Devil-01 1 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 Witam , konsolkę mam już ze 2 miesiące i dziś podpiołem ją do neta . Jestem wprost wniebowzięty tym ile zyskuje konsolka po podłączeniu. Jaką grę warto kupić , chodzi mi o taką która ma bardzo fajny tryb multiplayer . Na chwilę obecną mam jedynie Goldeneye . Multi tej gry jest dobre ale chcę inną grę Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 Zdecydowanie Monster Hunter TRI,no i Mario Kart. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 (edytowane) a ktos moglby polecic najlepsze gry na multi offline ? Bo zastanawiam sie nad kupnem dodatkowego Wilota, ale poza Mario, DonkeyKongiem, czy Smash Bross nie widze jakis dobrych tytulow. w jakich grach wymagany jest Nunchak dodatkow dla 2 gracza ? Edytowane 6 czerwca 2013 przez easye Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 z tymi co miałem okazje to Wii Sports Resort, Mario Party 9 i od niechcenia WiiParty za pierwszym razem zaciesz z ekipą,rodzinką murowany Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 potrzebny Nunchak do 2 pada ? Cytuj
morciba 14 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 a ktos moglby polecic najlepsze gry na multi offline ? Bo zastanawiam sie nad kupnem dodatkowego Wilota, ale poza Mario, DonkeyKongiem, czy Smash Bross nie widze jakis dobrych tytulow. w jakich grach wymagany jest Nunchak dodatkow dla 2 gracza ? Na Wii jest masa gier multiplayer offline. Nunchuk zwykle jest potrzebny do multiplayera, ale to zależy od gry. W Party Games (np. Rayman Raving, Mario Olympic, Wii Sport) z tego co pamiętam po prostu nie będziesz miał dostępu do niektórych dyscyplin w multiplayerze. Gierki, które kojarzę, że mają multi offline, w większość z nich grałem i pozytywnie oceniam: Celowniki - Resident Evil, Dead Space, House of the Dead, Sin&Punishment Wyścigi - Excite Truck, Excite Bots, Trackmania Sportowe - NBA Jam, PES, Mario Strikers, ewentualnie FIFA, Punch Out (chyba ma multiplayera), Virtua Tennis, Grand Slam Tennis Strzelanki - Goldeneye, Conduit 2 (chyba ma splitscreena) Inne - Spyborgs, Boom Blox, Guitar Hero, Rock Band, 2 x Kirby, Tatsunoko vs Capcom, Trauma Center, Lego, Geometry Wars, Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 potrzebny Nunchak do 2 pada ? Myslałem że czytasz swoje statusy Mario party i inne multiparty obsługują zazwyczaj tylko wiilota także druga grucha raczej zbędna tym bardziej Wii Sport resort można grac w nawet 4 os. zmieniając się tylko i grając jednym wiilotem z gruchą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi