nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 nie patrzcie na wszystkich przez pryzmat Taikuna. O randoma się nie gniewam wszak wy dla mnie też jesteście randomami może ktoś powie jakie są różnice w poziomie dyskusji na neo i ppe ? Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 LOL, co za żałość się tu przebija. Jestem modem na neo już prawie 7 lat, na tym forum jestem od lat 10. Też jestem randomem? Niektórym się w dupach przewraca od ich samozwańczej "elytarności". Ciesz się Tokar z Musiołem, że ktokolwiek chce z wami gadać. Bo poziom reprezentujecie rynsztokowy Cytuj
yaczes 14 485 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 (edytowane) Po pierwsze ppe to sciek, internetowy disco relax - bylo juz wyjasnianie. Forum Pe to zupelnie cos innego. Po drugie, kazdy nowy jest kocony. Dopiero jak przetrwa te kilka miesiecy (bywa, ze i lat) to dopiero wtedy zostaje wyniesiony na rownego nam. I uczestniczy w e-zyciu i zyciu najlepszego miejsca w polskim internecie. edit: greg, g.owno nas obchodzi twoje moderowanie na neoplus. Jestes neosmieciowym mendrkiem? To jeszcze gorzej niz mendrek. Edytowane 28 stycznia 2013 przez Dave Czezky Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 (edytowane) Sam czesto wklejasz newsy z pe, czyz nie milordzie? Edytowane 28 stycznia 2013 przez Voytec Cytuj
yaczes 14 485 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 (edytowane) Nie mam na mysli artykulow, tylko to co jest pod nimi ;] Edytowane 28 stycznia 2013 przez Dave Czezky Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 O, następny. A kim Ty jesteś, żałosny fiutku, żeby kogoś kocić? 1 Cytuj
yaczes 14 485 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 (edytowane) dave czezky, kozak w zyciu i internecie. Na forum od ponad 10 lat. PARTER SUKO Edytowane 28 stycznia 2013 przez Dave Czezky 7 1 Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Uuuuuuu, Gregowi zstępują jąderka i powoli kurtyna uberkulturki opada Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Coś jak Jarosław Psikuta. Got it. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 szkoda że jestem tutaj 6 lat i dalej jestem gnojony ;/ 1 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Bo zachowujesz się ch.ujowo i ciągle te HS I 640P Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Założę się, że teraz neo brandzlują się "popatrz milordzie, jaka na tym pe dzicz. Phi !" Sprawdziłbym, ale nie chce mi się rejestrować po raz trzeci. Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Dajesz radę przejść przez rejestrację? Tokar, twój psychiatra musi być dumny Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Tokar,nic nie piszą o tym bo nie ma kto xDD Cytuj
MaZZeo 14 188 Opublikowano 28 stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 stycznia 2013 LOL, co za żałość się tu przebija. Jestem modem na neo już prawie 7 lat, na tym forum jestem od lat 10. Też jestem randomem? Niektórym się w dupach przewraca od ich samozwańczej "elytarności". Ciesz się Tokar z Musiołem, że ktokolwiek chce z wami gadać. Bo poziom reprezentujecie rynsztokowy Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Czerstwy, ogarnij się kur.wa... Neo+ było dobrym periodykiem growym. Niestety, w kwietniu coś pękło i się rozleciało. Mam wrażenie, że Gulasha dopadł "syndrom Ściery". Tyle lat na posterunku i gość się po prostu wypalił, kompletnie zrywając z branżą grową. Jednak ta ostatnia faza żywota Neo jest mega żałosna, a koniec to totalny brak szacunku dla czytelnika. 4 dni temu na fb był news o tym, że Mielu zostaje red. naczelnym Gamezilli zmieniając na tym stołku Koso. I to w sumie jest przyznanie się do końca Neo Plus. Czyli na własnym profilu, bez słów komentarza taki news - normalnie strzelanie sobie w kolano ;] Komunikacji zero. Reszta redaktorów zapadła się pod ziemię. Nieładnie tak. Szkoda, na placu boju zostaje PE, jednak jak czytam na forum, że prawie nikt go nie kupuje (i coraz mniejsza ilość komentarzy w tematach o nowych numerach), zastanawiam się, czy w niedługim czasie nie będzie żadnego pisma growego poza dziadowskim CD-Action. Co do forum Neo+ to fakt, (pipi) straszne. Ostatnio 2 razy się tam rejestrowałem, by poczytać i 2 razy miałem kasowane konto, nie pisząc nawet żadnego posta. Do tej pory nie wiem o co chodzi. Sekta jakaś? Towarzystwo wzajemnej adoracji? Dziwne. Mam nadzieję mimo wszystko, że jak nowi się tu zarejetrują, to odżyją tematy growe, bo te działy ledwo zipią, szczególnie "Xbox 360". Ja aktywnie piszę na Onlinecenter i tutaj, jednak zastój w tematach growych na forach growych jest przeokrutny. 1 Cytuj
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Po drugie, kazdy nowy jest kocony. Dopiero jak przetrwa te kilka miesiecy (bywa, ze i lat) to dopiero wtedy zostaje wyniesiony na rownego nam. wiadomka. poniżej 1k jest się nikim Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Ciesz się Tokar z Musiołem, że ktokolwiek chce z wami gadać. Bo poziom reprezentujecie rynsztokowy Nie musi, nawet ciesze się, że osoba, która nie potrafi napisać poprawnie nicka nie chce dyskutować. Widzisz, ja napisałem coś nie do końca serio, a tu się już pieklisz jakby Ci matkę obrazili. Moderuj sobie Neo, mało mnie obchodzi co tam robisz. Ale łatkę rynsztoku to przyklejaj swoim kolegom od 3DS-a, bo ja wypowiadam się bardzo rzadko i nie klepię "nieomylnych postów". Tak poza tym - internet, serious business. Biedny Greg się spiął Cytuj
yaczes 14 485 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Liczba postow nie ma tu nic do rzeczy. Powiem wprost - slabo to widze, zero kumacji. Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 O, kto tu się spiął ^_^ Cytuj
MaZZeo 14 188 Opublikowano 28 stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 stycznia 2013 gregzowi to w ogóle w ostatnich tygodniach jakaś wścieklizna macicy dokucza. 1 Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 O, kto tu się spiął ^_^ Jak widać - Ty. I nie odwracaj teraz kota ogonem, bo to, że nie dodałem żadnej emotki o niczym nie świadczy. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=jjy_7haflaM&list=FLsCGUH68MnYhsI1TuopDFoA&index=2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi