SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Bo to Beta ? i w finalnym produkcje optymalizacja będzie lepsza ? Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 zainstaluj nowsze sterowniki. zarówno Nvidia i Amd wydały bety sterowników specjalnie z okazji BF4. dropy fps ma kazdy. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Bo to Beta ? i w finalnym produkcje optymalizacja będzie lepsza ? pierwszy raz masz stycznosć z serią BF ? która odsłona była pozbawiona błędów i bugów i poprawnie zoptymalizowana ..... żadna ze w DICE/EA pracują gamonie wiadomo nie od dziś .Rzucają masę słów na wiatr ze coś naprawią ze coś bedzie super dopracowane ,a koniec koncem wychodzi tak ze po premierze olewają dany tytuł i liczą tylko $ na koncie . BC2 /BF 3 od premiery mają nie poprawione bugi ,gdzie producenci w 2 dni po premierze bili się w pierś ze je poprawią . Fakt wydawali patche po 2-3 GB które coś poprawiły psując kolejną rzecz . Więc czemu w przypadku BF4 miało by być inaczej ? ten zespoł na błedach się nie uczy ..... liczy się tylko dolar na koncie . zainstaluj nowsze sterowniki. zarówno Nvidia i Amd wydały bety sterowników specjalnie z okazji BF4. dropy fps ma kazdy. na moim sprzęcie pograłem w betę tylko pierwszego dnia .... raptem 3-4 mecze ,w drugim dniu już gra się nie odpalala sypała jakimiś błędami o niezgodności sprzętu ble ble ble ,aktualizowałem sterowniki do najnowszych (tych beta) nic to nie dało . W 3 dniu Bety udało się wejść 2 razy na server dosłownie na 2-3 min po czym sypały się arty ,krzaki i kick z servera od tego czasu znowu gra się nie odpala .... tyle mej styczności z Bugfildem 4 . Mało tego betę usunąłem dzisiaj chciałem pograć w DS3 odpalam origin ten się aktualizuję po czym masa wywala niezgodnośc plików ,ze gra nie pobrana ... zaczyna mi pobierać DS3 od nowa po 5% pobierania error program przestał działać ... szopka w hooj nie wiem co z tym teraz zrobić ? ,a BF4 to ja kupie w promocji za 50zl .... więcej za to nie dam Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Ejj... ale ta beta jest brzydka w (pipi) ;x mam nadzieje ze będzie lepiej w full. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 canuks,ty od bc2 to sie odwal. Na premiere miala naprawde malo bagow,ktore w wiekszosci zostaly naprawione. A juz napewno bc2 niemial tyle bagow co bf3. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 canuks,ty od bc2 to sie odwal. Na premiere miala naprawde malo bagow,ktore w wiekszosci zostaly naprawione. A juz napewno bc2 niemial tyle bagow co bf3. bf3 miał człowieka dżdżownice a bc2 miał chodzenie pod planszą. Pamiętasz ten bug z łodziami w Wietnamie? Co było gorsze ? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 gg szpic, przyznam że fajnie się Conquesta grało. Podoba mi się ten myk z zawalającym wieżowcem. Gdyby nie te windy na fladze D, wku.rwiaja mnie kampery szczególnie na dominacji. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 gg szpic, przyznam że fajnie się Conquesta grało. Podoba mi się ten myk z zawalającym wieżowcem. Gdyby nie te windy na fladze D, wku.rwiaja mnie kampery szczególnie na dominacji. No było ok a jak juz zdobylem stinger to moglem podenerwowac lamusów w helikopterach... co do dachów na dominacji to masakra. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Na konsolach jakoś nie ma problemu Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 ci snajperzy na dachach to korwa przesada Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 ok udało mi sie uruchomić gre, wygląda bardzo łądnie, gra na ultra mi śmiga ślicznie, dopy są ale to każdy o tym pisze. tak powinien wyglądac b3 Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Mam i5 4670k 4gb ram gtx 660 oc i nie ma mowy o komfortowym graniu na ultra chyba że mowa o niskiej rozdzielczości. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 mi sie gra komfortowo, poza faktem przerzucenia się na inne sterowanie i włąściwości klas wojów. no i chyba jakąś pro myszke z podkładką muszę kupić. narazie totalny chaos na 64 osoby w szanghaju, ale mi sie podoba Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Mam i5 4670k 4gb ram gtx 660 oc i nie ma mowy o komfortowym graniu na ultra chyba że mowa o niskiej rozdzielczości.ja mam slabszego pc od Ciebie i gram komfortowo na ultra z 4xmsaa te 45fps trzyma. To musi byc ta (pipi)a optymalizacja pod amd xD Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 To zdecydowanie wam lepiej chodzi.Ja gdy ustawiłem na ultra z 2xmsaa momentami fps spadał poniżej 30.Na high z teksturami ultra oraz 2xmsaa daje rade właśnie około te 45 fps. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Mam rozwiązanie na płynną grę! Ściągnijcie te stery: http://www.nvidia.pl/object/win8-win7-winvista-64bit-320.49-whql-driver-pl.html Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 nic nowego.Też widziałem patent z plikiem user.cfg , który co niektórym pomógł. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 (edytowane) Mimo, że bardzo chciałbym sobie pograć normalnie to nie mogę, bo średnio mam 15 klatek na sekundę ;/ Nie wiem czy mam tak za(pipi)iście słaby sprzęt czy może coś źle robię.Podzespoły: GTX560 Overlocked 850mhz (sterownik 327.23) Phenom II X4 955 6GB DDR3 1333mhz Windows 7 64 bit Gram na ustawieniach Low, jakikolwiek antyaliasing wyłączony. Rozdzielczość 1920x1080. Edytowane 5 października 2013 przez terror Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 No ponoć phenomy klekąją do miecza w BF4 dlatego ja już zamówiłem i5 Cytuj
Janush 224 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 No to świetną optymalizację zrobili - _ - Pogram sobie ... na ps4. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 No to świetną optymalizację zrobili - _ - Pogram sobie ... na ps4.kolejny zawiedziony technologią amd Powodzenia z ps4 xD Cytuj
Janush 224 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Czemu nie wierzysz w ps4 ? Rozdzielczość 1600x900 upscalowana do full hd, 64 graczy, grafika zbliżona do poziomu wysokich ustawień na pc. W czym jest to gorsze od twojego pieca ?A co do amd to kupowałem ten procek, jak byłem młody i myślałem, że jedyne co się liczy to ilość rdzeni i GHz xD Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 (edytowane) Nikt jeszcze nie widział w dobrej jakości wersji ps4 ale wątpie by była zbliżona do wysokich bez żadnych uproszczeń.Ale nie oto tutaj chodzi , zdecydowanie jak nie poprawią optymalizacji łykam wersję na ps4 ale wątpię aby tak się stało.Wydaje mi się że ten w framerate w moim przypadku może zależy od tego że mam tylko 4gb ram. Edytowane 5 października 2013 przez szarku123 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Wg osoby z jakiegoś tam portalu o grach na PC, która widziała BF4 na nextgeny to porównał to do MEDIUM ustawień na PC. Ale i tak był pod wrażeniem Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Wg osoby z jakiegoś tam portalu o grach na PC, która widziała BF4 na nextgeny to porównał to do MEDIUM ustawień na PC. Ale i tak był pod wrażeniemno ja sie nie dziwie. Dzisiaj odpalilem wersje na ps3 to bylem zalamany. 1 mysl: gdzie sie podzialy tekstury?. Przyjrzalem sie ale one na serio sa tak biedne ze az zal konsole odpalac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi