Skocz do zawartości

Console Wars 4 v2.01 (czyli wersja tymczasowa)

Featured Replies

Opublikowano

Milicja zamknęła właściwy temat z powodu shitstormu z N+ więc nie ma się gdzie kłócić dlaczego xlive jest lepsze od psn.

Czekam na dalszą dyskusję na ten temat, bo właśnie w tym momencie dywagacje przerwała jakaś hołota z innych gówniatych stron jak gol np.

Edytowane przez Kyo

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 492
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie, jestem trzeźwy i założyłem normalny temat CW w ramach zawieszenia właściwego (później przeniesie się te posty tam czy coś).   Zgodzę się z powyższym, ale DS3 >>> .... >>> Xpad

• Ich schreibe allgemein. Meiner Meinung nach - DS3 >> Xpad

Opublikowano

znowu się na(pipi)ałeś i piszesz po nocy?

oczywiście że XBL, DASHBOARD, xboxowy pad>>>>>>>PSN, XMB, ds3

Opublikowano

oczywiście że XBL, DASHBOARD, xboxowy pad>>>>>>>PSN, XMB, ds3

TR00

cała reszta na korzyść PS3 :)

Opublikowano

achivy >trofea

Opublikowano

jeszcze ilość rdzeni w xboxie >>> jeden w ps3 przez co ps3 chodzi jak ruski czołg, i strasznie irytująca jest ikonka zegarka pojawiająca się w prawym górnym rogu.

Opublikowano

Milicja zamknęła właściwy temat z powodu shitstormu z N+ więc nie ma się gdzie kłócić dlaczego xlive jest lepsze od psn.

Czekam na dalszą dyskusję na ten temat, bo właśnie w tym momencie dywagacje przerwała jakaś hołota z innych gówniatych stron jak gol np.

Ile heńków tym razem?

Opublikowano
  • Autor

Nie, jestem trzeźwy i założyłem normalny temat CW w ramach zawieszenia właściwego (później przeniesie się te posty tam czy coś).

Zgodzę się z powyższym, ale DS3 >>> .... >>> Xpad

Opublikowano

po pierwsze xbox live jest lepszy a po drugie pad od x'a jest wygodniejszy niz ds3 :) i nie mowie tego jako fanboj tylko uzytkownik 2 konsol, ps3 intesywnie uzywalem przez miesiac, pozniej pozyczylem a ostanio sprzedalem ;)

a po trzecie

randomy di-6OQ5.png

a po czwarte

kocham to forum 162029_273964595995274_793956714_n.jpg

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Zgodzę się z powyższym, ale DS3 >>> .... >>> Xpad

nie zgadzam sie, pad od Xboxa jest IMO wygodniejszy do normalnych gierek. w przypadku bijatyk DS3 > Xpad

Opublikowano
po pierwsze xbox live jest lepszy a po drugie pad od x'a jest wygodniejszy niz ds3 :) i nie mowie tego jako fanboj tylko uzytkownik 2 konsol, ps3 intesywnie uzywalem przez miesiac, pozniej pozyczylem a ostanio sprzedalem ;)

nie, mówisz to jako koleś z własnymi dłońmi, albo Ci leży, albo nie. kwestia człowieka i kształtu ronk.

Opublikowano
  • Autor

Ich schreibe allgemein. Meiner Meinung nach - DS3 >> Xpad

Opublikowano
  • Autor

Jakby ktoś miał na sprzedaż X360 (po taniości, ważne, żeby był sprawny i dało się na nim grać w Forzę i PGR4) to proszę o kontakt. Naszła mnie ostatnio ochota na pomłócenie w te 2 tytuły, ale nie mam możliwości, bo znajomy jakiś czas temu pozbył się swojej konsolki więc nie ma od kogo pożyczyć.

Piszę tutaj specjalnie, bo może nawinie się jakiś desperat, który w ramach aktu desperacji po tym wszystkim co czyta się w CW będzie chciał opchnąć swoją kochaną konsolkę :)

Opublikowano

Ochu.jałeś z tą ankietą?

Opublikowano

Steam

Choć cyfrowa dystrybucja IMO ssie, ale to nie o tym...

...a płacenie za możliwość grania online tym bardziej. :sorcerer:

Opublikowano

Steam

Choć cyfrowa dystrybucja IMO ssie, ale to nie o tym...

...a płacenie za możliwość grania online tym bardziej. :sorcerer:

na XBL masz normalne ceny gier, nie musisz czekać na jakieś pjerdolone promocje dla biedaków z gównami których nie mogą sprzedać

Opublikowano

Juz was chyba calkiem (pipi)lo, jak zamyka sie temat to nie po to zeby otwierac nastepny. Z winnerem sie zegnamy powoli i podziekujcie mu za dluzsza nieobecnosc CW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.