Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 390
  • Wyświetleń 41,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• 22 luty, postanowiłem pograć w BF4, odpalam origin, ścągam kolejny update 400mb, drugi mecz dominacji - gra się zawiesza. Szybko dołączam do tego samego servera, mija minuta znowu zwiecha.   Kur.wa

• Ten filmik z "gameplay'em" to jedno wielkie ZIEW. No i zgadzam się, że jest to bardziej ewolucja niż rewolucja. A z tą ceną to mam nadzieję, że żart, rozumiem, że na kąsolach sobie mogą takie śmieszn

• Commanderem chciał być każdy bo dostawał najwięcej punktów. Gościu dobrze wykonujący robotę często kończył w pierwszej trójce na serverze. Na początku meczu mogłeś zgłosić się do roli Commandera, syst

Opublikowano

zainstaluj nowsze sterowniki. 

zarówno Nvidia i Amd wydały bety sterowników specjalnie z okazji BF4.

dropy fps ma kazdy. 

Opublikowano

Bo to Beta ? i w finalnym produkcje optymalizacja będzie lepsza ?

:D pierwszy raz masz stycznosć z serią BF ?  która odsłona  była pozbawiona  błędów i bugów  i poprawnie zoptymalizowana ..... żadna  ze w DICE/EA  pracują  gamonie wiadomo nie od dziś  .Rzucają masę  słów na wiatr     ze coś naprawią  ze  coś  bedzie super dopracowane  ,a  koniec koncem wychodzi tak ze  po premierze  olewają dany  tytuł i liczą tylko $ na koncie . BC2  /BF 3   od premiery  mają nie poprawione bugi   ,gdzie  producenci  w  2 dni po premierze  bili się w pierś  ze  je poprawią . Fakt wydawali patche po 2-3 GB  które   coś poprawiły psując  kolejną  rzecz . Więc czemu w przypadku BF4 miało by być inaczej ?  ten zespoł na błedach się nie uczy   ..... liczy się  tylko dolar na  koncie .

zainstaluj nowsze sterowniki. 

zarówno Nvidia i Amd wydały bety sterowników specjalnie z okazji BF4.

dropy fps ma kazdy. 

na moim sprzęcie  pograłem w betę  tylko  pierwszego dnia  ....  raptem 3-4  mecze  ,w drugim  dniu  już  gra się nie odpalala   sypała  jakimiś  błędami o niezgodności sprzętu  ble ble ble ,aktualizowałem sterowniki do  najnowszych   (tych beta)   nic to nie dało .

W  3 dniu Bety   udało się wejść 2  razy  na server   dosłownie na 2-3 min  po czym sypały się  arty ,krzaki i kick z servera   od  tego czasu znowu   gra się nie odpala  .... tyle  mej styczności z Bugfildem 4  .

Mało tego  betę  usunąłem    dzisiaj chciałem  pograć w DS3     odpalam  origin  ten się  aktualizuję    po czym masa  wywala niezgodnośc plików   ,ze  gra nie pobrana  ... zaczyna mi pobierać DS3  od nowa  po 5% pobierania  error  program przestał działać :D  ... szopka w hooj

nie wiem co z tym teraz zrobić ? ,a BF4 to ja kupie w promocji za 50zl  .... więcej za to nie dam

Opublikowano

Ejj... ale ta beta jest brzydka w (pipi) ;x mam nadzieje ze będzie lepiej w full.

Opublikowano

canuks,ty od bc2 to sie odwal. Na premiere miala naprawde malo bagow,ktore w wiekszosci zostaly naprawione. A juz napewno bc2 niemial tyle bagow co bf3.

Opublikowano

canuks,ty od bc2 to sie odwal. Na premiere miala naprawde malo bagow,ktore w wiekszosci zostaly naprawione. A juz napewno bc2 niemial tyle bagow co bf3.

bf3 miał człowieka dżdżownice a bc2 miał chodzenie pod planszą. Pamiętasz ten bug z łodziami w Wietnamie? Co było gorsze ? :D

Opublikowano

gg szpic, przyznam że fajnie się Conquesta grało. Podoba mi się ten myk z zawalającym wieżowcem. Gdyby nie te windy na fladze D, wku.rwiaja mnie kampery szczególnie na dominacji.

Opublikowano

gg szpic, przyznam że fajnie się Conquesta grało. Podoba mi się ten myk z zawalającym wieżowcem. Gdyby nie te windy na fladze D, wku.rwiaja mnie kampery szczególnie na dominacji.

No było ok :)

a jak juz zdobylem stinger to moglem podenerwowac lamusów w helikopterach...

co do dachów na dominacji to masakra.

Opublikowano

ci snajperzy na dachach to korwa przesada :/

Opublikowano

ok udało mi sie uruchomić gre, wygląda bardzo łądnie, gra na ultra mi śmiga ślicznie, dopy są ale to każdy o tym pisze. tak powinien  wyglądac b3

Opublikowano

mi sie gra komfortowo, poza faktem przerzucenia się na inne sterowanie i włąściwości klas wojów. no i chyba jakąś pro myszke z podkładką muszę kupić. narazie totalny chaos na 64 osoby w szanghaju, ale mi sie podoba :D

Opublikowano

Mam i5 4670k 4gb ram gtx 660 oc i nie ma mowy o komfortowym graniu na ultra chyba że mowa o niskiej rozdzielczości.

ja mam slabszego pc od Ciebie i gram komfortowo na ultra z 4xmsaa te 45fps trzyma.

To musi byc ta (pipi)a optymalizacja pod amd xD

Opublikowano

Mimo, że bardzo chciałbym sobie pograć normalnie to nie mogę, bo średnio mam 15 klatek na sekundę ;/ Nie wiem czy mam tak za(pipi)iście słaby sprzęt czy może coś źle robię.
Podzespoły:

GTX560 Overlocked 850mhz (sterownik 327.23)

Phenom II X4 955

6GB DDR3 1333mhz

Windows 7 64 bit

Gram na ustawieniach Low, jakikolwiek antyaliasing wyłączony. Rozdzielczość 1920x1080.

Edytowane przez terror

Opublikowano

No to świetną optymalizację zrobili - _ - Pogram sobie ... na ps4.

kolejny zawiedziony technologią amd :D Powodzenia z ps4 xD
Opublikowano

Czemu nie wierzysz w ps4 ? Rozdzielczość 1600x900 upscalowana do full hd, 64 graczy, grafika zbliżona do poziomu wysokich ustawień na pc. W czym jest to gorsze od twojego pieca ?

A co do amd to kupowałem ten procek, jak byłem młody i myślałem, że jedyne co się liczy to ilość rdzeni i GHz xD

Opublikowano

Nikt jeszcze nie widział w dobrej jakości wersji ps4 ale wątpie by była zbliżona do wysokich bez żadnych uproszczeń.Ale nie oto tutaj chodzi , zdecydowanie jak nie poprawią optymalizacji łykam wersję na ps4 ale wątpię aby tak się stało.Wydaje mi się że ten w framerate w moim przypadku może zależy od tego że mam tylko 4gb ram.

Edytowane przez szarku123

Opublikowano

Wg osoby z jakiegoś tam portalu o grach na PC, która widziała BF4 na nextgeny to porównał to do MEDIUM ustawień na PC. Ale i tak był pod wrażeniem 

Opublikowano

Wg osoby z jakiegoś tam portalu o grach na PC, która widziała BF4 na nextgeny to porównał to do MEDIUM ustawień na PC. Ale i tak był pod wrażeniem

no ja sie nie dziwie. Dzisiaj odpalilem wersje na ps3 to bylem zalamany.

1 mysl: gdzie sie podzialy tekstury?. Przyjrzalem sie ale one na serio sa tak biedne ze az zal konsole odpalac