Opublikowano 11 lutego 201510 l Autor kurfa dzwoniłem znowu do świata gier - mają już ale nie chcą sprzedać przed piątkiem!!1 co za (pipi)e !!! a pare godzin temu mowili że jak dostaną to będą sprzedawać!@!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rayos rozumiem że dorwałeś to poprzez znajomości a nie normalnie w sklepie? Edytowane 11 lutego 201510 l przez Yano
Opublikowano 11 lutego 201510 l Muaaah :-* No ale fakt, chamskie to co zrobili... Tja, connections i pros bycia insajderem i liderem MSP
Opublikowano 11 lutego 201510 l Autor świat gier ma odemnie wielkiego karnego kutasa w dupy za takie kłamstwo!! - dzien dobry macie już mh4? - tak mamy ale sprzedajmy od piątku - a mowila pani pare godzin temu że jak dostaniecie to bedzie można kupić - no ale nie można (w tle głos faceta: nie dyskutuj z nim) kurfa już nic u nich nie kupie jedyna szansa to dowiedzieć sie gdzie ultima ma magazyn i zrobić włam xD nie wytrzymam tego, chyba sie na(pipi)ie i pojde spac o 21 żeby szybciej czas zleciał............................. Edytowane 11 lutego 201510 l przez Yano
Opublikowano 11 lutego 201510 l Tss-tss, coś mi się zdaje, że też nie zagram jutro, no szkoda, zamówię na allegro, odpowiednio przed tym trenując. Potem będzie nawracanie znajomego :> Chociaż 3DS raczej nie kupi, ale satysfakcja zawsze. Plesioth ssie.
Opublikowano 11 lutego 201510 l A ja jestem po intrze, zasejwowałem i stwierdzam ze GOTY GRA. Ale teraz pora na Zeldę <3
Opublikowano 11 lutego 201510 l Autor rayos urwe ci jaja -1!! wyślij mi tego monstera skoro w niego nei grasz nawet :whyyy: :whyyy: a ja kolejną porcje RAGEEEEEEEEEEEE!!! dzowniłem do ultimi , mowią że nie dojechało na magazyn więc jutro nie bedzie można kupić !! dopiero w piatek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano 11 lutego 201510 l A ja pograłem w zeldę, chory klimat wręcz wylewa się. Teraz pora na trochę jedzenia, troche leniuchowania i mogę pograć w monhuna BO MOGĘ
Opublikowano 11 lutego 201510 l Autor dzowniłem znowu do konsoleigry , powiedzieli że jutro powinni mieć ok 13-14 i raczej będą mogli sprzedać bo gość "nie kojarzy żeby dostali jakieś posmo od dystryburora zakazujące sprzedaży dzień wczesniej" - więc jutro od 12 dzownie tam i jade kurna!! jak mi wywalą tekst że jednak w piątek to serio sie w(pipi)ie!!! rayos nie kop leżącego! śmiejesz sie z cudzego nieszczęścia.... eh grać w zelde i jeść gdy masz monstera przed sobą? to tak jak byś miał śliczną napaloną szesnastke w łóżku i zamiast coś z tym zrobić to byś poszedł na ryby zwalić konia :yuno: Cytat ...Yano...ogarnij się...dorosły jesteś. NIE! Edytowane 11 lutego 201510 l przez Yano
Opublikowano 11 lutego 201510 l Yano, raczej wątpię, że KiG Ci sprzeda jutro, bo CQ rozsyła po kolei każdemu sklepowi zakaz sprzedaży przed premierą ale może Ci się uda, trzymam kciuki!
Opublikowano 11 lutego 201510 l Yano, Ultima dzisiaj już ma bo pozmieniały się statusy zamówienia. Wykiwali ciebie.
Opublikowano 11 lutego 201510 l Autor Cytat zakaz sprzedaży przed premierą kurna wysyłają dzień wcześniej a jak sie przyjdzie osobiscie to walą w dupe? ??? Edytowane 11 lutego 201510 l przez Yano
Opublikowano 11 lutego 201510 l http://youtu.be/TYwDtD7m904 nie chciało mi się nagrywać drugi raz, sorry, że mało widać
Opublikowano 11 lutego 201510 l nie znecajcie sie juz nad yano lol dobrze ze mam taki time sink jak world of tanks bo tez juz bym swirowal ale jak kurier nie przyjedzie w piatek to kopne jakiegos szczeniaczka
Opublikowano 11 lutego 201510 l Na moim koncie na ultimie, na zamowieniu jest napisane ze wysylka od 13/02. Wiec w poniedzialek pewnie odbior towaru w paczkomacie.
Opublikowano 11 lutego 201510 l Yano, na zdrowie!http://youtu.be/HfILfCC00bA Już przestaje być chvjem Edytowane 11 lutego 201510 l przez Rayos
Opublikowano 11 lutego 201510 l No to ja się spytam: jak to się prezentuje na normalnym 3DSie? FU był raczej średni graficznie, wszystko kanciaste itd, trzecia generacja= niezwykle realistyczne bestie i ładne miejscówki. Jak w czwórce? Poprawili Giadrome'a?
Opublikowano 11 lutego 201510 l Nie miałem jeszcze giadroma. szukam grzybów. Jeśli chodzi o porównanie graficzne 3U do 4U to 4U wygląda lepiej. Lepsze tekstury postaci, wrogów, wszystko chodzi jakby szybciej, dynamiczniej. Generalnie wydaje mi się, że zdjęcia w sieci są przekłamane lekko, nawet moje filmiki nie oddają jak ta gra wygląda na żywo. Okej, niektóre tekstury są ohydne, ale reszta jak najbardziej in plus
Opublikowano 11 lutego 201510 l Autor Cytat FU był raczej średni graficznie napewno poprawili cieniowanie i efekty specjalne względem unite, wcześniej cieniowania prawie nie było. ale textury otoczenia pewnie są słabsze niż w unite kurde rayos - jak bym serio przyjechał do kraka po monstera to teraz już bym sie zbliżał z powrotem do warszawy i mogł zaraz grać, a tak to nawet nie wiem czy jutro zdołam kupić ;( Edytowane 11 lutego 201510 l przez Yano