Skocz do zawartości

Monster Hunter 4 Ultimate (tematyka offline)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej koledzy łowcy - zwłaszcza zwracam się do tych którzy mocno siędzą w teamtach 3DS - podobno pojawiło się demo MH4U, europejskie demo, z tego co wycztałem jest dostępne tylko za pomocą specjalnych kodów, i chyba póki co te kody są zarezerwowane dla prasy, ale być może w najblizszym czasie pojawią sie też jakieś kody do rozdania, więc jeśłi obczajacie strony o 3DS albo jakies fora to zwrócicie na to uwagę, moze coś sie uda wyrwać :> ja ze swojej strony będe stronki o MH obczajał

tymczasem filmik z  tego dema (niestety w dziwnym 3D)

Opublikowano

no ja też mocno czekam.

chociaż prawdopodobnie to demko niedługo się pojawi dla każdego do zassania z e-shopa

chociaż chętnie bym je przygarną wcześniej :D

btw w demie widać opcje "easy" gdzie w czasie gry na mapie pojawiają sie znaczniki które pokazują gdzie jest wróg. mam nadzieje że to tylko kwestia dema, i że pełna gra nie będzie tak uproszczona

Opublikowano (edytowane)

13 luty.

Demo na dzisiaj.

13 lutego będzie też można kupić bundle z z tym srebrnym XLem.

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

MONSTER HUNTER 4 ULTIMATE !

Limitowany N3DS XL dostępny u nas!

DEMO DZIŚ

PREMIERA 

13 LUTY !!!!

RAGUS DLACZEGO CIĄGLE JESTEŚ SZYBSZY

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

to sprawdzone info?!

jeśli tak to

Andy-Dwyer-Shock.gif

aaaaaaaa!@!!! JARAM SIE!!!!!!111

kurde 13 luty to już za miesiąc, a bałem sie że będzie na koniec marca albo coś w tym stylu

i demo dziś? o której godzinie? aaarghh a ja jeszcze do 20 w pracy siedze.. cholera

no i moj maraton MGSa szlag trafi xD

kurde zapewne pare dni będe katował demo, ale potem musze mocno przyspieszyć z mgsem i przejść do 13 lutego bo jak nie to już go nigdy nie skończe pewnie xD

Opublikowano (edytowane)

Kody będą rozsyłane mailami. Nie każdy dostanie, ale osoby, które dostaną będą mogły oddać 3 kody znajomym. Także Yano bądź grzeczny :reggie:

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

Demo bedzie wysylane mailem (tak dokladnie to kod na demo) i kazdy kto dostanie bedzie mogl wyslac 3 kody do znajomych.

E: Ragus szybszy

Edytowane przez pawelgr5
Opublikowano

a do kogo będą wysyłane mailem? w sensie gdzie tego maila trzeba podać?

oddać 3 kody znajomym. Także Yano bądź grzeczny :reggie:

zawsze cie kochałem!!! :reggie:

Opublikowano (edytowane)

przy okazji jeszcze nowy trailer

edit jeszcze jeden film, autor gry daje troche informacji

w ogole już w demie będzie mozna grać online, więc będziemy mogli to wypróbować odrazu :D

Edytowane przez Yano