Skocz do zawartości

NEO + upada? (EDIT 12.03.13 - UPADŁO [*] )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogliby trzepnąć pożegnalny numer, jak Nintendo Power. Byłby to ukłon w stronę wszystkich czytelników. To wstyd, że tak wielka i długoletnia marka w prasie konsolowej kończy jak żul pod mostem.

Opublikowano (edytowane)

Wszystkie tak kończą. Nikt nie przyznaje się do upadku, a kiedy jest to przesądzone to jest już za późno na pożegnalny numer. Inna sprawa ziny i e-serwisy. Tam sporządzenie krótkiej notatki i wysłanie jej w świat nie kosztuje tyle co druk kilkunastu tysięcy egzemplarzy. Chyba, że ktoś działa charytatywnie...

btw. ja się nigdzie nie przenoszę bo na forumie PE jestem chyba nawet dłużej niż na N+ (edit: sprostowanie - kupuję PE dłużej niż N+, na forumie jestem krócej).

Edytowane przez Texz
Opublikowano

jeżeli znajdziesz chociaż jeden błąd gramatyczny w moim poprzednim poście to zostane wegetarjaninem, albo nawet gorzej , weganem (!!!)

napisałeś "urzytkowników" (edytowales hehe), wiesz generalnie to w du'pie mam, ale czesto ci sie zdarza robić takie kłujące o oczy błedy.

Opublikowano (edytowane)

To znaczy pewnego razu nie było nowego numeru i tyle

Nie przypomninam sobie, żeby któryś ze starych magazynów -dzisiaj już nieobecnych- skończył w innym stylu. U nas jak się upada, to z hukiem, tylko Neo+ tak się ociąga z tym. Zero konsekwencji.

edit. Mani- To były czasy kiedy PE chciał przejąć władzę nad światem

Edytowane przez Gość
Opublikowano

@ Pajgi.

Wiem wiem. Ale kupowałem. Dość fajnie sie czytalo tylko wkurzalo mnie to ze był klejony jakimś marnym klejem i po jakimś czasie kartki same od siebie odpadały.

ps. Też byłem na forumie N+ ale nie udzielam sie tam juz od hmmm 3(?) conajmniej lat bo chyba jako jeden z niewielu widze, że jezeli na forumie udziela sie max 5 uzytkowników (i tak zawyższona liczba) i randomy jak to Tokar napisał to dla mnie takie forum praktycznie jest martwe i nalezy sie ewakuowac :)

Opublikowano

Aktywnych malo, fakt.

Ostatnio jak n+ mialo obsuw, to tez zero informacji. Jakies wypowiedzi kosa na blogu ktore cos tam tlumaczyly. Oficjalnie n+ nic nie podalo, wyszedl sobie kolejny numer, do przeczytania za miesiac i jest ok. Zadnego slowa wyjasnienia- na forum w magazynie czy na stronie. Slaba opcja.

Opublikowano

A na forum ktos musi kasa sypnac, jak nie bedzie chetnych na skladke, to forum tez padnie.

Właśnie stanął mi przed oczami katastrofy, gdy upada pismo PE. Nie kupuję tego od wielu lat i raczej mi wisi, ale co by było wtedy z forumkiem? :( Czy my, użytkownicy zapłacilibyśmy składkę?

Gość _Milan_
Opublikowano

na jakie konto mam wpłacić pieniązki by uratować forum neo plus a zarazem uratować nas przed hołotą?

Gość _Milan_
Opublikowano

nie uwierzysz ale ja nie mam opcji pm, moze za kare, ale nie moge wysyłać ani nic nie odbieram.

Chyba ze mam za mały monitor...

i nie badz cwaniak, ponoc jestes bogaty

Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

to mi sie po(pipi)iło z takim gosciem z console wars który lubi mario i ciagle sie wywyzsza.

Masz podobnego avatara i chyba nicka.

mail poszedł

Edytowane przez _Milan_
Opublikowano

Przez te lata nic się tam nie zmieniło. Wystarcz zarejestrować się jako Gulasisdead i napisać na shoucie, że przerwa zimowa potrwa do lipca, a tamtejszy Mendrek od razu strzela z shotguna :(

• Plusik 1