Skocz do zawartości

NEO + upada? (EDIT 12.03.13 - UPADŁO [*] )

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Szprota
Opublikowano (edytowane)

Userzy forum Nełoplusgoł właśnie planują, gdzie by tu się podziać...

zrodlo?

juz raz planowali

Edytowane przez Lionel
Opublikowano

Czyli będzie świeża partia randomów do tyrania.

Lysiejacy nerdzie, ty w ogole z domu wychodzisz? :potter:

Czasem twoją starą na spacer wyprowadzam

• Minusik 1
Opublikowano

Internetowa świeczka nie jest w stanie oddać mojego bólu. Przybłędy z forumka nplus mogą w ramach kwarantanny ogarniać kącik smakosza i zobaczymy czy coś będzie z tej drobnicy.

Opublikowano

drogie odpady z jadącego już nieżywym trupem neoplus. ponieważ grozi wam ostre (pipi).anie po zaworach, zalecam nie wyłażenie z waszych ciasnych cel. było już tu wcześniej paru waszych kolegów, ale skończyli niestety z rakiem jąder i poszli szukać jezusa gdzie indziej

z poważaniem - wasz naczelnik

• Minusik 1
Gość _Milan_
Opublikowano

w sumie jak poczytaja gimbazowe grozby kazuba to sami odejda, ja bym chyba sobie poszedł.

Opublikowano

lick1985 mój poziom jaki by nie byl spowodował, że mnie sobie zapamiętałeś, czego ja niestety nie jestem w stanie powiedzieć o tobie :(

To jak, kiedy idziemy plądrować grób Gulasha ?

Opublikowano

Repreznetujesz ten sam poziom co 8 lat temu na forum n+ lol

bluber- a dokladniej?

nie masz tam konta czasem? No jeden z kolesi piszących do n+ postuje w temacie grudniowego numeru, że nie ma żadnego tekstu do przyszłego numer i generalnie nie wie co dzieje się, koleś który ma kontakt z gulshem mówi, że on tam ma problemy zdrowotne i nie ogarnia n+ a koles od czarnej roboty (chodzi chyba o miela) poszedł sobie prowadzić serwis internetowy więc bóg nie żyje, n+ takoż.

Opublikowano (edytowane)

tokar_sama?

Mam, ale nie wchodze tam.

No to nic nowego, od grudnia wiadomo, ze nie bedzie styczniowego numeru-kolejna przerwa.

A na forum ktos musi kasa sypnac, jak nie bedzie chetnych na skladke, to forum tez padnie.

Edytowane przez luck1985
Gość Szprota
Opublikowano

jak nie bedzie chetnych na skladke, to forum tez padnie.

Padnie jak THQ XD

Opublikowano (edytowane)

jak nie bedzie chetnych na skladke, to forum tez padnie.

Padnie jak THQ XD

z tym że thq zostawiło po sobie interesujące marki a forum n+ mało interesujących użytkowników Edytowane przez Kazub
Opublikowano

kazub weź sobie zainstaluj jakaś przeglądarkę z korektorem błędów plz