Gość Szprota Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 W dziale plotek najnowszego numeru Official Xbox Magazine pojawiła się informacja, która ucieszy z pewnością fanów cyklu Halo. Z niepotwierdzonych wiadomości wynika, że 343 Industries tworzy Halo 2: Anniversary Edition. Po sukcesie remake'u Halo: Anniversary, 343 Industries rozpoczęło prace nad Halo 2: Anniversary" – czytamy na łamach pisma Official Xbox Magazine w dziale z plotkami. Warto przypomnieć, że Halo: Combat Evolved Anniversary faktycznie okazało się bardzo dobrą grą, a jej średnia ocen w serwisie Metacritic wynosi 82 procent. Jak na razie jedyną potwierdzoną grą z serii Halo, którą tworzy 343 Industries, jest czwarta część tej serii, mająca zaplanowany termin wydania na listopad bieżącego roku. Jakiś czas temu pisaliśmy jednak, że studio już planuje następną odsłonę. gram.pl Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 Nie zakłada się tematów dla gier, które nie istnieją i nie ma o nich żadnych wiarygodnych informacji! Te randomy... Cytuj
xanon21 71 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Mam pytanie.Mam edycje Anniversaly ,ale nie mam Reacha.A mimo to pokazuje mi w osiągnięciach że mam Reacha.O co chodzi?to jakiś bug? Drugie pytanioe co to jest Halo Wypoint,na XBL ma to ponad 200 mb ,opłaca się ściągać? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 To żaden bug. Multi w tej grze jest traktowane jako Reach. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Drugie pytanioe co to jest Halo Wypoint,na XBL ma to ponad 200 mb ,opłaca się ściągać? Halo Waypoint to serwis społecznościowy dla graczy Halo , jeśli interesujesz się Halo , chcesz przejrzeć statystyki itd to opłaca się ściągnąć Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 21 września 2012 Opublikowano 21 września 2012 I jak tam, wychodzi? Nie wychodzi? Wiadomo coś? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 wiadomo, ze nic nie wiadomo 1 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 Nie wiem po co chcą rimejkować najgorszą część tej serii, aha, dla kasy oczywiście. No chyba, że jakimś cudem dużo rzeczy przeprojektują to może coś sensownego z tego powstanie. 2 Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 Mi tam wystarczyłby sam Zanzibar. Cytuj
barth 70 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 Nie wiem po co chcą rimejkować najgorszą część tej serii, aha, dla kasy oczywiście. Twoim zdaniem najgorszą. Ja uważam na przykład, że H2 miało najbardziej rozbudowaną stronę fabularną z całej trylogii i doskonale przedstawiła Covenantów jako rasę z własnymi problemami, a nie kosmitów, którzy muszą zabić ludzi "bo tak" (tak jak to bywa w innych grach). 2 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 H2 bylo swietne fabularnie, tylko ten (pipi)**** cliffhanger. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi