yaczes 14 482 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 (edytowane) Ech, forum neo i ludzie na nim sa tak chvjowe, ze raz za razem do nas wracaja szukajac akceptacji. Niestety: #324 Mendrek, wiesz co robic. Juz widzisz, ze nie mozna im ufac? Jeszcze te ich nicki z chinskich bajek Edytowane 28 stycznia 2013 przez Dave Czezky Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Dobry pomysł z tym brakiem podziału bo dzięki temu tematy growe zmartwychwstają. Zmartwychwstaną, nieuku. Może forum NEO ma lepszą korektę. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 (edytowane) ' timestamp='1359371314' post='2767624']Mam nadzieję mimo wszystko, że jak nowi się tu zarejetrują, to odżyją tematy growe, bo te działy ledwo zipią, szczególnie "Xbox 360". Ja aktywnie piszę na Onlinecenter i tutaj, jednak zastój w tematach growych na forach growych jest przeokrutny. Dział PS3 chyba nie jest taki martwy, prawda? To proste. Administracja ma mocno wyje,bane na apele o połączenie działów current-genów, by nie było trzech (czterech właściwie) tematów o np. Skyrimie, to sami sobie z tym radzimy w bardzo prosty sposób: czy xbot czy sonybot, piszemy w dziale PS3. I nie ma większego problemu. Edytowane 28 stycznia 2013 przez raven_raven Cytuj
Razel 6 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Ech, forum neo i ludzie na nim sa tak chvjowe, ze raz za razem do nas wracaja szukajac akceptacji. Niestety: #324 Mendrek, wiesz co robic. Juz widzisz, ze nie mozna im ufac? Jeszcze te ich nicki z chinskich bajek A czy ja tu szukam akceptacji, czy to Twojej, czy innych pajaców? Ogarnij się. Dobry pomysł z tym brakiem podziału bo dzięki temu tematy growe zmartwychwstają. Zmartwychwstaną, nieuku. Może forum NEO ma lepszą korektę. A co ma korekta do źle użytego czasu? Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 A czy ja tu szukam akceptacji, czy to Twojej, czy innych pajaców? Ogarnij się. Uderz w stol... Milo mi poinformowac, ze juz jeden poszedl do odstrzalu NIE FIKAJCIE http://www.psxextreme.info/topic/99541-ropr-hq-code-red/page__st__320#entry2767739 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Ja pamietam jak sie zarejestrowalem na forum Neo+ i po 2 tygodniach user KURA czy QRA chcial ze mna ustawke robic na jakims turnieju Tekkena Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 (edytowane) Hehe qra jest akurat spoko Odyebalo mu tylko od sterydow :potter: Edytowane 28 stycznia 2013 przez Dave Czezky Cytuj
Razel 6 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 To co można napisać o Tobie, Dejw Czeski, skoro odzywasz się przed uderzeniem w stół? :potter: Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Obronisz mnie jak bedzie chcial mnie znowu bic bo aktualnie tylko 80 na klate biore i 40 na barki Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Qra jest twardym zawodnikiem, ale we 2 spokojnie damy rade. Czemu tylko 80 na klate? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Bo slaby jestem a pierwsze pol roku na silowni zrzucalem 13 kg nadwagi dopiero od jakis 3 miesiecy trenuje silowo Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Ja zrzucilem 15 i tez silowo klata odczula ;/ Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 A co ma korekta do źle użytego czasu? Chyba nic. No, ale od razu widać, że są tam wykształceni ludzie. Ok, mam lekki analfabetyzm. Ale co z tego, Tarantino też ma. Cytuj
Razel 6 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 To pewnie dlatego zawiódł z Django: Unchained. 1 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 To pewnie dlatego zawiódł z Django: Unchained. Chyba Ciebie. Cytuj
Razel 6 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Pomidor Morelka? To pewnie dlatego zawiódł z Django: Unchained. Chyba Ciebie. Ciężko żebym się wypowiadał o tym jak zawiódł kogoś innego niż mnie. Widziałem sporo lepszych spaghetti westernów i po tym też więcej się spodziewałem. Cóż, nie jest to zły film, jest dobry, a momentami nawet bardzo, ale mimo wszystko rozczarowujący. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 No dobra jest moja opinia w Regionie Filmowym, nie będę się tutaj rozwijał. Zresztą Django to nie tylko western. Ok wracając do tematu. To szkoda mi czasopisma Neo Plus bo jak bywałem w Empiku to sobie czasem przeczytałem teksty Grabarza. Cytuj
Razel 6 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 No dobra jest moja opinia w Regionie Filmowym, nie będę się tutaj rozwijał. Zresztą Django to nie tylko western. Ok wracając do tematu. To szkoda mi czasopisma Neo Plus bo jak bywałem w Empiku to sobie czasem przeczytałem teksty Grabarza. Zawsze możesz sobie go posłuchać w PR: Czwórka w środy od 8 bodajże. Bardzo dobra audycja ^_^ Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 (edytowane) [powaga] To musi byc przykre, ze wasze ulubione miejsce w internecie, gdzie spedzaliscie czas od lat, niedlugo przestanie istniec. Mam nadzieje, ze naszego forum nigdy to nie spotka. FPE to miejsce wyjatkowo specyficzne - silne pancze sa integralna jego czescia, slaba psychika nie jest tolerowana, a Rozi jest gruby. Jestescie atakowani z bardzo prostego powodu - tak najszybciej wyjdzie szydlo z worka. Kilku userow z waszego forum nie zostalo tutaj dobrze odebranych i niestety przez ich pryzmat postrzegamy was wszystkich. Czy slusznie? Nie mam zielonego pojecia, ale podobno czesc z nich to wazne u was postacie, co dobrze nie rokuje na przyszlosc. Mam nadzieje, ze czesc z was wytrzyma, znajdzie tutaj nowy e-dom i wszyscy razem bedziemy smiac sie z obfitych boczkow Rozaliusza. pozdrawiam[/powaga] Edytowane 28 stycznia 2013 przez Dave Czezky Cytuj
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 ty tak na serio ? 1 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 (edytowane) Jestescie atakowani z bardzo prostego powodu - tak najszybciej wyjdzie szydlo z worka selekcja naturalna, więzienne metody. szybkie i skuteczne. nie można dać wejść sobie na łeb, ale też nie można za bardzo rejdżować (tzn. yacek może, ale on miał ciężkie dzieciństwo i trudny charakter, po prostu życie go nie oszczędzało). trzeba umieć znaleźć ten balans. wspomniany wyżej rozi nie umiał i teraz 90% internetu drze z niego łacha, ale to grubasek w za drogich ciuchach, który nie ma za grosz dystansu do swojej osoby (chodź sam twierdzi,że ma). ty tak na serio ? no właśnie o tym mówie. Edytowane 28 stycznia 2013 przez Kazub Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Cześć, Trudno mi cokolwiek powiedzieć, poza tym co już napisałem na fb - nikt nie powiedział, że NEO upadło, ja czekam na info, co dalej. Mam nadzieję dowiedzieć się na dniach i wystartować od lutego. Może nie upadnie Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 stycznia 2013 nosz kur.wa weźcie może zmiencie nazwe swojego serwisu z neogo na nieogar bo ze świecą szukać w internecie ludzi z podobnie niskim poziomem kumacji. W którym to temacie pare tygodni temu oni próbowali zrobić "bekę"? z taikunem na czele 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi