SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Czyli snajper w końcu będzie mógł być bardziej pożyteczny, pytanie jakim kosztem ? brakiem bikona czy respa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) C4 dla snajpera sa prawdopodobnie na potrzeby Alphy. Co bardziej mnie dziwi,to ze jeszcze nikt z was nie zwrocil uwagi na to,ze bedzie mozna kupowac unlocki Co do medyka mam nadzieje,ze wroca do tego co bylo w bc2. Ale patrzac po tym obrazku Assault dalej bedzie mial apteczke ;/ Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zaq może orłem z angielskiego nie jestem ale ja tam nigdzie nie wyczytałem że to będę mógł kupić za kasę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Zaq może orłem z angielskiego nie jestem ale ja tam nigdzie nie wyczytałem że to będę mógł kupić za kasę ? Ten system jest bardzo podobny do tego co jest w ME3 za exp lub kase kupujesz unlocki. A,ze jest to EA to bedzie pewnie to identycznie dzialac. Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Jak dla mnie słowa "AS A REWARD FOR ALL YOUR HARD WORK IN COMBAT" jest całkowitym zaprzeczeniem tego co podejrzewasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Jak dla mnie słowa "AS A REWARD FOR ALL YOUR HARD WORK IN COMBAT" jest całkowitym zaprzeczeniem tego co podejrzewasz Zobaczymy ja obstawiam,ze bedzie mozna kupowac.To jest tekst z plotki niby sie sprawdzilo z battlepacks zobaczymy czy reszta tez sie sprawdzi. Unlocki platne w bc2,bf3 i byly dosc popularne wiec czemu na dzien dobry mieli by ich nie dac? Moze EA jutro powie czy beda mikroplatnosci. Ale jak juz widze nazwe konfy EA : The download to zaczynam sie bac z czym panowi wyjada i w glowie mam najczarniejsze scenariusze. Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 A o inna prawa myślałem że to oficjalnie , z drugiej strony EA zapowiedziało że w każdej nowej grze będzie system mikro transakcji więc logiczne że w BF4 też będzie. Ale w tym samym wywiadzie EA zaznaczyło że żadna z mikro transakcji nie będzie miała wpływu na balans gry. Tylko co oni przez to rozumieją w BF to tylko można zgadywać . Pewnie ta mapa która wyciekła, jeśli jest prawdziwa to uświadczymy ją na E3 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Jeszcze jedno skoro to z X to dlaczego obok serwera jest ping ? tylko na czas alfy ? Edytowane 9 Czerwca 2013 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Jeszcze jedno skoro to z X to dlaczego obok serwera jest ping ? tylko na czas alfy ? Moze kod sieciowy zmienili? mam nadzieje,ze bunny jumping,bedzie bardziej przeskadzac niz pomagac. Tak jak w moh:warfighter skakanie nic nie dawalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Jeszcze jedno skoro to z X to dlaczego obok serwera jest ping ? tylko na czas alfy ? Może nareszcie na konsolach będą na tyle normalne pingi że twórcy gier nie będą musieli ich ukrywać pod tymi śmiesznymi kreskami? Zresztą nowe konsole to PCty w pudełkach, myśle że tym razem konsolowa wersja nie będzie się różniła od PCtowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Nie mogę się doczekać kolejnych dni Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Nie mogę się doczekać kolejnych dni Zielu chyba masz na mysli,jutra Strasznie jutro czas sie bedzie wlekl do konfy ms a pozniej do konfy ea i ubi. Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ale chyba E3 to coś więcej niż te konfy, chyba więcej się dowiemy i zobaczymy w trakcie całych targów ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Ale chyba E3 to coś więcej niż te konfy, chyba więcej się dowiemy i zobaczymy w trakcie całych targów ?Moze ktos nagra filmiki jak ktos gra w bf4.Po konfach pewnie Dice da jakis wpis na blogu,moze data bety.Jakies wywiady pewnie beda. Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Już wiadomo na czym będzie pokazany BF4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Nie jestem zaskoczony. 2 karty graficzne(pewnie amd 7990) wizdz sa. Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zielu, to pewnie PS4 do tej pory jeszcze nie ujawnili, jak ma wygladac, pewnie premiere na targach zrobia Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Jak miałem kompa to karta ledwo się mieściła w budzie ale na tym zdjęciu są ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Jeszcze jedno skoro to z X to dlaczego obok serwera jest ping ? tylko na czas alfy ? Grajac kilka lat temu w MoH: Allied assualt za ping powyzej 100 ludzi kick'owali (a na screenach jest 110). No, ale w koncu bedziemy wiedzieli kto, ma jaki ping. Zegnajacie lag'ujacy KSA'owcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Na tym lecialo demo bf4 z marca/kwietnia (17minutowy filmik) 2x AMD 7990(dla tych co nie wiedza ile te karty kosztuja,to same karty sa warte prawie 7000zl ) 12gb ramu(gddr5) Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Za wiele na tych screenach nie widać, ale i tak się jaram :] Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Najlepsze jest to że ludzie już komentują jakie kiepskie są tekstury JA (pipi)E JAKIE TEKSTURY gdzie oni widzą tekstury ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Jak nie dadzą czegoś w stylu Vietnam lub 1943 to odpuszczam sobie "4",nudne klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Analiza zdjęć które wyciekły http://battlelog.pl/co-nowego-wiadomo-po-wycieku-obrazkow/ Mapy: Mapy są większe i bardziej zatłoczone Mapa Siege (oblężenie) osadzona nad brzegiem w Dubaju oferująca bitwę w środku budynków i na ulicach Mapa Siege pozwala na walkę na wieżowcach Prawdopodobnie działające windy Rozgrywka: Wyczerpująca się amunicja w pojazdach „Battlepacks” – wyposażenie otrzymywane za wypełnienie zadania lub mikrotransakcje jak w Mass Effect 3 Nowy ekran uzbrojenia, w którym są klasy, uzbrojenie oraz pojazdy Zespoły pięcioosobowe Cztery klasy Możliwość wybierania typu granatu Zmienne przybliżenie w lunecie x14 Pasek mobilności w statystykach broni, co może oznaczać zależną prędkość chodu od trzymanej broni Zdobycie flagi dodaje 20 punktów Zwiadowca będzie mieć C4 (być może specjalnie dodane w celu sprawdzenia destrukcji) Możliwość modyfikacji pistoletów Możliwość wybrania rodzaju noża Bronie i pojazdy, które pojawiły się na obrazkach: m9 cz-805 aek-971 sv-98 u100 mk5 qbz-95-1 (prawdopodobnie rodzina qbz) m16 m416 m32 mgl qsz-92 type 88 lmg kord heavy mg scout elite m249 cz-3a1 (skorpion evo) Nowy pojazd IFV z działkiem na dachu Interfejs: Nowy ekran nagród zawierający baretki, medale i zadania Powrót nieśmiertelników Integracja z Origin jeżeli chodzi o znajomych i wyzwania Wyszukiwarka serwerów bezpośrednio z poziomu gry (nie wiadomo jak na PC, wersja na obrazkach to konsolowa) Powrót drzewka poleceń Kliknięcie na broń w menu powoduje ukazanie się statystyk Bronie pokazane są ukazane na długiej liście Nowe modele żołnierzy (w tym chińskich) Teren za miejscem działań zaznaczony na mapie czerwoną obwódką Kiedy flaga jest neutralna oznaczona jest kółkiem, kiedy przejęta – kwadratem Ekran wchodzenia do walki to mapa z miejscami do spawnu Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Cieszy kończąca się amunicja w pojazdach. W Planetside 2 brak amunicji często krzyżował mi plany. Najlepszym rozwiązaniem w BF4 było by umieszczenie amunicji dla pojazdów na respawnie, zmniejszyło by to baserape. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi