aux 3 784 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Ja tam jestem optymistą. Bardzo się ucieszyłem z tej zapowiedzi wrześniowego numeru. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 30 sierpnia 2012 Opublikowano 30 sierpnia 2012 To chyba taka taktyka na litość, bo coś się zapowiada, że sprzedaż wrześniowego numeru N+ będzie wyższa niż poprzedniego. Albo im to tyłek uraruje albo to będzie akcja jak z pomocą dla Haiti, tzn. jednorazowa. Cytuj
redundantor 4 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Opublikowano 30 sierpnia 2012 (edytowane) Trochę już widziałem w życiu i niestety wszystko to pewnie kręci się wokół słów "finansowa", "płynność". Jak chcecie utrzymać to pismo to każdy kupuje Inaczej to wszystko pier.... Piszemy na forum psx-a, który jest czasopismem na najwyższym poziomie, ale nikt nie straci honoru jak napisze dobrze o neo+. Dla mnie to spadkobiercy Top Secret (pewnie 80% forum wtedy się jeszcze nie urodziła) i Gamblera - szkoda, że rynek jest bezlitosny. Wszystko przez tabloidy, pejsbuka i inne (pipi). Liczy się tylko krótkie zdanie i słitaśne focie. Jak coś ma dużo tekstu to jest be, bo trzeba czytać. Edytowane 30 sierpnia 2012 przez redundantor Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 4 września 2012 Opublikowano 4 września 2012 No i Neo Plus jest od dzisiaj dostępne w kolporterze, choć sam nr nie ma porównania do tego z nadchodzącym PE. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 4 września 2012 Opublikowano 4 września 2012 Ja kupię oba pisma, tym bardziej, że Neo lubię, a i ten "opóźniony" numer jest ostro napakowany ciekawą zawartością Pod względem piśmienniczym, bardzo fajny miesiąc Cytuj
MichAelis 5 619 Opublikowano 4 września 2012 Opublikowano 4 września 2012 wyjasnione czemu sie spoznili? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 4 września 2012 Opublikowano 4 września 2012 wyjasnione czemu sie spoznili? We wstępniaku temat został olany, zresztą to było do przewidzenia, jak przez tyle czasu Gulash nie reagował. Cytuj
MichAelis 5 619 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 To (pipi), mimo ze kupowalem ich ostatnio regularnie (jak wychodzili jeszcze xd) To na przekor nie kupie teraz, jaja sobie chyba robia. Wypadly 3 numery, a oni jakby nigdy nic Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Ale okladka lepsza niz w psx'ie 1 1 Cytuj
Figaro 8 234 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Nie, nie lepsza. Nudna, niezainspirowana. Chu.jowa. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 (edytowane) Nie, nie lepsza. Nudna, niezainspirowana. Chu.jowa. Nuda być może, ale przynajmniej wygląda jakoś a nie jak gazeta z bazaru. Edytowane 5 września 2012 przez _Be_ Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Dobrze, że wrócili bo bieda z pismami o gierkach w Polsce. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Jak dla mnie wszystko musiało się tam pieprzyć jak PSX zmienił datę ukazywania się w kioskach z 20 dnia każdego miesiąca na początek miesiąca, wtedy kiedy także wychodziło NEO. A że PSX ma czytelników, którzy także czytają NEO to pewnie niektórzy musieli stanąć przed wyborem. Albo nowe PE albo nowy NEO+. Cytuj
MichAelis 5 619 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Nie, nie lepsza. Nudna, niezainspirowana. Chu.jowa. Nuda być może, ale przynajmniej wygląda jakoś a nie jak gazeta z bazaru. Nie ma czegos takiego jak gazeta z bazaru Cytuj
redundantor 4 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 Pytanie, czy dużo reklam w środku. Mam nadzieję, że bardzo dużo... Kupować kurna! Tylko dzięki konkurencji te pisma trzymają fason i nie dziadzieją. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 (edytowane) PRACE NAD NEO+ KOLEJNY RAZ WSTRZYMANE - CZY TO KONIEC? Smutna informacja dla wszystkich entuzjastów warszawskiego kwartalnika o grach wideo. Jeden z naszych informatorów sfotografowal dzisiaj, na jednym ze skrzyżowań na warszawskim Mokotowie, redaktora naczelnego czasopisma - Gulasha. Gulash, jak widać na załączonym materiale, NIE PRACUJE NAD NAJNOWSZYM NUMEREM NEO+. Na zdjęciu możemy zauważyć, że jest wyraźnie zasmucony, prawdopodobnie ciężką sytuacją magazynu. Popularny Wujek Gulek udał się w stronę metra. Miejmy nadzieję, że nie po to, aby się pod nie rzucić. Trzymamy rękę na pulsie. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 2 października 2012 przez Dave Czezky Cytuj
Amer 1 376 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 Hahaha, jaka konspiracja Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 To nie Gulasz tylko ten siatkarz, Wayne Grodzki czy jakoś tak. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 A co tam w neo slychac, w koncu wiadomo co i jak, czemu obsuwy czy to taki temat tabu i kazdy udaje, ze nie wiadomo o co chodzi jak czytalenicy pytaja ? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 Jutro wychodzi nowy nr, ale patrząc po rozpisce, to PE po raz kolejny ma lepszy materiał. Okłądka to katastrofa i co roku wrzucają dokładnie to samo, nwet kolorystyka niczym się nie różni. Recenzje Anomaly: Warzone Earth /PS3 Battlefield 3: Armored Kill Borderlands 2 FIFA 13 LittleBigPlanet PS Vita Mark of the Ninja Mass Effect 3: Leviathan New Super Mario Bros. 2 Project Zero II: Wii Edition Pro Evolution Soccer 2013 Resident Evil 6 Rock Band Blitz Spec Ops: The Line Tekken Tag Tournament 2 The Elder Scrolls V: Skyrim – Heartfire The Testament of Sherlock Holmes The Walking Dead: Episode 2 – Starved for Help The Walking Dead: Episode 3 – Long Road Ahead Tokyo Jungle Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier /Online Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier – Arctic Strike Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier – Raven Strike Newsy / Zapowiedzi / Już grane / Na własne oczy Ace Attorney 5 Assassin’s Creed III: Liberation Call of Juarez: Gunslinger Dark Souls: Artorias of the Abyss DLC Dead Island Riptide Dragon’s Dogma: Dark Arisen E.X. Troopers Fuse Game & Wario Halo 4 Hitman: Rozgrzeszenie Kingdom Hearts 1.5 HD Remix LEGO City: Undercover Metal Gear Rising: Revengeance Metal Gear Solid: Ground Zeroes Metal Gear Solid: Social Ops Monster Hunter 3 Ultimate Nano Assault Neo Need for Speed: Most Wanted New Super Mario Bros. U NintendoLand Rayman Legends Tank! Tank! Tank! Tomb Raider XCOM: Enemy Unknown Yaiba: Ninja Gaiden Z Yakuza 5 ZombiU Publicystyka / Felietony Raport: Tokyo Game Show 2012 i inne wieści z Japonii Versus: Jedna seria, jeden gatunek – czy gry w obrębie jednej serii powinny być zawsze z tego samego gatunku? Calak/platyna – Max Payne 3 – Sushi Sprzedaj nam grę: Takashi Tezuka o New Super Mario Bros. U Skandaliści Capcom i Resident Evil 6 Wywiad: Amerykański sen na Śląsku, Maciej Byczyński Raport: Game Industry Trends 2012 Raport: Siedem grzechów Microsoftu Wywiad: Zrobić coś pozytywnego dla gier, Marco Accordi Rickards Okrągły stół N+: Stworzyłem potwora – o edytorach postaci w grach Wywiad: Digital Frontier, Artur Kurasiński Felieton:OreNo Game Nikki – Jakub Tepper Felieton: Zaułek Geekstera – Piotr Gnyp Felieton: Świat według nerda 2.0 – Quentin Neo Comments: Nic w naturze nie ginie – Jedah Felieton: Jak oni grają – Mielu Felieton: Martinez sypie – Marcin Przasnyski / Martinez Felieton: 12 gier Kroogera – Michał Cichy / Krooger Felieton: Finisher – Miłosz Brzeziński / Grabarz Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 Mi wystarczą ich felietony, które biją na głowę wszystko co jest w PE. 2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 Mi wystarczą ich felietony, które biją na głowę wszystko co jest w PE. dokładnie plus to, że recenzje gierek i tak mnie guvno obchodzą. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego okladka jest taka wazna? Ona ma sprzedawac gazete, a nie podobac sie stalym czytelnikom, right? 2 Cytuj
Sedrak 782 Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 Macie racje feletiony maja kocackie: Martinez, Krooger i wielu innych, ale jak tak dalej pojdzie to nie wroze im swietlanej przyszlosci. Ja i tak kupuje to i to, co by sie nie dzialo. 20zl miesiecznie nie jest to majatek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi