Gość Zaqair Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Mogli by dac cos takiego w bf4 Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 niech sie pier.dola z takimi cenami;) Rozmawiam tutaj takze z ludzmi z roboty - jestem jak na razie jedynym ktory bierze konsole na premiere. Mimo ze ludzie zarabiaja tutaj naprawde dobrze to nikt nie bedzie becelowal za gierki 70 euro juz teraz kreca nosem ze gry sa na start za 54.99. Mam nadzieje ze wydawcy troche sie przejada i spusczona z tonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Mam taką małą sugestię, pogódźcie z tymi cenami, będzie coraz drożej, albo zmieńcie hobby. no, ja chyba pozostane na dluzej przy starym dobrym czytaniu jak tak dalej pojdzie, bo tez mnie juz pomału wkur.wiaja te łapczywe skur.wiele. zdziwilem sie ostatnio, ale jak sobie podliczylem, to po zmianie roboty w ciagu ostatniego roku skonczylem juz 15 ksiazek (prawie 16 w sumie ). Wczesniej, w poprzedniej robocie, przez kilka lat dwoch nie dalem rady ukonczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jeśli gry będą na PS4 kosztowały 70 ojro to faktycznie jest to sporo bo jest to wzrost rzędu 40-50% w stosunku do premiery BF3. Tłumacze to sobie tym, że w ten sposób SONY i Microsoft niwelują straty jakie ponoszą przy wypuszczeniu nowej platformy. Chyba się nie mylę, że aby sam sprzęt był rentowny to musiałby kosztować więcej no ale wtedy nikt by tego nie kupił. ALE...tak sobie myślę, że mnie to wali. Zaznaczam MNIE. Dlaczego? Ano dlatego, że od premiery BF3 kupiłem tylko jedną grę, w dodatku używkę, w dodatku starocia a najlepsze, że jej nie ukończyłem (Heavy Rain). W związku z tym wyrzygam w ciężkich bólach te 70 ojro albo i mniej i będę się bawił kolejne dwa lata. Jak to policzyć to wychodzi 38 groszy dziennie za użytkowanie nowego BF'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Do mnie żadne z tych tłumaczeń nie dociera,jestem z konsolami od PSX sprzęt zawsze był relatywnie drogi w stosunku do czasu kiedy się ukazywał,ale nigdy tak debilnych tłumaczeń nie było,mimo iż sprzedawali sporo mniej gier.Im więcej zarabiają tym więcej głupot wymyślają by usprawiedliwić swoja pazerność.Za granicą kręcą nosem na gry za 55 euro a ty polaku wywal 1/5 wypłaty na grę Polacy to hc gracze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Do mnie te tłumaczenia też nie docierają, ale co zrobić. Oczywiście dla wielu kupno gry wiąże się z dużymi wyrzeczeniami i stanowi niemały procent wypłaty, ale wyobraźmy sobie co by się stało, gdyby w Polsce gry były tańsze. Reszta Europy rzuca się masowo na zakupy do nas i co wtedy? Nie to żebym bronił ich polityki, ale inaczej się nie da. No chyba, że wprowadzą krajowe blokady Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 W ceny na poziomie 70euro(300zl) w PL watpie,jezeli juz to 250zl(60 euro). Za 6 dni miejmy nadzije bedziemy cos wiedziec o cenie gier i konsol,uzywkach,cenach gry online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ja mając własny biznes zawsze wolałem sprzedać więcej za taniej niż mniej za drożej,oni tej podstawowej zasady chyba nie znają. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Litwin, bez obrazy, ale oni chyba wychodza na swoim biznesie nie gorzej niz ty Edytowane 5 Czerwca 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Litiwn, lubiłeś też sprzedawać za jedną piątą ceny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ja mając własny biznes zawsze wolałem sprzedać więcej za taniej niż mniej za drożej,oni tej podstawowej zasady chyba nie znają. O jakiej Ty podstawowej zasadzie piszesz? Widać, że pojęcie masz o biznesie mgliste. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Ja mając własny biznes zawsze wolałem sprzedać więcej za taniej niż mniej za drożej,oni tej podstawowej zasady chyba nie znają. nie znaja jej tez pewnie np. rolls royce, bugatti czy inne porsche (a takze rolex, versace, bulgari i cala masa innych producentow marek dla snobow, o ktorych pewnie nigdy nawet nie uslysze :] )- pewnie dlatego tak cienko przędą Edytowane 5 Czerwca 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Litiwn, lubiłeś też sprzedawać za jedną piątą ceny? Mistrz,ale ten bije wszystkich: Ja mając własny biznes zawsze wolałem sprzedać więcej za taniej niż mniej za drożej,oni tej podstawowej zasady chyba nie znają. O jakiej Ty podstawowej zasadzie piszesz? Widać, że pojęcie masz o biznesie mgliste. Chodzi mi o zejściu z marży,którą jako producenci mają największą.Wiadomo że sklep nie zejdzie z tych 15-20% od ceny,EA może na starcie gry puszczać o 30% taniej,zarabiając więcej ilością sprzedanych kopii. Edit:Fajnie jest dobro luskusowe jak Bugatti porównać do czegoś co schodzi w 15 mln kopii,prędzej bym napisał o Chevrolecie Aveo lub Dacii. Edytowane 5 Czerwca 2013 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) no wlasnie o to mi chodzi- wszystko kwestia targetu i modelu biznesu. Albo robisz tanio i masowo, albo z duza marza na malych ilosciach. Nie ma jednej uniwersalnej zasady czy recepty na sukces. Edytowane 5 Czerwca 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 no wlasnie o to mi chodzi- wszystko kwestia targetu i modelu biznesu. Albo robisz tanio i masowo, albo z duza marza na malych ilosciach. Nie ma jednej uniwersalnej zasady czy recepty na sukces. Ale oni tanio właśnie nie robią tylko masowo,zatracili się trochę,bo chcieliby sprzedawać gry na poziomie COD w cenach next gen.Uważam że właśnie więcej osób kupiło by grę na starcie o 30% tańszą,niż czekać aż stanieje,też więcej by zarobili z większej ilości gier w tej cenie,niż z tych z platyn(no i ilość używek by zmalała). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Wyciekły zdjęcia z alphy (i to wczesnej dość) multiplayera BF4. Widać, że generalnie to będzie progres jak między MW2 a MW3. Ponoć z X360. http://imgur.com/a/oBF5P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 To chyba z xbox one Pytanie skad ten typ to ma ;d I tak kupie bo to najlepsza strzelanka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Jezeli ktos sie zastanawia co to jest ten battelpack. Opis z plotki z przed kilku miechow: I jak ktos sluszenie na neogaf zauwazyl to battlepack: Similar to Mass Effect 3, which you could choose to buy or get through exp. I'm sure they'll do the same thing with BF4 has it seemed to do pretty well for them in ME3. I bronie uzyte w scrennach,w realu : CZ 805CZ 3A1QSZ 92Scout EliteUltimax 100 MK5 Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 jak widać na starych konsolach mapy będą nadal małe dość. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Klasa assault powraca! I chyba koniec z samoleczacym sie medykiem, Poza tym niewyobrazam sobie jak current-geny poradza sobie z przerzuceniem tych wszystkich obiektow. Moja poczciwa, stara szkapa Ps3 zajedzie sie na smierc. Niech w koncu podadza date premiery na Ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Małe ? nie gadaj bo przyglądając się zdjęciom dokładnie miałem odwrotne wrażenie, są bardzo duże ale tak jakby jeszcze nie były scalowane pod konsolę . Nie rozumiem tylko rozkładu tej mapy 1. Co tu niby to robi, jakie ma zadanie w takiej zabudowie ? i w takiej odległości 2. Jeśli mapy miały by być małe...to za mała odległość do pierwszej bazy, następnie co tu robi Heli atakujące ? przecież jeśli mielibyśmy małą mapę to walka między budynkami była by trudna albo nie możliwa, chętniej widziałbym tu heli transportowe i najważniejsze dlaczego nie widać na mapie skąd atakują przeciwnicy ? Już widzę z tej mapki perspektywę do świetnego Rusha zresztą CQ może być ciekawy bo strategicznym punktem będzie B gdzie oddziela go most od C a więc barykady na moście i obrona dachu przed desantem z heli do tego obrona nadbrzeża przed łodziami . Kolejna sprawa widać pełną kustomizajcię żołnierza jak i wyposażenia, nawet nóż będzie można zmienić ? Ja (pipi)e już się wkręcam Edytowane 9 Czerwca 2013 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Wersja BF4 na PS3/X60 nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza
dydel 16 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Fajnie wyglądają w tej alpha budynki/samochody bez tekstur Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Normalna sprawa pewnie jeszcze mają zmniejszoną ilość polygonów Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Klasa assault powraca! I chyba koniec z samoleczacym sie medykiem, Poza tym niewyobrazam sobie jak current-geny poradza sobie z przerzuceniem tych wszystkich obiektow. Moja poczciwa, stara szkapa Ps3 zajedzie sie na smierc. Niech w koncu podadza date premiery na Ps4 Po czym stwierdzasz,ze asfalt sie nie bedzie juz leczyl? Chyba snajper dostanie c4 tak pisza na Bl Czyby DICE sie ogarnelo i sluchalo graczy Nie wierze... Edytowane 9 Czerwca 2013 przez KarolFanbojSony Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi