Siara_iwj 4 138 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Mając na miejscu comiesięczne wydanie Edge jakoś nie ciągnie mnie do innych pism. Sorki PE, ale nie macie startu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Szkoda gazety, z drugiej strony, nie tylko zdrowie Gulasha było problemem, odeszli także Martinez i Grabarz, może jak Gulash wyzdrowieje, to zrobią chociaż numer pożegnalny, tak jak zrobiło to Nintendo Power? Wyrazy współczucia dla prenumeratorów, mam nadzieje, że wam zwrócą pieniądze. Edytowane 13 Marca 2013 przez metalcoola Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Mając na miejscu comiesięczne wydanie Edge jakoś nie ciągnie mnie do innych pism. Sorki PE, ale nie macie startu. Trza było sięgnąć po Game Informera. Widziałem kiedyś numer EDGE w Empiku i faktycznie pod względem jakości wykonania PE nie ma startu. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ktoś wie co jest z Gulashem? Bardzo choruje? Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Kupuję i czytam. Nie czytam w sieci. Opowiedz nam jak to jest czytać newsy tylko miesiąc po fakcie kiedy wszystko jest na wyciągnięcie ręki w internecie. Tak jak jak wtedy, kiedy się nie miało neta,zresztą ja do niedawna nie śledziłem newsów ze świata gier w Necie. Aż tak straszne ? Akurat w ostatnim okresie w pismach newsy mają coraz bardziej marginalne znaczenie, oczywiście muszą być. Zresztą widzę, że już parę osób to podsumowało. Druga sprawa, że, choć dla Was to pewnie nierealna wizja, uwaga, nie wszyscy gracze w Polsce mają neta ! Edytowane 13 Marca 2013 przez kotlet_schabowy Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Mając na miejscu comiesięczne wydanie Edge jakoś nie ciągnie mnie do innych pism. Sorki PE, ale nie macie startu. Tak, jakosc na propsie. Papier, okladka- fajne. Ale oceny gier (czasem) i postrzeganie ich jako "Bogow" juz ssie. Kupuję i czytam. Nie czytam w sieci. Opowiedz nam jak to jest czytać newsy tylko miesiąc po fakcie kiedy wszystko jest na wyciągnięcie ręki w internecie. Tak jak jak wtedy, kiedy się nie miało neta,zresztą ja do niedawna nie śledziłem newsów ze świata gier w Necie. Aż tak straszne ? Akurat w ostatnim okresie w pismach newsy mają coraz bardziej marginalne znaczenie, oczywiście muszą być. Zresztą widzę, że już parę osób to podsumowało. Druga sprawa, że, choć dla Was to pewnie nierealna wizja, uwaga, nie wszyscy gracze w Polsce mają neta ! Ty tak powaznie? Dzisiaj? Jak ktos ma na konsole kafla czy tam mniej i na gry- nawey 50zl, to nie ma na tego najtanszego neta? Te 512kb ile dzisiaj kosztuje na miesiac-20-30zl? Jak mi napiszesz, ze znasz gracza ktory nie ma neta, to bede zdziwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Modne od jakiegoś czasu jest jest mówienie, że czytanie inne niż w sieci jest passe. Tylko, że w necie to mam taką "żetelność", że musk rozyebany. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Modne od jakiegoś czasu jest jest mówienie, że czytanie inne niż w sieci jest passe. Tylko, że w necie to mam taką "żetelność", że musk rozyebany. Na pewno nie mniejszą niż w PE. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 To też jest modnie hejtowane. Bo zgredy się nie znają i robią to i tak za grubą flotę. Cytuj Odnośnik do komentarza
art100 30 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Szkoda, będzie mniej do czytania na kibelku. Cytuj Odnośnik do komentarza
AiszA 91 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Przykre...Można ich nie lubić, nie kupować/nie czytać, ale szacunek się należy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 W sumie wychowalem sie na tekstach Gulasha w pamietnym Kombat Korner. Do dzis pamietam jak Gul wprowadzil na polskie salony slowo "combos" albo jego porady jak przejsc Kintaro w MK2 ("przy podcince musi znalezsc sie na koncu twojej nogi bo inaczej cie przerzuci" xD) Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Kurde, stary, ja sobie zrobilem segregator z Kombat Korner :DDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Pociales SSa? ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Tak, pocialem tez pierwsze numery ekstreme'a, bo mi byly potrzebne na zajecia :f Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 No dobra ja pocialem pierwszy numer ŚGK ale SSy byly swiete. Do dzis mi zostal ten pedantyzm w odniesieniu do pism. A pamietacie jak Gulash rozbijal glowa lodowa bryle? xD Albo jak sie chwalil, ze skonczyl Alfe na na najwyzszym poziomie bez kontynuacji Ryu ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Chociaż od dawna nie kupuję żadnych czasopism konsolowych, tak po przeczytaniu tej informacji coś człowieka rusza. Na felietonach, kącikach czy opisach ekipy z SS, Kompendium Wiedzy Neo czy Neo Plus się chowałem, w dużym stopniu kształtowały mój growy charakter. Pamiętam jak dziś jaranko kasetami z Tokyo Game Show, gdzie mogłem ekipę zobaczyć in motion. Tabelki z ciosami z Mortala wycinałem i przepisywałem do odpowiednio przygotowanego zeszytu. Kupa świetnych wspomnień, wielka szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Nagrywane lodówką, ale miało to swój klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 ...i oglądanie po 1000 razy Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 A pamietacie VHSy z TGSow? (pipi)a, gdzie ja to mam... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) No pewnie. Na okraglo ogladalem material z Shenmue i MGS2 Edytowane 14 Marca 2013 przez Ins 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Najs! Kurde, moje chyba ojciec wyrzucil. Razem z komiksami z lat '80 (EPIC (pipi)A FAIL). Ryo na rowerze (*) Czemu nie dali do fulla, czemu?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 kurde, czy ja tez nie kupiłem któreś z kaset ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Pamiętam to ECTS, niemniej największy sentyment miałem to taśmy z TGS z japonką w stroju z Ridge Racera. Wysyłanie kasy przekazem pocztowym (nie pamiętam czy priorytetowym) i nerwowe oczekiwanie na listonosza. Kurde, to były moje pierwsze paczki pocztowe do domu. Ehh... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi