BieŃ 923 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ej dobra...mam lekko wyj.ebane na ten serial i z czystych nudow odwiedzilem ten temat,lekkie pojecie mam o tym uniwesum ale co tam sie ku.rwa stalo ze tak sie wszyscy spuszczajom? Krwawe Gody, w czasie których filmowa, ciężarna (w każdym razie "przy nadziei") żona Robba Starka w dobitny sposób została na jego oczach zadźgana sztyletem - bardzo obrazowo zostało to ukazane (jak i podrzynanie gardeł innym żołnierzom Starka). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ej dobra...mam lekko wyj.ebane na ten serial i z czystych nudow odwiedzilem ten temat,lekkie pojecie mam o tym uniwesum ale co tam sie ku.rwa stalo ze tak sie wszyscy spuszczajom? Krwawe Gody, w czasie których filmowa, ciężarna (w każdym razie "przy nadziei") żona Robba Starka w dobitny sposób została na jego oczach zadźgana sztyletem - bardzo obrazowo zostało to ukazane (jak i podrzynanie gardeł innym żołnierzom Starka). Dodam tylko,że było to kilka czy kilkanaście ciosów w brzuch a całej tej sytuacji chyba nikt kompletnie się nie spodziewał,bo był to ślub w ramach pojednania starków(którzy zostali zarżnięci) i freyów(tych zarzynających) Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Ehhehehe Wy po prostu życia jeszcze nie znacie! EDIT: Ale byłyby jaja jakby Martin kopnął w kalendarz i nie dokończył pisania! Czujecie to ? IMO On to sobie planuje (wspomnicie me słowa za kilka lat) Edytowane 5 Czerwca 2013 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Tokar,może jeszcze wyjaśnią w serialu czemu Robb był taki spokojny,ale w książce z tego co czytałem,to jednak to co zrobił Frey,będzie zapamiętane,bo złamał najstarszą i najświętsza tradycję. Jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza
gryzłam sie w keks 3 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zasade goscinnosci, na poczatku bylo pokazane jak dzielili sie chlebem i solo Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Solo mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 No zasady "na solo" to chyba jednak nie dotrzymali. Freyowie mieli przewage liczebną, zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Daenerys za to powodzi się coraz lepiej, ma smoki, nowego zalotnika z wojskiem i już niedługo, jak sądzę, ruszy na stolicę. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Daenerys za to powodzi się coraz lepiej, ma smoki, nowego zalotnika z wojskiem i już niedługo, jak sądzę, ruszy na stolicę. Ona nie ogarnia jak walczyć, młoda i niedoświadczona hehehe Ehhehehe Wy po prostu życia jeszcze nie znacie! EDIT: Ale byłyby jaja jakby Martin kopnął w kalendarz i nie dokończył pisania! Czujecie to ? IMO On to sobie planuje (wspomnicie me słowa za kilka lat) Martin zdradził HBO kto zasiądzie na tronie oraz planowane zakończenie niektórych momentów, w razie swojej śmierci takie zabezpieczenie aby stacja mogła dokończyć serial ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Nie tylko w razie śmierci. Jeżeli stanie się tak, że serial dogoni książki a dalszy ciąg nie będzie napisany to jest taka możliwość, że w konsultacji z Martinem będą najpierw tworzyć fabułę serialu. O ile ten wcześniej nie umrze XD Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Daenerys za to powodzi się coraz lepiej, ma smoki, nowego zalotnika z wojskiem więc już niedługo, jak sądzę, dostanie mocno po (pipi)e. fix'ed W końcu to Gra o Tron, a ta jej sielanka i tak już za długo trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Nie tylko w razie śmierci. Jeżeli stanie się tak, że serial dogoni książki a dalszy ciąg nie będzie napisany to jest taka możliwość, że w konsultacji z Martinem będą najpierw tworzyć fabułę serialu. O ile ten wcześniej nie umrze XD Spekuluje się, że "Winds of Winter" pojawi się w przyszłym roku (akurat czas 4. sezonu serialu). Do ekranizacji wydarzeń z tej książki dojdzie pewnie dopiero koło 7 sezonu (przy założeniu, że 2 sezony stykną na Ucztę i Taniec), więc Martin trochę czasu ma na "A Dream of Spring". Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Daenerys za to powodzi się coraz lepiej, ma smoki, nowego zalotnika z wojskiem i już niedługo, jak sądzę, ruszy na stolicę. Chyba województwa. Nie wiem o czym on myslal, ze ciagle ona sobie jezdzi po jakis za(pipi)ach zamiast podbijac reszte Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) a ja pie,rdole ten serial po tym 9 odcinku i niech martin pocaluje mnie w kant ku,tasa jestem oburzony ;[ Edytowane 8 Czerwca 2013 przez FARMEROS Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Ogromny spoiler dla tych co czytali książkę,zdjęcie z finałowego epu: To będzie niezły szok,dla ludzi niezaznajomionych z książką Edytowane 8 Czerwca 2013 przez Ader 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Ogromny spoiler dla tych co czytali książkę,zdjęcie z finałowego epu: To będzie niezły szok,dla ludzi niezaznajomionych z książką To prawdziwe zdjęcie z planu? Ja znalazłem lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Jasne,że prawdziwe Link do artykułu: http://hatak.pl/artykuly/potezny-spoiler-z-niedzielnego-finalu-gry-o-tron Edytowane 8 Czerwca 2013 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 kurde ksiazki czytalem juz chwile temu i nie moge sobie skojarzyć tego zdjecia ;/// dajcie jakies hinty ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Robbwind Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Komentarze pod artykułem co link wkleiłem poczytaj Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zamiast je poczytać to najpierw skleciłem posta. Coś mi swita, ale prawie całkowicie zapomnialem, że coś takiego miało miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 gdzie korona ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) O (pipi)! Ramsay jedzący kiełbaskę. Z początku naprawdę myslałem, że to fajfus Theona ! Usmiałem się ! Scena z King in the north! wypadła bardzo dobrze imo, groteskowo i przesmiewczo. W ogóle jakim po(pipi)em trzeba być żeby cos takiego wymyslić Szkoda, że nie było żadnego hintu co do tego co się stanie z Catelyn hehehehe Ogólnie bardzo mi się podobało, zwłaszcza scena z Aryą Edytowane 10 Czerwca 2013 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Szkoda, że nie było żadnego hintu co do tego co się stanie z Catelyn hehehehe Nie spoiluj. Wiem, że to drobnostka i właściwie nic nie powiedziałeś, ale z kontekstu Twojej wypowiedzi wynikałoby, że to spoiler z dzisiejszego odcinka, a tak nie jest. W ogóle na miejscu byłoby wyraźne oznaczanie spoilerów z książek w tym temacie, a najlepiej ich unikanie. (sam przeczytałem wszystkie książki, ale uważam zdradzanie fabuły za grzech gorszy od złamania świętego prawa gościnności) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zabrakło mi pierdyknięcia na sam koniec (Mysza!!! to za mało), ale epizod dobry, szczególnie w scenach z Ramsayem i Aryą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi