Killabien 552 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Night Kinga tez gra ktos inny w 7 sezonie, jednak troche slabo widac roznice. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 No tak jak mi szczeka pjerdolnela o ziemie podczas wesela to chyba ostatni raz tak mialem przy nadrabianiu The Shield. Dobrze ze w koncu przekonalem sie zeby to ogladac. Btw tyle lat od premiery i nigdy na zaden spoiler nie wpadlem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ja książkę czytałem a i tak mi szczęka opadła. Coś niesamowitego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 9 godzin temu, schabek napisał: Btw tyle lat od premiery i nigdy na zaden spoiler nie wpadlem Challenge accepted Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi