SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 A ja mam podstawowe pytanie skąd to info o tych wiadomościach ? Oficjalne czy a bo ktoś powiedział Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 A ja mam podstawowe pytanie skąd to info o tych wiadomościach ? Oficjalne czy a bo ktoś powiedziałTo co Mazzeo wymienil to z wywiadow i co ludzie grajacy w pre-alpha wychwycili grajac. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 A ja mam podstawowe pytanie skąd to info o tych wiadomościach ? Oficjalne czy a bo ktoś powiedziałTo co Mazzeo wymienil to z wywiadow i co ludzie grajacy w pre-alpha wychwycili grajac. Czyli za przeproszeniem (pipi) warta wiadomość czekam na oficjalne info Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 (edytowane) A ja mam podstawowe pytanie skąd to info o tych wiadomościach ? Oficjalne czy a bo ktoś powiedziałTo co Mazzeo wymienil to z wywiadow i co ludzie grajacy w pre-alpha wychwycili grajac. Czyli za przeproszeniem (pipi) warta wiadomość czekam na oficjalne info Wywiad to oficjalne info,chyba nie myslisz ze koles ktory udziela wywiadu (pipi)i glupoty szczegolnie,ze to chyba byl wywiad z community manager Detailed look at the customization screen. i.imgur.com/DVM8kkm.jpg Edytowane 13 czerwca 2013 przez Zaqair Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Zaq to jest zbyt piękne by było prawdziwe, przy BF3 też naobiecywali sporo i nie wszystko pojawiło się w ostatecznej wersji gry. Ale liczę na to, żeby tym razem im się udało, nie są związani słabymi bebechami konsoli (mówię o wersji na nextgeny), czasu też trochę mine=ęło, silnik frostbite powinni mieć lepiej opanowany. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Zaq to jest zbyt piękne by było prawdziwe, przy BF3 też naobiecywali sporo i nie wszystko pojawiło się w ostatecznej wersji gry. Ale liczę na to, żeby tym razem im się udało, nie są związani słabymi bebechami konsoli (mówię o wersji na nextgeny), czasu też trochę mine=ęło, silnik frostbite powinni mieć lepiej opanowany.Pryx wydaje mi sie,ze cala ta lista bedzie ale po 2-3 patchach. Ja przez moment nie pomyslalem,ze to wszystko bedzie na premiere. Teoretycznie bf4 to fb 3.0 nowy silnik to nowe problemy. Ale wydaje mi sie,ze oni dali 3.0 tylko po to,zeby ludzie nie mowili ze na tym samym silniku. Ja z zakupem bf4 czekam do bf4 premium edition,a na jaka platforme to zobacze napewno to bedzie pc albo ps4. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Ten bajer magazynkiem mega.Zawsze sie zastanawialem dlaczego tak w wieksozci szuterow nie ma. Cytuj
SpacierShark123 1 505 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 1080p, 60 FPS, 64 players confirmed for XB1 and PS4 Jednak full hd.Supeeeer Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 Dla mnie ogólnie CQ to ukłon w stronę dzieci COD i chęć przyciągnięcia ich,powinni zrobić MOH typowo pod takie mapki,bo BF to były zawsze duże mapy i sporo dróg obejścia. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 Dla mnie ogólnie CQ to ukłon w stronę dzieci COD i chęć przyciągnięcia ich,powinni zrobić MOH typowo pod takie mapki,bo BF to były zawsze duże mapy i sporo dróg obejścia. ja jednak doceniam BF3 jako grę kompletną. Czyli tam można było robić wszystko - COD, jety, duże mapy, małe mapy, duża ilość trybów, prywatne serwery.... Cytuj
tommi 345 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 dokladnie. swoja szosa jak ogladam te ostatnie gameplaye, to musze powiedziec, ze- biorac pod uwage to, ze pochodza z pc- na pierwszy rzut oka kompletnie nie dostrzegam jakiegos wielkiego przeskoku w por. do BF3. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 (edytowane) Ok że wam pasi CQ,ale powód dodania takich map jest wiadomy i nie wiąże się z"duchem" Bf-a.Ja żadnego nie widzę,dlatego Bf3 z nowymi mapami totalnie mnie nie robi.Jakaś odskocznia do II wojny światowej,albo Vietnam to by było coś dla mnie. Edytowane 14 czerwca 2013 przez Litwin25 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 w Vietnamie tez bym zagral chetnie. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 ja jednak doceniam BF3 jako grę kompletną. Czyli tam można było robić wszystko - COD, jety, duże mapy, małe mapy, duża ilość trybów, prywatne serwery....Rozmawiałem o tym wczoraj Zielem. Różnorodność rozgrywki oraz swoboda jaką dało nam DICE w BF3 jest nieosiągalna w żadnej innym fpsie. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 dlatego na swieta pod choinka bedziemy ciupac opier.dalajac indyka, sluchajac opowiesci szejka przy nalewce. smiejac sie z gesiors ktory bedzie musial przerywac kill streak na karmienie, szukajc skampionego kaczora...etf etc. ja juz sie nie moge doczekac! Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 (edytowane) Jak ktos sie zastanawia na czym leci bf4 na e3 s23.postimg.org/6w817u9p7/BF4_E3.jpg Edytowane 14 czerwca 2013 przez Zaqair Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 podoba mi się motyw z magazynkami, ale będzie trzeba oduczyć się przeładowywania po każdym strzale i lepiej by było chyba aby zrobili tak, że mamy pokazaną aktualna ilość naboi w magazynku a obok ilość pełnych magazynków. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 Jak ktos sie zastanawia na czym leci bf4 na e3 s23.postimg.org/6w817u9p7/BF4_E3.jpg i z tego co slyszalem leci na tym nawet w 120 fpsach, Jeśli komuś chociaz przeciętnie chodziło BF3 na PC to żadnego upgrade'u robić nie musi tak jak co niektórzy straszyli I w końcu będzie płynnie na konsolach będzie płynnie. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 (edytowane) W BFa dawno nie grałem, więc już nie pamiętam. Teraz jest o amunicji opartej na magazynkach - a tactical reloading jest? To inny detal który lubię w FPSach silących się na jakikolwiek realizm. [EDIT] Właściwie, to się chyba inaczej nazywa. Wygląda na to, że utkwiło mi to jakoś w pamięci. W każdym razie, chodzi mi o zostawienie naboju w broni, żeby skrócić przeładowywanie. Edytowane 14 czerwca 2013 przez Accoun Cytuj
tommi 345 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 nie wiem, czy dokladnie o to Ci chodzi, ale juz w BF3 czas przeladowania broni byl krotszy, jezeli miales jeszcze przynajmniej jeden naboj w magazynku, niz kiedy wystrzelales go do zera. Cytuj
SpacierShark123 1 505 Opublikowano 15 czerwca 2013 Opublikowano 15 czerwca 2013 Są jakieś oficjalne info na temat tego 1080p?Z tego co szukałem wszędzie piszą że 720. Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 15 czerwca 2013 Opublikowano 15 czerwca 2013 Panowie składaliście/będziecie składać pre-ordera na combo ps4+bf4? Czekacie na premierę i modlicie się że będzie wystarczająca ilość konsol i gier dostępnych w sklepach w dniu premiery? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 czerwca 2013 Opublikowano 15 czerwca 2013 Ja nauczony wpadkami z PS3"60" nie kupuję konsoli świeżo po starcie i bez dodatkowego ubezpieczenia. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 15 czerwca 2013 Opublikowano 15 czerwca 2013 (edytowane) jak dla mnie za duzo niewiadomych poki co, ale ze zalezy mi na polskiej wersji jezykowej w BF, to prawdopodobnie gre wezme w kraju (raczej preorder), a konsole (ze wzgledu na koszty) za granica (znajac zycie powinna byc jakas promocja z gra w bundle packu, wiec poszukam z Killzone'm, ew. z Beyond: two souls). e: ja konsoli nie uzytkuje zbyt intensywnie (w porywach ze 40h/mies.), wiec usterek sie nie obawiam. 2 lata gwarancji stykną. Edytowane 15 czerwca 2013 przez tommi___t Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 czerwca 2013 Opublikowano 15 czerwca 2013 Ja konsolę mam od listopada 2009 roku i też nie było najmniejszych problemów , ja kupię raczej w Sony Centre a najchętniej budlepack PS4+BF4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi