nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Droga to wtedy byla zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ja nie miałem bo byłem biedny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sugan 60 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 z nplusa niby takie randomy i nikty, ale od razu całe wasze wielkie i piękne forum sie zebrało by im pocisnąć. Jednak coś w tym małym forumie jest 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Banda na bandę bez sprzętu, ustalcie tylko gdzie i kiedy. Panowie, wyjeżdżamy w nich na takiej ku.rwie, ze zanim Rozi dobiegni to będzie po wszystkim. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 (edytowane) z nplusa niby takie randomy i nikty, ale od razu całe wasze wielkie i piękne forum sie zebrało by im pocisnąć. Jednak coś w tym małym forumie jest 8) To był tylko początek,lajcik taki,rozgrzeweczka Edytowane 29 Stycznia 2013 przez Lionel Cytuj Odnośnik do komentarza
Sugan 60 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 to jak zaczniecie na ostro to nam przypomnijcie żebyśmy zaczeli nerwowo obgryzać paznokcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Właśnie, dajcie znać żebym mógł uprzedzić "forum intelektualnej elity" czy też samozwańczy "polski NEOGAF" w porę co ich czeka Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Dobre wieści, jest szansa że Gulash wróci gdzie jego miejsce http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/koniec-magazynow-maxim-i-stuff Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Jeżeli te problemy zdrowotne to nic poważnego to czemu by nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Czyli Banan, Marcellus i Gulash teoretycznie będą bez pracy. Może uda się podźwignąć Neo Plus, jeszcze spalona ziemia nie została. Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Juz upadli.... po ost akcji. Pokazali gdzie maja czytelnikow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) W podstawowoce, jakies 15 lat temu, jak sie przegladalo z chlopakami na przerwach PSXy na korytarzu, to sie siedzialo na ziemi po turecku i kilka numerow NEO bylo po to, zeby na nich siedziec, zeby nie zlapalo sie "wilka" i jeden, zeby lezaly na nim PSXy. Tak wspominam NEO. Edytowane 7 Lutego 2013 przez Andżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 A co potem? Kto pierwszy zrobi cumshota na PE? 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) Nie wiem, ale ciu.lika sie wycieralo Plusem oczywiscie. Potem papierem. Du.pe po odbyciu toalety, rowniez. Nastepnie rece sie wycieralo papierem, potem mylo dopiero. Raz pani z polskiego dalismy numer Neo na biurko przed lekcjami, to sie wku.rwila jak to zobaczyla. Jak sie chcialo zrobic komus kawal, to sie mu Neo wkladalo do szafki albo do plecaka.Slyszalem plotki, ze komunisci peerelowscy chcieli sie przeniesc w czasie, zakupic prenumerate Neo, wrocic i rozdac robotnikom, zeby po odbyciu toalety, nie musieli sie trybuna robotnicza wycierac. Kolega do tej pory kupuje Neo, jak sie go ludzie pytali, po co to mowil, ze opony w samochodzie tym wyciera, po zimie. Edytowane 7 Lutego 2013 przez Andżej 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 A czym później leczysz poraniony twardym papierem odbyt? Jodyną? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Jak dlugo na tym forumku bedzie sie utrzymywał szpieg z neo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Najnowsze wieści z nekrologów: (Sushi na forum Polygamii napisał) Ale co Ci freelancerzy, w tym ja, mogą Ci poradzić? Sami siedzimy w szarej [ciach] jeżeli chodzi o N+. Kasy żadnej nie wypłacili, wiszą mi i innym redaktorom KROCIE! Ostatnie info jakie miałem w tym temacie, to brak info na temat nowego numeru od Miela. Walczyć nie będę, bo nie ma z kim. Gulash już dawno olał pismo i miał w tyle ekipę. A patrząc jak mu się ostatnio powodzi z innymi pismami, to raczej kiepsko widzę powrót N+. Zresztą, po tak długiej przerwie i braku jakiegokolwiek znaku życia chyba ludzie już pismu nie zaufają. Jeżeli o prenumeraty chodzi, freelancerzy i zwykli członkowie redakcji Ci nic nie powiedzą, bo tym się nie zajmowali. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jakie inne pisma prowadzi (pisze?) Gulash? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 CKM albo Maxim Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Maxim i Stuff. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) CKM albo Maxim jak sie nie myle to maxim umarł a w ckm go nie ma w stopce redakcyjnej. Wiec gulash kladzie wszystkie pisma ? @ stuff chyba tez został wyciety bo nikt tego (pipi) nie kupował Edytowane 18 Lutego 2013 przez SzewczykDratewka Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Najnowsze wieści z nekrologów: (Sushi na forum Polygamii napisał) Ale co Ci freelancerzy, w tym ja, mogą Ci poradzić? Sami siedzimy w szarej [ciach] jeżeli chodzi o N+. Kasy żadnej nie wypłacili, wiszą mi i innym redaktorom KROCIE! Ostatnie info jakie miałem w tym temacie, to brak info na temat nowego numeru od Miela. Walczyć nie będę, bo nie ma z kim. Gulash już dawno olał pismo i miał w tyle ekipę. A patrząc jak mu się ostatnio powodzi z innymi pismami, to raczej kiepsko widzę powrót N+. Zresztą, po tak długiej przerwie i braku jakiegokolwiek znaku życia chyba ludzie już pismu nie zaufają. Jeżeli o prenumeraty chodzi, freelancerzy i zwykli członkowie redakcji Ci nic nie powiedzą, bo tym się nie zajmowali. [*] Masz gdzieś link do tego? Na tamtym forum panuje taki syf, że ciężko cokolwiek znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Najnowsze wieści z nekrologów: (Sushi na forum Polygamii napisał) Ale co Ci freelancerzy, w tym ja, mogą Ci poradzić? Sami siedzimy w szarej [ciach] jeżeli chodzi o N+. Kasy żadnej nie wypłacili, wiszą mi i innym redaktorom KROCIE! Ostatnie info jakie miałem w tym temacie, to brak info na temat nowego numeru od Miela. Walczyć nie będę, bo nie ma z kim. Gulash już dawno olał pismo i miał w tyle ekipę. A patrząc jak mu się ostatnio powodzi z innymi pismami, to raczej kiepsko widzę powrót N+. Zresztą, po tak długiej przerwie i braku jakiegokolwiek znaku życia chyba ludzie już pismu nie zaufają. Jeżeli o prenumeraty chodzi, freelancerzy i zwykli członkowie redakcji Ci nic nie powiedzą, bo tym się nie zajmowali. [*] Masz gdzieś link do tego? Na tamtym forum panuje taki syf, że ciężko cokolwiek znaleźć. Bitte: http://forum.polygamia.pl/po-godzinach/branzowe-plotki-i-ploteczki/160/ Gość ma nick afwi na Polygamii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ciekawe, że więcej się o N+ dowiem wszędzie, tylko nie na forum N+. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Przecież tak jest ze wszystkim. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi