę misji. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Zgadza się, w 4U będzie w końcu multi online na konsoli przenośnej Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 września 2014 Autor Opublikowano 12 września 2014 (edytowane) kurde tyle lat mineło odkąd grałem w MH w multi, oczywiście znalezienie znajomego z konsolą do gry siedząc obok siebie odpada w polsce. ja sie w tej serii zakochałem odrazu, ale multi w MH1 na ps2 było jeszcze doatkową serią z miniguna prosto w serce "strzałami amora", nigdy nie zapomne tych 2 miesięcy gdy codziennie wieczorem wchodziłem na ps2 do MH online i grałem z jakimiś kolesiami z angli do 6-8 rano, po takiej dawce cudowności byłem kupiony na 100% i MH stał się moją ulubioną serią. potem jeszcze na psp poprzez x link kai grałem troche online ale już nie tak dużo ogólnie granie w kilka osób to świetna sprawa, ale zarazem spore ułatwienie w porównaniu z przechodzeniem solo całych gier. zwłaszcza gdy się zbierze 4 ogarnięte osoby z odpowiednio dobranym sprzętem to można nawet finałowego bossa zabić w 2 minuty spamując go atakami tak że nie jest się w stanie ruszyć, i poprostu robi sie gang rape, ale zakładam że mu tu na forumie będziemy mieli sporo dobrej zabawy zanim dojdziemy do tego że każdego będziemy razwalać w 2 min Edytowane 12 września 2014 przez Yano Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 REZERWUJE MŁOT/LONG SWORD ! Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 września 2014 Autor Opublikowano 12 września 2014 ja też raczej młotem będę chciał walczyć, to moja ulubiona broń od czasów MH2 (ps2), ale zapewne też będe chciał obczaić dwie nowe bronie Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 Mnie ciekawi ten nowy kijek, bede go chcial przetestowac. Jesli mi nie podejdzie to sns albo kusze ktore dopiero w multi pokazuja pazur, bo mozna spokojnie spamowac. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 Ciekawe dlaczego zawsze gdy odpalam demko, najlepiej masakruje mi się DSami, a w pełnych wersjach nijak tym nie idzie grać... Oczywiście będę inwestował w wiecznie żywe GSy i switch axe'y- miłość od pierwszego urgenta. Też kiedyś grałem przez xlinka, tyle miodu w tym było, że uszami wychodził, coś niesamowitego, mało która gra dostarcza takich wrażeń w multi. Cytuj
lechu 21 Opublikowano 15 września 2014 Opublikowano 15 września 2014 Ja też głównie LS/Hammer, rzadziej DS. Za odsłon z PSP jeszcze ochoczo pomykałem z łukiem, ale od przesiadki na 3DSa jakoś mnie odrzuciło od tej broni. No i na multi fajnie mieć w teamie kogoś kto ogarnia Hunting Horny. Ja niestety nigdy tymi melodyjkami sobie głowy nie zawracałem, ale jak pogrwałem w MHFU po xlinku, to czasami trafiały się ludziki które wiedziały co z czym i był pałer. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 września 2014 Autor Opublikowano 15 września 2014 (edytowane) HH na multi są super, ale grając samemu ich prawie wcale nie używam (używałem jedynie do mining-runów gdzie nie walczyłem tylko latałem z kilofem i grałem sobie muzyke na nieskończoną stamine żeby szybciej biegać po mapie) bo poprostu są słabsze niż młoty, a granie mizuki dla samego siebie jest mało praktyczne. jednak gdy jest 3 graczy ktorzy zajmują się dostarczaniem dużych ilości dmg a czwarty jescze im gra muzyczki i np daje zwiększenie dmg albo negacje spadku staminy (zwłaszcza jeśli tamci używają np DSów) to naprawde jest bardzo przydatne, taki grajek też czasem moze atakować ale zwykle ma spokoj i może grać bo potwor skupia się na pozostalych graczach Edytowane 15 września 2014 przez Yano Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 cudownie http://youtu.be/Ho6jPTyoPCI 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 października 2014 Autor Opublikowano 8 października 2014 ciąg dalszy kolaboracji, tym razem z metronoida - 2 zbroje i bowgun mnie jakoś to nie rusza ale fani N pewnie mają powod do zadowolenia 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 NIe rusza Cię Zero Suit Samus? Pewnie w Smasha też nie grałes? eh Yano Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 października 2014 Autor Opublikowano 8 października 2014 Gralem w metroida na snesa i jakos mnie nie podniecil za bardzo pozatym w mh gram facetami Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 października 2014 Autor Opublikowano 11 października 2014 kolejna kolaboracja, tym razem kot megaman Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi