krzysiek3103 7 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 Mam dwa pytania: jak szybciej spalę tłuszcz - jeżdżąć na ciężkich, czy lekkich przerzutkach? Jaki dystans byłby dobry na początek i w jakim czasie w stosunku do tej długości spalę ok 5kg? Cytuj
redundantor 4 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 Im mniejszy wysiłek, ale rozłożony w długim czasie tym lepiej. Najlepiej po prostu jeździj długo (2-3) godziny kilka razy w tyfodniu i efekt po kilku tygodniach nadejdzie. W jeden dzień jak się zajeździsz to g...o zyskasz, poza żarciem jak wół i zakwasami. Przerzutki nie mają tu żadnego znaczenia. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 Bez jaj, kto ma czas napierdalac 3h na rowerze kilka razy w tygodniu, jak ma prace dom itd? Odpowiedzia sa inetrwaly imo. Cytuj
krzysiek3103 7 Opublikowano 9 lipca 2012 Autor Opublikowano 9 lipca 2012 A znasz może jakąś skuteczną dietę, jakaś rozpiska na necie? Te 2h na lekkich przerzutkach to raczej nie będzie problem, obecnie mam dużo czasu wolnego. Bieganie póki co odpada, bo bardzo słabo u mnie z kondycją. Dlatego zrobię kondycję na rowerze i może wtedy się przerzucę. Cytuj
Pawel_S5 13 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 (edytowane) dieta low carb, poczytaj na necie wegle: płatki owsiane, kasze, ryż, makarony, chleb razowy białka: jajka, twaróg, piers z kurczaka, wołowina, ryby tłuszcze: oliwa z oliwek, orzechy do tego duzo warzyw to takie ogolniki Edytowane 10 lipca 2012 przez Pawel_S5 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 http://muscle-centre.pl/watek-dieta-redukcyjna-przyk%C5%82adowe-rozpiski Cytuj
redundantor 4 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 (edytowane) El Loco Chocko - a jak ty chcesz gościowi doradzić schudnięcie - siłka, siłka, siłka ? Każdy ma w pewnym wieku dom, pracę, niektórzy jeszcze full innych zajęć, a czas się znajduje - jak krzysiek3103 ma czas to niech robi kondycję zdrowo. Jeść zdrowo tzn. mieszać to co napisał Pawel_S5 i El Loco Chocko i się ruszać. Interwały (krótkie) promuje Men's Health dla leniwych, ale nie znam nikogo kto coś tym zdziałał (oczywiście poza wysportowanymi, co i tak by byli w formie). Mnie to się kojarzy z gośćiem z bebzonem na kanapie przed telewizorem z piwskiem w ręku czytającym tekst o interwałach i sześciopaku w 2 tygodnie . Za(pipi)iste są te teksty... Jak już to są różne interwały, długie, krótkie - można je robić na rowerze, biegając, pływając, Tak czy inaczej dla dobrego efektu nadawały by się co najwyżej te długie. Po co ma się ścierać, jak może normalnie z lepszym bo stałym efektem. Zresztą tu jest na ten temat fajny tekst - zanim polecicie po moim poście przeczytajcie: http://fitness.re.pl/artykul/747.html Najlepsze jest to, że jak masz częsty trening to możesz jeść praktycznie jak dawniej i się tym w ogóle nie przejmować. Edytowane 10 lipca 2012 przez redundantor Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 A znasz może jakąś skuteczną dietę, jakaś rozpiska na necie? Te 2h na lekkich przerzutkach to raczej nie będzie problem, obecnie mam dużo czasu wolnego. Bieganie póki co odpada, bo bardzo słabo u mnie z kondycją. Dlatego zrobię kondycję na rowerze i może wtedy się przerzucę. Ja z roweru nie schodzę i wierz mi, w bieganiu kondycję mam poniżej normy... Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Od razu zaznaczam nie nie mam grubej dziewczyny jak w temacie xD Bardziej pytanie, chcialbym kupic jej na urodziny jakis fajny roqer stacjonarny ale nie wiem czy znajdzie cos za pincet zlotych? Chodzi o jakis porzadny rowerek , nie zaraz jakis uktra wypas z modliczaniem czasu do miesiaczki na podstawie wyliczen. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 A gdzie będzie jeździć? Tylko po mieście czy w jakieś dłuższe trasy? Tak czy siak za 500 zł to bardzo ciężko znaleźć coś dobrego :| Jeżeli chcesz jej kupić coś czym jeździ się lekko i przyjemnie to bardziej nastawiałbym się na wydatek rzędu 800 - 1200 zł Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 obstawiam ze w domu bedzie jezdzic Cytuj
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Orbitrek a nie jakiś rower kekłem. Tylko za 500 byłoby ciężko Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Tak, rowerem stacjonarnym bedzie jezdzic raczej w domu. xd Nie no za 500zl do roweru na jazde w plener nawet bym nie podchodzil. Wstydzilbym sie jej dac Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Tak, rowerem stacjonarnym bedzie jezdzic raczej w domu. xd Nie no za 500zl do roweru na jazde w plener nawet bym nie podchodzil. Wstydzilbym sie jej dac Heh :P Nie doczytałem ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi