Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 654,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

Musiałem na spokojnie przeczytać. Zamknięty był aby "spina" się nie powiększała ;) Sorry że tak długo - już otwarte.

Opublikowano

Moze kobieca postac mialaby troche inna charakterystyke/parametry albo perki, np. bezglosny/szybszy bieg, szybsze leczenie sie, ale za to mniej zabieranej amunicji itp.

Ale mimo wszystko tez obstawiam, ze to z singla.

Opublikowano

Jeszcze tylko 3 dni ^ ^ Film z rozgrywką oznacza, że będą pokazane elementy gameplay'u ?

Jeśli tak to będzie wyglądało naprawdę na nextgenach to naprawdę będę zadowolony. Dziewczyna i mudżyn z bronią wyglądają, jak z real life.

Opublikowano

Moze kobieca postac mialaby troche inna charakterystyke/parametry albo perki

tak perk strzelania focha

ale za to nie mogła by kłaść wora na twarz po zabiciu :P

oznacza, że będą pokazane elementy gameplay'u ?

nie ma pewności, a zwłaszcza że pokażą coś z multi

prędzej bym sie nastawiał ze zobaczymy probke mozliwosci graficznych i klimatu, z kilkoma dynamicznymi krótkimi ujeciami, watpie żebysmy zobaczyli jakis sensowny kawałek gameplayu w multi

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Wydaje mi sie,ze  27 marca bedzie z singla a marcowy filmik na battlelog dla premium bedzie z multi.Z jakiegos powodu na battelog usuneli caly tekst o filmiku premium i dali ''Stay tuned for the contents of this video.''

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

Ehehehehe dobre

Ja tam EA czy też Dice od dawna nie ufam i żadnymi filmikami czy przechwałkami nie mam zamiaru się jarać dopóki sam w 4 nie zagram. Za dużo razy dałem się w tyłek pukać by dać zrobić to sobie jeszcze raz...

Opublikowano

To kup sobie premium rok po premierze, bardzo opłacalne

BTW Oferta dotyczy PC, na konsolach też taka jest?

Opublikowano

To kup sobie premium rok po premierze, bardzo opłacalne

BTW Oferta dotyczy PC, na konsolach też taka jest?

ad1) co za problem ? ile czasu gralem na ps3. a premium kupilem dopiero na pc

ad2) nie mam pojecia.

Opublikowano

Z tego co pamiętam, EA pisało, że MOH nie będzie jedynym sposobem dostępu do bety BF4, to nie był żaden exclusive.

Opublikowano

Z tego co pamiętam, EA pisało, że MOH nie będzie jedynym sposobem dostępu do bety BF4, to nie był żaden exclusive.

A ja pamiętam to trochę inaczej :) ale nie ważne skoro na PC osoby z Premium dostaną Betę to nie wierzę że konsolę Nie 

Opublikowano

Zielu, ja się nie będę upierał. Kupiłem ten crap, żeby mieć dostęp do bety BF4. Zobacz, że ten screen przedstawia ofertę dla nowo kupowanego Premium.

Opublikowano

fajne :)ciekawe czy w Europie też.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Miala byc exclusive,ale mowi sie o 2 betach. Jedna dla tych z Moh:w druga dla premium.

Opublikowano

Spoko, każdy załapie się na betę. Wystarczy, że kupi ją w sklepie na premierę :]

Opublikowano

Jutro rano będzie gameplay trailer.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Czy ten gameplay bedzie mial otoczke, w postaci jakiejs konferencji. Czy po prostu pojawi sie na ich oficjalnie stronie?

Slyszalem, ze ma byc kobialka w tym nowym battlefiel'dzie. Tea Bag'owanie bedzie mialo w koncu racje bytu. :) No i mam nadzieje, ze medyk bedzie bialy w multi. Bo w singlu, to nawet prezydent moze byc dla mnie czarny :blum2:

Edytowane przez walek