Tokar 8 262 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Nawet niezły ep otwierający nowe wątki. Tylko nie wiem czemu miały służyć sceny z Bronnem. Pokazać, że ciągle żyje, ciągle rucha i nadal będzie ochroniarzem karła ? O dziwo wątek Daenerys zapowiada się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Wycinanie sutków było ciekawe. Dobry odcinek, szybko przeleciał. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) kocham ja. a już przekomarzanie się z cersei to w ogóle miazga. fajnie, że wprowadzili wątek tak wcześnie i jeszcze ta akcję w sierocińcu. bronn to taki comedic relief w tym momencie no i dobrze pokazuje ten dysonans pomiędzy nim otrzymującym tytuł i w ogóle od najemnika do rycerza a tyrion biedny siedzi sobie w klitce. no musieli to jakoś zaakcentować myślę bo na wszystko co było w książce przecież nie ma miejsca. to samo z selmym ujawniającym swoją tożsamość tak szybko. Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Bedzie dzisiaj 3x02 ?, rok temu odkodowali drugi odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 To była wpadka polskiego HBO. HBO właśnie potwierdziło czwarty sezon, pewnie po tym jak zobaczyli wynik otwarcia pierwszego odcinka. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 To była tylko formalność. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Bromistan Selmy Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 kogo gra ta babeczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Margarynę Tyrell Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 do tej pory smirkfu pojawiła się może z dwa czy trzy razy, ale teraz kiedy ma zostać wydana za joffa to chyba postanowili zrobić z niej jedną z głównych bohaterek <3. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 No chyba nic dziwnego, Tyrellowie wchodzą na salony, za pare odcinków pewnie Oleanna zacznie mieszać a później to już wiadomoco sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 No i tak się powinno rozpoczynać sezon. Bez puszczania fajerboli z dupy i żałosnego rozwiązywania cliffhangera z ostatniego epa poprzedniego sezonuuuu....? Nie, jednak jest jedna rysa. Gruba rysa. Muszę się ją nauczyć tolerować i zgasić promyk nadzieji, że w końcu utopi się misce własnych wymiociń, ten serial jest tego wart! Rozmowa karła z ojcem rozwiała wszelkie wątpliwości co do ich relacji. Młoda Tyrellka mocno miesza, może być ostra spina z Cercii zakończona jakimś trójkącikiem ze Starkówną. Joffrey liczę na Twoja wyobrażnię! Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Mnie tam bardziej ciekawi co u Brana, co u Aryii, co u Greyjoyów, co z Jamiem. Szczerze mówiąc to co się dzieje u dzikusów za morzem mnie nie interesuje. Kojarzy mi się z jakimś Sindbadem z lat 90 czy inną Xeną... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Sporo wskazuje na to, że "za morzem" to czas przeszły. Przypuszczalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Oj niee, jeszcze będzie tego dużo. Niestety (prawie) cały story arc Daenerys po House of Undying jest słaby. Pewnie to troche skondensują w serialu, ale i tak będzie nuda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 E, nie gadaj. Będzie super zobaczyć jak smoki spalą właścicieli niewolników. Liczę też na dzieci powieszone na słupach w drodze do Meereen. Akcja po zdobyciu miasta faktycznie nie powala tempem, więc ciekawe kiedy w serialu zacznie się Taniec ze smokami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ukochana postać Pajgiego, czyli Samwell Konsolowiec znowu dostał plus 100 do lucka, więc zaczynam podejrzewać, że prędzej wyginie cała rodzina Starków i Lannisterów razem wzięci niż on XD Cudowne otwarcie nowego sezonu, piękne sceny jak rozmowa Tyriona z ojcem, Margeary z Cerseią czy konfrontacja Davosa ze Stannisem i Melisandre. Ta była najlepsza. No i dużo ładnych ujęć na przepiękną twarzyczkę Daenerys <3 :* Dobra też była scena instant grilla i do papy Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 nikt jeszcze nie wspomniał o niezwykle ważnej scenie ucinania sutów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udało Ci się, jesteś pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 E, nie gadaj. Będzie super zobaczyć jak smoki spalą właścicieli niewolników. Liczę też na dzieci powieszone na słupach w drodze do Meereen. Akcja po zdobyciu miasta faktycznie nie powala tempem, więc ciekawe kiedy w serialu zacznie się Taniec ze smokami. Ano. "Zamianka" z handlarzami dawała rade. Chyba te wszystkie akcje w Meereen mi to przycmily... 4 sezon to dalsza część ASOS, 5 i 6 to pewnie będą połączone AFFC i ADWD. Może przez te 3 lata Gruby zdąży napisać Winds of Winter. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ja mówiłem o sutkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 A TO SORY Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Też miałem wspomnieć, że Major pierwszy napisał o odcinanym sucie, ale już jak widać nie muszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) S03E01 za mną, trzyma poziom jak zwykle, ale już nie czuję tego podekscytowania jak przed poprzednimi odcinkami/sezonami, bardziej czekam na kolejną książkę niż odcinek serialu. Zapomniałem jak się zwała, ale doradczyni handlarza niewolników powinna być jednak młodsza... Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 W tym serialu to zdecydowana większość jest ponad swój wiek z wersji książkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi