Opublikowano 6 listopada 201311 l gościu na rushu sobie miał wynik 50:0, patrzę w battleloga ratio 7.75, wszystko zrobione czym? najwięcej killi zwykłą bronią ma około 300 takim fredom tylko kończyny poobrywać :< DICE nadal nie umie zbalansować tych gadżetów, moździerz ma za duży zasięg i częstotliwość.
Opublikowano 8 listopada 201311 l Ilosc zwiech i freezow jest w(pipi)iajaca ze chyba pogram dalej w bf3.
Opublikowano 13 listopada 201311 l Jutro PC dostaje nowego patcha który poprawia następujące rzeczy - zawieszanie gry - freezy - został naprawiony netcode
Opublikowano 13 listopada 201311 l Jutro PC dostaje nowego patcha który poprawia następujące rzeczy - zawieszanie gry - freezy - został naprawiony netcode a tak a potem każdy z nas dostanie bilety na spotkanie z szwedzkim zespołem bikini
Opublikowano 16 listopada 201311 l Zawieszki gry dalej są. O co chodzi z tymi premiami punktowymi w tych paczkach? Po rozpakowaniu walizki one się aktywują automatycznie czy mam je włączyć jakoś?
Opublikowano 16 listopada 201311 l Dajesz esc i tam klikasz na premie w lewym dolnym i wybierasz ktora chcesz odpalic
Opublikowano 16 listopada 201311 l Chyba prawym, ale to detal. Gra juz tak czesto sie nie wiesza, za to rozlaczala z poczatku. Teraz wydaje sie byc juz lepiej.
Opublikowano 16 listopada 201311 l Chyba prawym, ale to detal. Gra juz tak czesto sie nie wiesza, za to rozlaczala z poczatku. Teraz wydaje sie byc juz lepiej. tak prawym ;-) tak sie konfzy pisanie postow po pijaku
Opublikowano 16 listopada 201311 l Szewczyk - taka rada na przyszłość - piłeś? nie pisz! będę! Nie możecie mi odebrać ostatniej przyjemności
Opublikowano 29 listopada 201311 l http://www.dealzon.com/deals/cheap-battlefield-4#bf4-pc 20$ za BFa 4 Podobno kody działają jeszcze.
Opublikowano 29 listopada 201311 l na origin jest po 77zł bez martwienia się czy dzialaja kody jeszcze
Opublikowano 1 grudnia 201311 l I co nadal nie ma żadnego sposobu na angielskie dialogi w polskiej wersji językowej?
Opublikowano 2 grudnia 201311 l Angielskie nie sa wcale lepsze jakos. Znajomy ma na ixie polskie dialogi, ja na piecu angielskie. Zadne nie wypadaja dobrze, mam na mysli kampanie. W multi jest ok i tu i tu imo.
Opublikowano 3 grudnia 201311 l Który to już patch, trzeci? A gra nadal stutteruje i się wiesza. Już lece kupować te wasze yebane premium.
Opublikowano 4 grudnia 201311 l Mi sie juz dosc dlugo nie wieszala. Mam nadzieje ze skrócą w koncu czas ladowania nowej mapki. Skoro o mapkach, to te nowe, a gralem poki co na dwoch w trybie podboju nie sa zle. Jedna to jakas pustynia z kanionami pomiedzy, a druga, to gory. Gdzie jak znam zycie beda sie zbierac wzelkie masci kamperzy hehe Ogolnie spoko, ale z czasem sie okaze na ile sa dobre.
Opublikowano 4 grudnia 201311 l Mi sie juz dosc dlugo nie wieszala. Mam nadzieje ze skrócą w koncu czas ladowania nowej mapki. Skoro o mapkach, to te nowe, a gralem poki co na dwoch w trybie podboju nie sa zle. Jedna to jakas pustynia z kanionami pomiedzy, a druga, to gory. Gdzie jak znam zycie beda sie zbierac wzelkie masci kamperzy hehe Ogolnie spoko, ale z czasem sie okaze na ile sa dobre. mapy to sie dlugo ladowaly w becie. Tutaj na ssd jestem po 20 sekundach jako 1 w grze i biegne przejmowac flagi
Opublikowano 9 grudnia 201311 l (pipi)ane (pipi) dalej sie wiesza a dzisiaj znowu jakas aktualizacja była. Pjerdolony syf, (pipi)ane w dupe EA, nawet nie chce mi sie odpalac battleloga przez to.
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Tak, mam mniej FPSów, netcode spier.dolony tak jak był.http://youtu.be/Qu09XFqRYmE?t=7s Edytowane 10 grudnia 201311 l przez Kornolio
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Hehe grubo, u mnie jakos takich sporych walow nie mialem. Ogolnie od jakiegos czasu ani nie crashuje ani nie wywala.
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Tak, mam mniej FPSów, netcode spier.dolony tak jak był. http://youtu.be/Qu09XFqRYmE?t=7s Filmik jest sprzed miesiąca gościu. U nie patch nic nie poprawił.
Opublikowano 10 grudnia 201311 l No i co, że sprzed miesiąca GOŚCIU, takie problemy nadal występują, przynajmniej u mnie.