tommi 345 Opublikowano 17 lipca 2012 Opublikowano 17 lipca 2012 (edytowane) Zaq, zle mnie zrozumiales, wycinajac to, o co mi wlasnie chodzilo: "...bulic dwie stowki". Ja nie twierdze, ze beta ma byc bez bledow- to chyba dla kazdego oczywiste, ze bedzie je miala. Denerwuje mnie natomiast stosowanie tego typu sztuczek marketingowych (ograniczony dostep do towaru) majacych na celu podbic sprzedaz innej gry. Jak chca, zeby im ludzie testowali bete i bledy znajdowali (oddajac im de facto w ten sposob przysluge), to niech ja po prostu za darmo udostepnia wszystkim chetnym (albo przynajmniej weteranom poprzednich czesci), a nie oczekuja, ze w tym celu bede jakas inna gre kupowal... Zreszta Epic tez ten sam chwyt stosowal przy okazji Bulletstorm i Gyrosow 3. Jak ktos tak czy tak chce kupic MoH, to z bety BF4 sie ucieszy- wiadomo- ale sam dostep do niej na pewno nie skloni mnie do zakupu medala. Edytowane 17 lipca 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 lipca 2012 Opublikowano 17 lipca 2012 Zaq, zle mnie zrozumiales, wycinajac to, o co mi wlasnie chodzilo: "...bulic dwie stowki". Ja nie twierdze, ze beta ma byc bez bledow- to chyba dla kazdego oczywiste, ze bedzie je miala. Denerwuje mnie natomiast stosowanie tego typu sztuczek marketingowych (ograniczony dostep do towaru) majacych na celu podbic sprzedaz innej gry. Jak chca, zeby im ludzie testowali bete i bledy znajdowali (oddajac im de facto w ten sposob przysluge), to niech ja po prostu za darmo udostepnia wszystkim chetnym (albo przynajmniej weteranom poprzednich czesci), a nie oczekuja, ze w tym celu bede jakas inna gre kupowal... Zreszta Epic tez ten sam chwyt stosowal przy okazji Bulletstorm i Gyrosow 3. Jak ktos tak czy tak chce kupic MoH, to z bety BF4 sie ucieszy- wiadomo- ale sam dostep do niej na pewno nie skloni mnie do zakupu medala. Spoko ale chyba nikt nie kupuje moh tylko dla bety bf4? ja w 2010 roku kupilem moh dla singla i troche dla multi ktore bylo nawet ok,ale znajomy nie grali wiec szybko odstawilem. A to ze mi dali bete to byl tylko jeszcze jeden powod do kupienia(fakt czulem sie troche wydymany tymi 48h,no ale coz). Wiekszosc kupuje moh warfighter bo mieli taki zamiar od kiedy zobaczyli ulotke w pudelku bf3 czy pierwszy trailer,wiadomo znajdzie sie jakis jelen co poleci na beta ale to bedzie 0.01% tych co kupili. Wiec nie rozumie troche pretensji tutaj,chca troche pomoc marce i tyle. Chciales kupic dostajesz prezent,a jak nie chciales kupic to placic za bete 200-220zl to debilizm. Pewnie i tak dadza bete po7dni-2tyg lub 48h. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 (edytowane) Jasne, niech probuja pomoc marce- nie ma w tym przeciez nic zlego. Tez bym chcial, zeby deweloperzy zarabiali dobra kase za swoja ciezka prace itd. Po prostu ja z tego nie skorzystam i tyle Edytowane 18 lipca 2012 przez tommi___t Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 Oni zarabiają dobrą kasę,a gracza i tak dymają.Tutaj dobrze CDP napisał: http://www.ppe.pl/news-16762-Nadmierna_eksploatacja_graczy_zemsci_sie_na_wydawcach.html Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 No to wydymaj teraz ty ich i kup BF4 ze składki, w czym problem? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 No to wydymaj teraz ty ich i kup BF4 ze składki, w czym problem? W niczym.Tylko po to wszedłeś tutaj by to napisać?Widocznie pomyliłeś mnie z kimś,kogo interesuje twoje zdanie. 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 http://metromsn.gazeta.pl/Wydarzenia/1,127160,12155346,Zobacz_bron_zolnierza_przyszlosci__Wystrzalowa_premiera.html Żeby w Bf4 dali naszą broń Początkowo SCAR też był Polski,ale później wszedł do armi usa. Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 21 lipca 2012 Opublikowano 21 lipca 2012 http://metromsn.gaze...a_premiera.html Żeby w Bf4 dali naszą broń Początkowo SCAR też był Polski,ale później wszedł do armi usa. Jak Belgijski SCAR mógł być niby Polski? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 lipca 2012 Opublikowano 22 lipca 2012 http://metromsn.gaze...a_premiera.html Żeby w Bf4 dali naszą broń Początkowo SCAR też był Polski,ale później wszedł do armi usa. Jak Belgijski SCAR mógł być niby Polski? Czytałem że mieli nasi prototyp ale coś wynikło że przejęły go inne kraje,tyle że to było usa a nei belgia. Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 22 lipca 2012 Opublikowano 22 lipca 2012 http://metromsn.gaze...a_premiera.html Żeby w Bf4 dali naszą broń Początkowo SCAR też był Polski,ale później wszedł do armi usa. Jak Belgijski SCAR mógł być niby Polski? Czytałem że mieli nasi prototyp ale coś wynikło że przejęły go inne kraje,tyle że to było usa a nei belgia. No to, to musi być już jakiś spisek narodów. Amerykanie przejęli nasz prototyp, po cichu przekazali go Belgii... Zwykła legenda. