Pryxfus 820 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Może Dowódca będzie mógł rozrzucać skrzynki z ammo dla czołgów. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Może Dowódca będzie mógł rozrzucać skrzynki z ammo dla czołgów. Oby nie. Moim zdaniem optymalne by było uzupełnianie ammo w bazie, tak dla pojazdów naziemnych jak i powietrznych. Dzięki temu łatwiej było by się wydostać z respawnu drużynie która jest na nim zamknięta podczas gdy przeciwnik uzupełnia sobie ammo. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Wątpię, że uzupełnianie ammo będzie tylko w bazie. Na dużych mapach czas jazdy tam i z powrotem będzie bardzo długi. Może jakiś specjalny pojazd z ammo? Przy okazji pojawi się możliwość odcięcia przeciwnika od zapasów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Będzie beka jak zrobią specjalną klasę do dawania ammo pojazdom a typy będą miały na to wywalone i będzie brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Sądzę że dowódca będzie zajmował się ammo, bo oprócz zaplanowania ataku i ostrzeganiu o pozycjach przeciwnika musi coś jeszcze robić. FIRST - Watch the Battlefield 4 Multiplayer RevealTHEN - Three days of live, unscripted, BF4 multiplayer action from the E3 floor. Oj będzie co analizować Może jednak poznamy datę BF4 na nową generację ? Edytowane 10 Czerwca 2013 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Czytalem wlasnie na Ps3 site, ze na konferencji Microsoftu zobaczymy Bf4. Czy to bedzie multy czy single, nie wiem. Ja w kazdym badz razie obejrze. Konfa zaczyna sie o godz 18:30 (czasu Pl). http://www.gametrailers.com/e3 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ja (pipi)e gameplay z konfy X wyglądał obłędnie szkoda tylko że był CHYBA Z PC Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Pierwsze DLC do BF4 bedzie wczesniej na Xbox One Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Dzieki, Kabotyn, za info- ciekawie bylo. Zwlaszcza, jak gosciu swiecil oczami i nie wiedzial ocb, jak sie film nie chcial wystartowac u mnie chyba przez marny transfer w niskiej rozdzielczosci bylo, ale wygladalo mi na to, ze graficznie bedzie git. Szkoda tylko, ze multi nie pokazali w ogole- singiel to tyle mnie obchodzi, co zeszloroczny snieg... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Dzieki, Kabotyn, za info- ciekawie bylo. Zwlaszcza, jak gosciu swiecil oczami i nie wiedzial ocb, jak sie film nie chcial wystartowac u mnie chyba przez marny transfer w niskiej rozdzielczosci bylo, ale wygladalo mi na to, ze graficznie bedzie git. Szkoda tylko, ze multi nie pokazali w ogole- singiel to tyle mnie obchodzi, co zeszloroczny snieg... Multi na konie EA* za 1godz i 14min. edit: *Mam nadzieje. A jak nie to trzeba bedzie poczekac do jutra,ludzie wrzuca filmik jak graja w multi na youtube. Edytowane 10 Czerwca 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Faktycznie, jakosc byla naprawde slaba- trzeba zobaczyc powtorki na youtube w HD- ale nie wydaje mi sie, ze to za bardzo odbiega od tego co widzielismy na 17 min gameplay'u (na PC). Czekamy na konfe Ea, ktora bedzie za niedlugo. A wiadomosc, ze DLC na Xbox bedzie pierwsza bardzo mnie zasmucila. Ps. I jaka tam cena Xbox'a byla, bo nie doslyszalem... 500 dolcow (czyli 500 euro w Europie ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Faktycznie, jakosc byla naprawde slaba- trzeba zobaczyc powtorki na youtube w HD- ale nie wydaje mi sie, ze to za bardzo odbiega od tego co widzielismy na 17 min gameplay'u (na PC). Czekamy na konfe Ea, ktora bedzie za niedlugo. A wiadomosc, ze DLC na Xbox bedzie pierwsza bardzo mnie zasmucila. Ps. I jaka tam cena Xbox'a byla, bo nie doslyszalem... 500 dolcow (czyli 500 euro w Europie ) Xbox one: 500$ 500 euro 450Gbp 2099zl Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ktos tu ma Andorida? Battlefield 3 and Medal of Honor: Warfighter players can now stay connected to the war through their Android devices. The Battlelog mobile app is available for download through Google Play.Like the web browser version of Battlelog, the mobile app allows players to check out their career stats for multiplayer. They can see how close they are to unlocking new items or completing assignments. Leaderboards show who the best players in the world are.The Battlelog app also allows players to stay in touch with their friends. A news feed will display their activities, including unlocks. Players can leave messages on each others' feeds as well.Battlefield 4, coming this fall, will support Battlelog as well. This app will most likely be updated with support for that game. http://www.cinemablend.com/games/Battlefield-3-Medal-Honor-Battlelog-Hits-Android-56530.html Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Już widzę to cenę w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 coz moge powiedziec zobaczylem bf4 zaczalem sie jarac...sekundowa zajawka z battlefront robiona przez DICE i chyba juz wiem gdzie spedze wiecej czasu;) oszolomki ktory to mowil ze jest fanem gwiezdych (Zielu, Pryx, Kaczor?) Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 sorry za post pod postem ale nie moglem sie z edytowac...jak to wyglada...jaki klimat..mizaga! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 O (pipi)a co moge wiecej powiedziec?..Opad szczceny po prostu.Akcja z czolgiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Rozwaliła mnie akcja jak budynek sie zawalił ciekawe czy wszystkie tak będzie można :o Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 ja (pipi)e o mało co mi nie stanął jak zobaczyłem akcję z czołgiem a potem akcję jak z WorldTraid Center Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 to co na premiere widzimy sie na polu bitwy chlopaki? bedzie czad wlasnie Kozbiemu napisalem na FB ze gwiazdka w tym roku bedzie wyjatkowo piekna! Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Hmm... Widze, ze gameplay podzielony byl na rozne sekcje ( jak w rush'u w BFBc2). Najpierw lot smiglem, potem bieganie piechota, akcja w wiezowcu, a na koncu ogolny mayhem. Ciekawe, ale znajac zycie randomy ( a ich bedzie 64) zapsuja zabawe na duzych mapach. Nie wyobrazam sobie tego na Ps3... alez to bedzie kastrat graficzno/gameplay'owy. Ogolnie jest dobrze, uczucia mam mieszane. Za duzo ludzi, za duze mapy. Ja wole odgrywac role jednoosobowego rambo. Na tej mapie bedziemy ta mala, nieistotna zebatka od ktorej malo co bedzie zalezec. Edytowane 10 Czerwca 2013 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ogolnie jest dobrze, uczucia mam mieszane. Za duzo ludzi, za duze mapy. Ja wole odgrywac role jednoosbowego rambo. Kup cod,tam wlasnie jednoosobowy rambo style dziala idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Hmm... Widze, ze gameplay podzielony byl na rozne sekcje ( jak w rush'u w BFBc2). Najpierw lot smiglem, potem bieganie piechota, akcja w wiezowcu, a na koncu ogolny mayhem. Ciekawe, ale znajac zycie randomy ( a ich bedzie 64) zapsuja zabawe na duzych mapach. Nie wyobrazam sobie tego na Ps3... alez to bedzie kastrat graficzno/gameplay'owy. Ogolnie jest dobrze, uczucia mam mieszane. Za duzo ludzi, za duze mapy. Ja wole odgrywac role jednoosbowego rambo. Ta gra nie jest dla ciebie,Graj w coda Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi