Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Może Dowódca będzie mógł rozrzucać skrzynki z ammo dla czołgów.

Oby nie. Moim zdaniem optymalne by było uzupełnianie ammo w bazie, tak dla pojazdów naziemnych jak i powietrznych.

Dzięki temu łatwiej było by się wydostać z respawnu drużynie która jest na nim zamknięta podczas gdy przeciwnik uzupełnia sobie ammo.

Sądzę że dowódca będzie zajmował się ammo, bo oprócz zaplanowania ataku i ostrzeganiu o pozycjach przeciwnika musi coś jeszcze robić.

FIRST - Watch the Battlefield 4 Multiplayer Reveal
THEN - Three days of live, unscripted, BF4 multiplayer action from the E3 floor.

Oj będzie co analizować :) 

1003104_521264287939039_154397005_n.jpg

Może jednak poznamy datę BF4 na nową generację :) ?

Edytowane przez marekjw2523

Dzieki, Kabotyn, za info- ciekawie bylo.

Zwlaszcza, jak gosciu swiecil oczami i nie wiedzial ocb, jak sie film nie chcial wystartowac :D

u mnie chyba przez marny transfer w niskiej rozdzielczosci bylo, ale wygladalo mi na to, ze graficznie bedzie git.

Szkoda tylko, ze multi nie pokazali w ogole- singiel to tyle mnie obchodzi, co zeszloroczny snieg...

Gość Zaqair

Dzieki, Kabotyn, za info- ciekawie bylo.

Zwlaszcza, jak gosciu swiecil oczami i nie wiedzial ocb, jak sie film nie chcial wystartowac :D

u mnie chyba przez marny transfer w niskiej rozdzielczosci bylo, ale wygladalo mi na to, ze graficznie bedzie git.

Szkoda tylko, ze multi nie pokazali w ogole- singiel to tyle mnie obchodzi, co zeszloroczny snieg...

Multi na konie EA* za 1godz i 14min.

edit:

*Mam nadzieje.

A jak nie to trzeba bedzie poczekac do jutra,ludzie wrzuca filmik jak graja w multi na youtube.

Edytowane przez Zaqair

Faktycznie, jakosc byla naprawde slaba- trzeba zobaczyc powtorki na youtube w HD- ale nie wydaje mi sie, ze to za bardzo odbiega od tego co widzielismy na 17 min gameplay'u (na PC). Czekamy na konfe Ea, ktora bedzie za niedlugo. A wiadomosc, ze DLC na Xbox bedzie pierwsza bardzo mnie zasmucila. :)

Ps. I jaka tam cena Xbox'a byla, bo nie doslyszalem... 500 dolcow (czyli 500 euro w Europie :))

Gość Zaqair

Faktycznie, jakosc byla naprawde slaba- trzeba zobaczyc powtorki na youtube w HD- ale nie wydaje mi sie, ze to za bardzo odbiega od tego co widzielismy na 17 min gameplay'u (na PC). Czekamy na konfe Ea, ktora bedzie za niedlugo. A wiadomosc, ze DLC na Xbox bedzie pierwsza bardzo mnie zasmucila. :)

Ps. I jaka tam cena Xbox'a byla, bo nie doslyszalem... 500 dolcow (czyli 500 euro w Europie :))

Xbox one:

500$

500 euro

450Gbp

2099zl

Gość Zaqair

Ktos tu ma Andorida?

Battlefield 3 and Medal of Honor: Warfighter players can now stay connected to the war through their Android devices. The Battlelog mobile app is available for download through Google Play.

Like the web browser version of Battlelog, the mobile app allows players to check out their career stats for multiplayer. They can see how close they are to unlocking new items or completing assignments. Leaderboards show who the best players in the world are.

The Battlelog app also allows players to stay in touch with their friends. A news feed will display their activities, including unlocks. Players can leave messages on each others' feeds as well.

Battlefield 4, coming this fall, will support Battlelog as well. This app will most likely be updated with support for that game.

http://www.cinemablend.com/games/Battlefield-3-Medal-Honor-Battlelog-Hits-Android-56530.html

Hmm... Widze, ze gameplay podzielony byl na rozne sekcje ( jak w rush'u w BFBc2). Najpierw lot smiglem, potem bieganie piechota, akcja w wiezowcu, a na koncu ogolny mayhem. Ciekawe, ale znajac zycie randomy ( a ich bedzie 64) zapsuja zabawe na duzych mapach. Nie wyobrazam sobie tego na Ps3... alez to bedzie kastrat graficzno/gameplay'owy. Ogolnie jest dobrze, uczucia mam mieszane. Za duzo ludzi, za duze mapy. Ja wole odgrywac role jednoosobowego rambo. Na tej mapie bedziemy ta mala, nieistotna zebatka od ktorej malo co bedzie zalezec. :)

Edytowane przez walek

Hmm... Widze, ze gameplay podzielony byl na rozne sekcje ( jak w rush'u w BFBc2). Najpierw lot smiglem, potem bieganie piechota, akcja w wiezowcu, a na koncu ogolny mayhem. Ciekawe, ale znajac zycie randomy ( a ich bedzie 64) zapsuja zabawe na duzych mapach. Nie wyobrazam sobie tego na Ps3... alez to bedzie kastrat graficzno/gameplay'owy. Ogolnie jest dobrze, uczucia mam mieszane. Za duzo ludzi, za duze mapy. Ja wole odgrywac role jednoosbowego rambo. :)

Ta gra nie jest dla ciebie,Graj w coda