Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

Opublikowano

Ja już się przyzwyczaiłem, gorzej z doczytywaniem obiektów :( nawet na odległość 2 metrów to się zdarza, i ten spadek animacji jak wieżowiec się wali 

• Odpowiedzi 390
  • Wyświetleń 41,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• 22 luty, postanowiłem pograć w BF4, odpalam origin, ścągam kolejny update 400mb, drugi mecz dominacji - gra się zawiesza. Szybko dołączam do tego samego servera, mija minuta znowu zwiecha.   Kur.wa

• Ten filmik z "gameplay'em" to jedno wielkie ZIEW. No i zgadzam się, że jest to bardziej ewolucja niż rewolucja. A z tą ceną to mam nadzieję, że żart, rozumiem, że na kąsolach sobie mogą takie śmieszn

• Commanderem chciał być każdy bo dostawał najwięcej punktów. Gościu dobrze wykonujący robotę często kończył w pierwszej trójce na serverze. Na początku meczu mogłeś zgłosić się do roli Commandera, syst

Opublikowano

Ja po wielu latach używania procków AMD zrezygnowałem z nich miesiąc przed startem bety BF4 i jak widzę bardzo dobrze zrobiłem. Inna sprawa, że czasami przez 10-15s gra potrafi mi tak dropnąć fpsy, że nie idzie grać a po tym czasie znowu jest pięknie i płynnie.

Opublikowano

okej pograłem troche i... kupuje gre na 100%, narazie jest camper party, kto znajdzie większego buga do ownowania, podoba mi sie co zrobili z klasami, w końcu każda klasa moze rozwalić czołg, grafika to WOOOOOOOOOOW, te rozpierdzielanie sie budynku jest mega, wkurza mnie troche zmienione sterowanie, nadal brak samouczka (w końu chciałbym nauczyc sie sterować helikopterami jak biały człowiek) strasznie upośledzili supporta, teraz amunicja rzucona na ziemie daje +50 ammo jednorazowo co wkurza ze co chwila trzeba sobie rzucac ją pod nogi ;( i dziwnie sie nim strzela w b3 jakoś lepiej mi sie nim "szczelało"

Opublikowano

Samouczek będzie w pełnej wersji a dokładnie tryb gdzie w spokoju będziesz mógł uczyć się i szlifować formę latania 

Opublikowano

Nikt jeszcze nie widział w dobrej jakości wersji ps4 ale wątpie by była zbliżona do wysokich bez żadnych uproszczeń.Ale nie oto tutaj chodzi , zdecydowanie jak nie poprawią optymalizacji łykam wersję na ps4 ale wątpię aby tak się stało.Wydaje mi się że ten w framerate w moim przypadku może zależy od tego że mam tylko 4gb ram.

Może to wynika z tego że działasz na W7... W8 daje lepszą optymalizację, ciekawe czy tak to zostawią w pełniaku czy jakoś usprawnią framerate na W7.

Opublikowano

mam pytanie... też wam sie dziwnie strzela? supportem w b3 robiłem pożogę, teraz ubić nikogo nie moge WTF?

Opublikowano

Jak ktoś jeszcze nie wie patch jest do ściągnięcia coś tam daje bo mniej tych ścinek jest.Ale wydaje mi się że gra chodzi o kilka fps gorzej.

normalnie przez origin?

mam pytanie... też wam sie dziwnie strzela? supportem w b3 robiłem pożogę, teraz ubić nikogo nie moge WTF?

przesada. 1 bron jest calkiem ok. A potem to juz ckm <3

Opublikowano

Poległem na tej becie. 

wywaliłem, nie gram do czasu wydania pełnej wersji gdy będę mógł filtrować polskie serwery i grac z normalnymi ludzmi :x

Opublikowano

Poległem na tej becie. 

wywaliłem, nie gram do czasu wydania pełnej wersji gdy będę mógł filtrować polskie serwery i grac z normalnymi ludzmi :x

Też nigdy nie lubiłem polskich serwerów. Same dzieciaki i debile tam grają :/

Jedynie tam zaglądałem jak kumple kazali bo "No chooooodź - już tam gramy"

Opublikowano

nieważne jakie dam detale, low czy high gra chodzi dokładnie tak samo... chvjowo

Opublikowano

Po aktualizacji faktycznie znikły te dropy i teraz mam 55-60 fpsów, także jestem dobrej myśli, jeżeli chodzi o optymalizację fulla.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

U mnie jakaś masakra się stała. Cały czas jakieś zwały że grać nie da rady ; o

Opublikowano

No ja nie wiem co za ułomni ludzie w tym DICE pracują, ale kolejna łatka i kolejny dramat. Teraz to już nie mam 50-55fpsów tylko około 30 ze spadkami do 10-15. To jest jakaś parodia :/