Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

Opublikowano

gościu na rushu sobie miał wynik 50:0, patrzę w battleloga ratio 7.75, wszystko zrobione czym?

jPKHAXD.png

najwięcej killi zwykłą bronią ma około 300

takim fredom tylko kończyny poobrywać :< DICE nadal nie umie zbalansować tych gadżetów, moździerz ma za duży zasięg i częstotliwość.

• Odpowiedzi 390
  • Wyświetleń 41,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• 22 luty, postanowiłem pograć w BF4, odpalam origin, ścągam kolejny update 400mb, drugi mecz dominacji - gra się zawiesza. Szybko dołączam do tego samego servera, mija minuta znowu zwiecha.   Kur.wa

• Ten filmik z "gameplay'em" to jedno wielkie ZIEW. No i zgadzam się, że jest to bardziej ewolucja niż rewolucja. A z tą ceną to mam nadzieję, że żart, rozumiem, że na kąsolach sobie mogą takie śmieszn

• Commanderem chciał być każdy bo dostawał najwięcej punktów. Gościu dobrze wykonujący robotę często kończył w pierwszej trójce na serverze. Na początku meczu mogłeś zgłosić się do roli Commandera, syst

Opublikowano

Jutro PC dostaje nowego patcha który poprawia następujące rzeczy

- zawieszanie gry

- freezy 

- został naprawiony netcode

Opublikowano

Jutro PC dostaje nowego patcha który poprawia następujące rzeczy

- zawieszanie gry

- freezy 

- został naprawiony netcode

a tak a potem każdy z nas dostanie bilety na spotkanie z szwedzkim zespołem bikini 

Opublikowano

Chyba prawym, ale to detal. Gra juz tak czesto sie nie wiesza, za to rozlaczala z poczatku. Teraz wydaje sie byc juz lepiej.

tak prawym ;-) tak sie konfzy pisanie postow po pijaku
Opublikowano

Szewczyk - taka rada na przyszłość - piłeś? nie pisz! :D 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I co nadal nie ma żadnego sposobu na angielskie dialogi w polskiej wersji językowej? :( 

Opublikowano

Angielskie nie sa wcale lepsze jakos. Znajomy ma na ixie polskie dialogi, ja na piecu angielskie. Zadne nie wypadaja dobrze, mam na mysli kampanie. W multi jest ok i tu i tu imo.

Opublikowano

Mi sie juz dosc dlugo nie wieszala. Mam nadzieje ze skrócą w koncu czas ladowania nowej mapki.

Skoro o mapkach, to te nowe, a gralem poki co na dwoch w trybie podboju nie sa zle. Jedna to jakas pustynia z kanionami pomiedzy, a druga, to gory. Gdzie jak znam zycie beda sie zbierac wzelkie masci kamperzy hehe :) Ogolnie spoko, ale z czasem sie okaze na ile sa dobre.

Opublikowano

Mi sie juz dosc dlugo nie wieszala. Mam nadzieje ze skrócą w koncu czas ladowania nowej mapki.

Skoro o mapkach, to te nowe, a gralem poki co na dwoch w trybie podboju nie sa zle. Jedna to jakas pustynia z kanionami pomiedzy, a druga, to gory. Gdzie jak znam zycie beda sie zbierac wzelkie masci kamperzy hehe :) Ogolnie spoko, ale z czasem sie okaze na ile sa dobre.

mapy to sie dlugo ladowaly w becie. Tutaj na ssd jestem po 20 sekundach jako 1 w grze i biegne przejmowac flagi ;)

Opublikowano

No i co, że sprzed miesiąca GOŚCIU, takie problemy nadal występują, przynajmniej u mnie.