genjuro 85 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 Doyebaliscie sie do tej grafiki jak rzep do psa, a szczegolnie Yano tryska jadem jak szalony. Bez przesady, wcale nie wyglada gra gorzej niz mh3u. Przede wszystkim musicie zobaczyc gre na ŻYWO, na ekranie konsoli,a nie na tubie ( czy gdzie tam ). Dajcie ludzie sobie na wstrzymanie. Cytuj
lechu 21 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Doyebaliśmy się bo gra wygląda po prostu suabo. Niby 3DS taki lichy nie jest a jednak widać gołym okiem że to wciąż ten sam silnik co w odsłonach z PSP. Nieznacznie poprawili modele, za to textury wołają o pomstę do nieba. Nie wiem, może na żywca aż tak to nie będzie raziło, ale na screenach i filmikach wygląda jak poczynione na chodnik wymiociny Miecia spod monopolowego ;-) Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Jakies wiesci, czy czworeczka zmierza do EU? Yano? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 lol, Capcom nie próżnuje. Premiera wiosną, będzie można przenieść zapis ze zwykłej czwórki. Mam nadzieję, że 4G wydadzą u nas. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 Byloby milo, jakby u nas 4G wyszlo jako 4 ;P Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 Widzę nowy post w temacie, myślę wreszcie premiera u nas, a tu zawód. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 GUERNICA OTRZYJ ŁZY TAK!!! Za rok, więc trochę jeszcze poczekamy, no ale gramy XD. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 News roku, na premiere wezme ze 2 dni urlopu, fapfapfap Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 Jeszcze niech na WiiU zapowiedzą to się os.ram i biorę na premierę 2 egzemplarze iksde. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 W japonii dostana na jesien, wiec duzego opoznienia nie bedzie, fajnie ze dostaniemy dopakowana wersje od razu tak jak bylo z bravely default. Bedzie grane, Yano juz ma pewnie pełne gacie. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 stycznia 2014 Autor Opublikowano 26 stycznia 2014 ogolnie fajnie, szkoda że dopiero za rok no i jednak mam pewne wątpliwości co d 4, to większe nastawienie na skakanie i pogorszona grafika troche mnie boli ale tak czy siak kupie, to oczywiste, szkoda że dopiero w 2015 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 Ciekawe co dorzuca, skoro tyle czasu do premiery to moze mapy z poprzednich czesci? Byle nie bylo podwodnych starc. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 YEAH WYKRAKALEM! :D:D:D:D:D:D Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 stycznia 2014 Autor Opublikowano 27 stycznia 2014 (edytowane) Ciekawe co dorzuca, skoro tyle czasu do premiery to moze mapy z poprzednich czesci? Byle nie bylo podwodnych starc. no właśnie to dziwne bo na trailerze który niby ma zapowiadać MH4G wczoraj nie wyłapałem nic nowego, pokazywali jakby urywki ze zwykłego MH4, szukalem nowych potworow, może chociaż nowej kolorosytki poprzednio obecnych ale nic nie zauważyłem.. hmm przyznam że nie liczył bym na umieszczenie starych map, poprzednio było to całkowicie możliwe, ale w tym wypadku 4 dostala nowy brzydki styl graficzny i nowy "dynamiczny" model biegania po okolicy, prawdopodobnie te nowe mapy sa kopletnie inaczej zaprojektowane (dużo miejsc do skakaniado wspinaczki itp) więc stare mapy nie pasowały by do nowego dynamicznego stylu biegania i skakania też mam nadzieje że nie umieszczą wody najbardziej prawdopodobne jest to że dorzucą troche potworów z generacji trzeciej, bo mało ich jest w mh4, więcej jest z generacji 1 i 2 ale sobiście cieszył bym się z całkowicie nowych potworów Edytowane 27 stycznia 2014 przez Yano Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 27 stycznia 2014 Opublikowano 27 stycznia 2014 Pewnie nie maja jeszcze czego pokazac. Najpewniejsze by byly mapki z mh3, najlatwiej by im bylo je wrzucic. Z potworów to jakieś starocie bym chciał w stylu Monoblosa, albo coś z Frontiera by mogli dorzucić, tego dziada np Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 stycznia 2014 Autor Opublikowano 27 stycznia 2014 (edytowane) ej no napewno nie wrzucą mapek z MH3 bo zmienili styl graficzny i styl poruszania się po mapie, teraz te stare mapy są zbyt odmienne, na 99% ich nie wrzucą bo nie będa pasować ale za to z trailera wynika że będzie nowa mapa - pustynia. podobno w mh4 jej nie było wcale i raczej tez nie wrzucą nic z frontiera bo to robi osobna firma i do tej pory chyba ani jedna rzecz z frontiera nie weszła do wersji konsolowych Edytowane 27 stycznia 2014 przez Yano Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 27 stycznia 2014 Opublikowano 27 stycznia 2014 (edytowane) Też coś czytałem na gamefaqs że nie ma żadnej pustynnej mapy, więc blos i nowa mapka może się pojawić. Edytowane 27 stycznia 2014 przez Guernica Cytuj
lechu 21 Opublikowano 27 stycznia 2014 Opublikowano 27 stycznia 2014 YEAH WYKRAKALEM! :D:D:D:D:D:D Tyyy... to idź i wykracz mi jeszcze wydanie Frontiera na Vite w EU ^_^ Cholernie mnie cieszy info o MH4U. Już się bałem że w ogóle oleją wydanie czwórki u nas. Szkoda tylko że przyjdzie nam czekać cały rok. Ale liczę że online wynagrodzi nam to czekanie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 stycznia 2014 Opublikowano 27 stycznia 2014 Sorry, potrafie wykrakac tylko realne rzeczy Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 27 stycznia 2014 Opublikowano 27 stycznia 2014 rok minie szybko, ten czas mozna przeznaczyc chocby na dodatek do diabelka, dark souls 2, czy inne perelki ktorych nie bedzie brakowac. fantastyczna wiadomosc z tym mh4 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 27 stycznia 2014 Opublikowano 27 stycznia 2014 Wreszcie bede mogl pograc z ludzmi z forumka. Cytuj
Rik 13 Opublikowano 27 stycznia 2014 Opublikowano 27 stycznia 2014 Wkręciłem się ostatnio w MH3U na 3DS (kończę powoli HR we wiosce) więc czwóreczka w EU świetną nowiną jest bo miło by było w końcu mieć dostęp do multi. Akurat zanim wyjdzie u nas może G-rank przejdę... Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Opublikowano 21 kwietnia 2014 dlaczego mam wrazenie, ze to wyglada gorzej od MH3U? juz nie mowie o teksturach podlogi, bo to oczywiste, ale wydaje mi sie ze i potworki jakos gorzej wygladaja... ale tak czy inaczej, jaram sie <3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi