Mordechay 680 Opublikowano 22 marca 2014 Opublikowano 22 marca 2014 Kupiłem nowego kompa i zamierzam wrócić do BF, ale nie wiem czy dalej ciorać w 3, do której mam sentyment, czy kupic sobie 4, bo lubię nowe bronie, mapki, lepsza grafikę (podobno), ale boję się bugów. Jakaś szybka porada z porownaniem i uzasadnieniem? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 marca 2014 Opublikowano 22 marca 2014 Z mojego pkt widzenia, nie jestem pro, to 4 jest juz calkiem dobrym wyborem. Spora czesc bugow juz poprawiono, dodano nowe mapy (metro i chinska nawalnica) lada dzien bedzie kolejny dodatek. Tam wprawdzie chlopcy w temacie Bfa4 narzekaja ze cos za mocne, cos znerfione ze (pipi)nia i w ogole. Ale ja te ich rozterki mam generalnie gdzies bo gram czym mi sie podoba i jak sie podoba. Nie jest dla mnie k/d ratio wazne i ogolnie bez cisnienia uwazam ze to fajna gierka Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 25 marca 2014 Opublikowano 25 marca 2014 Na pc dzis Naval Strike nie bedzie. However, we are delaying the launch of Battlefield 4 Naval Strike on PC. We’ve detected an issue and it needs to be solved. Quality is our number one priority and we will not release Battlefield 4 Naval Strike on PC until we feel it meets the highest quality level possible. We are also working on a larger update to release alongside Battlefield 4 Naval Strike on PC that will address the issue of Tablet Commander not working correctly. Once we have a confirmed date for PC, we’ll be sure to update those players on our official channels. We appreciate your patience and look forward to seeing everyone on the Battlefield. http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/take-the-fight-to-the-sea-with-battlefield-4-naval-strike/ Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 marca 2014 Opublikowano 25 marca 2014 Hehe no dobra beka. Czytalem to dzis rano i smiechlem jak doszdlem do czesci ze jakosc jest priorytetem Szkoda ze durnie nie dali znac wczesniej bo chyba wiedzieli ze cos jest nie tak, tylko czekali na ostatnia chwile. Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 25 marca 2014 Opublikowano 25 marca 2014 Quality is our number one priority Comedy gold! Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 25 marca 2014 Opublikowano 25 marca 2014 (edytowane) U wszystkich ta gra lapie takie zwiechy jak u Mazzeo ? Edytowane 25 marca 2014 przez easye Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 25 marca 2014 Opublikowano 25 marca 2014 U wszystkich ta gra lapie takie zwiechy jak u Mazzeo ? Ani razu mi się nie zawiesiła w ten sposób.Czasem tylko klatki spadają ale po ograniu titanfalla uważam że bf4 pod względem optymalizacji to mistrzostwo świata. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 25 marca 2014 Opublikowano 25 marca 2014 (edytowane) No wlasnie, a czy Mazzeo kontaktowales się w tej sprawie z EA. Tego typu bledy mogą wskazywać także na problemy z siecia po Twojej stronie (miałem tak z FIFA 14). Polecam kontakt przez czat angielski, poprosza Cie o wykonanie tracerouta, sprawdza dokładnie pingi/dnsy i podpowiedzą ewentualnie co powinieneś zglosic do swojego usługodawcy internetowego. Edytowane 25 marca 2014 przez easye Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 31 marca 2014 Opublikowano 31 marca 2014 No w koncu dodatek dostepny. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 Nie wiem czy wiecie, ale masterska rasa ma otwartę betę battlefield: twarda linia. Ściągam właśnie obadam co za szrot. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 No pograłem chwilę i nie jest źle, szcególnie netcode widać że w końcu coś z nim zrobili, ale nie czuć tu BF w ogóle. Wygląda to jak Vietnam do BC2, taki tam dodatek i nic więcej a nie gierka kosztująca 159 złociszy polskich no ku.rwa. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Probuje skumkac troszke ludzi na serwer bo jest nas kilku, ale chcemy by jednak wiecej sie tam dzialo jak nas nie ma, tak ze jak co polecam serwer: http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/servers/show/pc/1fd8d53a-f3c0-45d3-a58a-e087983698bd/Silesian-Superior/ Cytuj
Janush 224 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Ktoś jeszcze w to ciśnie na pc w podstawkę i premium ? Mam zamiar kupić, ale samemu tak trochę nudno, dobrze by było zebrać jakąś ekipę, coś w stylu tego co obecnie jest na ps4 Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Ja pograłbym. Problem może być taki, że ja tylko Conquest na 64 graczy grywam Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Ja tam ciupie regularnie. Chu.jowa gra ale przez to że ze znajomymi mozna sie pobawic jednak wciaga. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi