Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zaqair
Opublikowano

Wyczytałem że BF4 na E3 był odpalany na pecetach zbliżonych pod względem mocy do Xboxa One, nie jakiś ultra blaszak z GTX 780 sli.

Mazzeo to zle czytales, 2x 7970

s23.postimg.org/6w817u9p7/BF4_E3.jpg

Opublikowano

po pooglądaniu tego filmiku mam jeszcze większą beke z nowego "next genowego" CODa xD

walące sie budynki, żywe lasy i ocean.... kontra pies i skryptowane ryby xDD

Opublikowano (edytowane)

Fajnie ruszajace sie lasy,jakies bajery....

Ale kto na to zwrca uwage grajac w multi? lepiej zeby dopracowali kod sieciowy,rzucanie granatow,animacje skoku...Tego bylo by mozna wymieniac jeszcze 3 tygodnie.

Jestem ciekaw jak ten BF4 bedzie wygladal na ps4

Edytowane przez KarolFanbojSony
Gość Zaqair
Opublikowano

Inna sparawa,ze wiekszosc i tak bedzie tylko w sp. W sumie wiekszosc z tego co bylo w filmiku to juz bylo na fb 2.0,jedyna nowosc to drzewa.

Opublikowano (edytowane)

a właśnie że ja zwracam uwagę na takie smaczki, w BC2 był super efekt jak stało się blisko budynku i wystrzeliło z haubicy to szyby z okien wylatywały  :)

właśnie mi o tym przypomniałeś, to był faktycznie za(pipi)isty efekt. wjeżdżasz czołgiem w rushu w drugi checkpoint (te zabudowania niżej pierwszej bazy) na arica i szyby leciały z dwóch stron. strzelasz w piętro, animacja latającego gruzu na 15m w każdą stronę i wstaję jak na Twojej sygnaturce. nie mogę odżałować tej mapy, niech wsadzają ją lekko zmodernizowaną w każdą część bf i bc.

Edytowane przez maztika
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

W bc3 mogli by zrobic back 2 bc 2 classic(arica harbor,valparaiso, atacama desert,port valdez i nelson bay)plus back 2 vietnam

Ale obawiam sie,ze na bc3 poczekamy jeszcze z 4-5lat. Dice moglo by tez zrobic bf w przyszlosci(rok +2100)

Edytowane przez Zaqair
Opublikowano

Wprawdzie o sprzęcie do grania na PC ale co tam....

W marcu złożyłem PCta za cenę nowego Xboxa i myślę że jestem nieźle przygotowany na BF4. Wybrałem właśnie Radeona ze względu na bebechy AMD w nowych konsolach i nadzieje, że multiplatformery będą lepiej zoptymalizowane pod AMD.

Preorder jest, teraz tylko czekać :)

Opublikowano

Wprawdzie o sprzęcie do grania na PC ale co tam....

W marcu złożyłem PCta za cenę nowego Xboxa i myślę że jestem nieźle przygotowany na BF4. Wybrałem właśnie Radeona ze względu na bebechy AMD w nowych konsolach i nadzieje, że multiplatformery będą lepiej zoptymalizowane pod AMD.

Preorder jest, teraz tylko czekać :)

Nadzieja... hmmm matką kogo jest ona? hjehje ;)

Ps. Innowierco! Dżihad Cię dosięgnie HA HA HA (złowieszczy śmiech)

Opublikowano (edytowane)

W całej okazałości ekran trybu dowodzenia :)

Jeszcze jedna ważna informacja, bo chyba nikt nie wspomniał o niej a jak komuś o tym mówię to nie dowierza. W BF4 strzelanie będzie przypisane do R2 L2 i podobno nie będzie można tego zmienić !!!.

1017499_10151523634332672_835334758_n.jp

Edytowane przez marekjw2523
Opublikowano

W BF4 strzelanie będzie przypisane do R2 L2 i podobno nie będzie można tego zmienić !!!.

Nie wierzę, nienawidzę strzelać pod trigerami, będzie pewnie można ustawić pierdyliard rzeczy a spustu pod R1 nie? Nie ma mowy.
Opublikowano

W BF4 strzelanie będzie przypisane do R2 L2 i podobno nie będzie można tego zmienić !!!.

Nie wierzę, nienawidzę strzelać pod trigerami, będzie pewnie można ustawić pierdyliard rzeczy a spustu pod R1 nie? Nie ma mowy.

od kiedy w bf na konsole można zmienić "pierdyliard" rzeczy :>
Opublikowano

Dobrze, że nie każą strzelać na X :|

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Battlepacki to beda w preorder wiec nic nowego,dalej czekam na oficjlane info czy za kase bedzie mozna je kupowac. A jezeli chodzi o liczbe preorderow,to chyba z dupy sobie to wyciagnal bo zadna firma sie nie chwalila iloscia preorderow.

Edytowane przez Zaqair