Opublikowano 23 marca 201312 l https://twitter.com/crash7800/status/315353886493913090 Beta na jesieni tego roku. Oczywiście można było się tego spodziewać. Szanowna moderacjo, Co stało się z tematem do luźnych gadek? Dlaczego został zamknięty?
Opublikowano 23 marca 201312 l Musiałem na spokojnie przeczytać. Zamknięty był aby "spina" się nie powiększała Sorry że tak długo - już otwarte.
Opublikowano 24 marca 201312 l Sporo ciekawych fotek na battlefield.com od "Szanghaju" po płęć piękną
Opublikowano 24 marca 201312 l Ta jasne, mam nadzieję że to mordy ze singla. Bo raczej nie wyobrażam sobie biegać kobietką jako medykiem w multi
Opublikowano 24 marca 201312 l Moze kobieca postac mialaby troche inna charakterystyke/parametry albo perki, np. bezglosny/szybszy bieg, szybsze leczenie sie, ale za to mniej zabieranej amunicji itp. Ale mimo wszystko tez obstawiam, ze to z singla.
Opublikowano 24 marca 201312 l Jeszcze tylko 3 dni ^ ^ Film z rozgrywką oznacza, że będą pokazane elementy gameplay'u ? Jeśli tak to będzie wyglądało naprawdę na nextgenach to naprawdę będę zadowolony. Dziewczyna i mudżyn z bronią wyglądają, jak z real life.
Opublikowano 24 marca 201312 l Moze kobieca postac mialaby troche inna charakterystyke/parametry albo perki tak perk strzelania focha ale za to nie mogła by kłaść wora na twarz po zabiciu oznacza, że będą pokazane elementy gameplay'u ? nie ma pewności, a zwłaszcza że pokażą coś z multi prędzej bym sie nastawiał ze zobaczymy probke mozliwosci graficznych i klimatu, z kilkoma dynamicznymi krótkimi ujeciami, watpie żebysmy zobaczyli jakis sensowny kawałek gameplayu w multi Edytowane 24 marca 201312 l przez Yano
Opublikowano 24 marca 201312 l Wydaje mi sie,ze 27 marca bedzie z singla a marcowy filmik na battlelog dla premium bedzie z multi.Z jakiegos powodu na battelog usuneli caly tekst o filmiku premium i dali ''Stay tuned for the contents of this video.'' Edytowane 24 marca 201312 l przez zaq123456
Opublikowano 25 marca 201312 l Ehehehehe dobre Ja tam EA czy też Dice od dawna nie ufam i żadnymi filmikami czy przechwałkami nie mam zamiaru się jarać dopóki sam w 4 nie zagram. Za dużo razy dałem się w tyłek pukać by dać zrobić to sobie jeszcze raz...
Opublikowano 25 marca 201312 l To kup sobie premium rok po premierze, bardzo opłacalne BTW Oferta dotyczy PC, na konsolach też taka jest?
Opublikowano 25 marca 201312 l To kup sobie premium rok po premierze, bardzo opłacalne BTW Oferta dotyczy PC, na konsolach też taka jest? ad1) co za problem ? ile czasu gralem na ps3. a premium kupilem dopiero na pc ad2) nie mam pojecia.
Opublikowano 25 marca 201312 l Z tego co pamiętam, EA pisało, że MOH nie będzie jedynym sposobem dostępu do bety BF4, to nie był żaden exclusive.
Opublikowano 25 marca 201312 l Z tego co pamiętam, EA pisało, że MOH nie będzie jedynym sposobem dostępu do bety BF4, to nie był żaden exclusive. A ja pamiętam to trochę inaczej ale nie ważne skoro na PC osoby z Premium dostaną Betę to nie wierzę że konsolę Nie
Opublikowano 25 marca 201312 l Zielu, ja się nie będę upierał. Kupiłem ten crap, żeby mieć dostęp do bety BF4. Zobacz, że ten screen przedstawia ofertę dla nowo kupowanego Premium.
Opublikowano 25 marca 201312 l fajne :)ciekawe czy w Europie też. Edytowane 25 marca 201312 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 25 marca 201312 l Z tego co pamiętam, EA pisało, że MOH nie będzie jedynym sposobem dostępu do bety BF4, to nie był żaden exclusive. Miala byc exclusive,ale mowi sie o 2 betach. Jedna dla tych z Moh:w druga dla premium.
Opublikowano 26 marca 201312 l Spoko, każdy załapie się na betę. Wystarczy, że kupi ją w sklepie na premierę :]
Opublikowano 26 marca 201312 l Jutro rano będzie gameplay trailer. Edytowane 26 marca 201312 l przez Kre3k
Opublikowano 26 marca 201312 l Czy ten gameplay bedzie mial otoczke, w postaci jakiejs konferencji. Czy po prostu pojawi sie na ich oficjalnie stronie? Slyszalem, ze ma byc kobialka w tym nowym battlefiel'dzie. Tea Bag'owanie bedzie mialo w koncu racje bytu. No i mam nadzieje, ze medyk bedzie bialy w multi. Bo w singlu, to nawet prezydent moze byc dla mnie czarny :blum2: Edytowane 26 marca 201312 l przez walek