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 (edytowane) Nie pamiętam źródła,na przyszłość będę wszystko zapisywał,aby móc tobie je wkleić.I teraz ciekawostka,ta nowa broń ma bryłę Scara i teraz czy to Polacy zgapili czy to ich własny projekt(a takim go reklamują). Edytowane 23 lipca 2012 przez Litwin25 Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 Nie pamiętam źródła,na przyszłość będę wszystko zapisywał,aby móc tobie je wkleić.I teraz ciekawostka,ta nowa broń ma bryłę Scara i teraz czy to Polacy zgapili czy to ich własny projekt(a takim go reklamują). http://www.altair.com.pl/start-8148 http://www.altair.com.pl/start-8071 http://www.altair.com.pl/start-6376 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 We’ve announced that players will be able to guarantee their access to the exclusive Battlefield 4 beta by pre-ordering the Limited Edition of Medal of Honor Warfighter. Here’s the other important information that we can provide at this time. The Beta will be in Fall of 2013. We are committed to providing an excellent Battlefield 3 experience well into the future , past the releases of Aftermath, End Game, and Battlefield 4. DICE is continuing its work on Battlefield 3 alongside Battlefield 4. Most importantly, official details regarding Battlefield 4 will always be made available on Battlefield.com and here on the Battlefield Blog. We expect that the level of interest in Battlefield 4 will lead to a lot of speculation and rumor – don’t fall for it! Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 a jak wczasy się skończyły to bierzemy się do roboty Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 (edytowane) We are committed to providing an excellent Battlefield 3 experience well into the future , past the releases of Aftermath, End Game, and Battlefield 4. DICE is continuing its work on Battlefield 3 alongside Battlefield 4. To samo mowili przy okazji zapowiedzi bf3,ze beda wspierac bc2 i co z tego wyszlo?Wszyscy wiemy.No chyba ze wsparcie=zostawienie serwerow online. A dla tych co liczyli ze dostana bete bf4 bo maja premium,to 2 dni temu ea powiedzialo ze premium nie daje dostepu do bety bf4. Edytowane 26 lipca 2012 przez zaq123456 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 I co teraz robimy preorder by sprawdzić BF4 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 ten preorder podobno ma dawac dostep do bety na PC ;p nawet nie wiadomo czy bf4 wyjdzie na obecne konsole czy na nowe Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Skąd to info? I jaki jest sens dawać dostęp do bety na inną platformę niż się kupi MOHa? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 w prawie każdym newsie na temat MOH i bety bylo napsiane ze chodzi o bete na pc Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 w prawie każdym newsie na temat MOH i bety bylo napsiane ze chodzi o bete na pc Dostep do bety na pc kupujac wersje na ps3,pomysl troche. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 ja tylko mowie co czytalem w newsach "wystarczy złożyć przedpremierowe zamówienie na cyfrowe wydanie Warfightera przez Origin i tym samym zostać uhonorowanym dostępem do blaszakowej wersji bety Battlefield 4" http://www.ppe.pl/news-16765-Electronic_Arts_potwierdza_Battlefield_4.html Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Dostep do bety na pc kupujac wersje na ps3,pomysl troche. To ty pomyśl. Po prostu mogą dać jakiś cd-key dający dostęp do bety, który będzie działał na każdej platformie i Ty sam sobie wybierzesz na jakiej chcesz grać. Pamiętam, że właśnie w przypadku bety MoHa można było sobie wybrać. I po ostatnim doniesieniu jakoby MW4 powstaje najprawdopodobniej zarówno na nową generację, jak i na starą, bardzo możliwe że podobnie będzie z BF4. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 (edytowane) Jedyne co wchodzi w gre to wydanie bf4 na pc/ps3/xbox360 i next geny. A myslenie,ze preorder moh da ci dostep do bety na pc jest glupota.Preorder moh da ci dostep do bety na jakies konsoli.Nigdzie nie napisalem,ze nie bedzie mogl wybrac sobie platformy,tylko na bank kupujac wersje na konsole nie dadza ci opcji pc. A w bf4 na bank zobaczymy: 1.Zwiechy 2.Wybuchajace c4 po smierci (bylo to w bc2 i mielismy to w bf3)tak swoja droga jak gry na 2 roznych silnikach moga miec ten sam glitch? 3.Trzeci duzy patch do gry zepsuje noz. 4.Bedzie wiecej ulatwien dla noobow. Edytowane 26 lipca 2012 przez zaq123456 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Jedyne co wchodzi w gre to wydanie bf4 na pc/ps3/xbox360 i next geny. A myslenie,ze preorder moh da ci dostep do bety na pc jest glupota.Preorder moh da ci dostep do bety na jakies konsoli.Nigdzie nie napisalem,ze nie bedzie mogl wybrac sobie platformy,tylko na bank kupujac wersje na konsole nie dadza ci opcji pc. A w bf4 na bank zobaczymy: 1.Zwiechy 2.Wybuchajace c4 po smierci (bylo to w bc2 i mielismy to w bf3)tak swoja droga jak gry na 2 roznych silnikach moga miec ten sam glitch? 3.Trzeci duzy patch do gry zepsuje noz. 4.Bedzie wiecej ulatwien dla noobow. ja obstawiam perk z Moh'a z widzeniem przez sciany konturów wroga. to jest przyszlosc na klanówki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi