Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok trochę nowego info

- Nie będzie możliwe wspólne granie np między PS3 a PS4

- Tak samo nie jest możliwe przeniesienie swoich statów z PS3 na PS4

Do tego dziś zostanie ujawniony zwiastun nowego battleloga który zadebiutuje wraz z grą :)

Gość Zaqair
Opublikowano

Mowili juz,ten z najwyzszym lev zostaje commander,plus mozna wylaczyc opcje commander na serwerze.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NKoBZXmG6j8

Już widzę minę mojej żony jak się tym wszystkim obstawię (fotel, piwko, tablet, headset i tv + konsola) normalnie Star Trek.

Najpierw ścigałki od EA teraz dają to do BF-a... Mam nadzieję, że nie będzie to zbyt nachalnie eksponowane w grze. Nie każdy ma ambicje (i czas hehe) pilnować swego miejsca w rankingu.

Opublikowano (edytowane)

Już widzę minę mojej żony jak się tym wszystkim obstawię (fotel, piwko, tablet, headset i tv + konsola) normalnie Star Trek.

Najpierw ścigałki od EA teraz dają to do BF-a... Mam nadzieję, że nie będzie to zbyt nachalnie eksponowane w grze. Nie każdy ma ambicje (i czas hehe) pilnować swego miejsca w rankingu.

Walić, chodzi o to że tablet po lewicy oraz zmiana kit`u "w locie" na omawianym wydaje się bardzo fajną opcją 

Edytowane przez hellspawn81
Gość Zaqair
Opublikowano

Litwin i wylapal bys bana. Jezeli emblematy beda tak rozwiniete jak w CoD to bedzie festiwal kut.asow na czolgach

Opublikowano

25 lipca na twiterze w zapytaniu padło pytanie o przeniesienie statów 

Battlefield-twit.png?resize=534%2C357

Dopiero następnego dnia padł wpis, że muszą to przeanalizować czyt. ludzie pytają więc może warto by było to zastosować bo większa szansa na sprzedanie tej samej osobie drugiej kopi gry ;)

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Na ps4 tak,na xbox one ma byc twitch.tv wiec bedzie mozna streamowac. O ile bf4 bedzie wspieral twitch.tv To jest screen z bardzo mocnego pc.

Edytowane przez Zaqair
Gość Zaqair
Opublikowano

Twitch oglosili na e3,nie kazdy ma lacze zeby robic stream na twitch. Wiec dali opcje nagrywania w konsoli,a jak masz mocny net to robisz stream na twitch a pozniej dajesz na youtube. Z tego co wiem na youtube masz edytor filmikow wiec bedziesz nawet mogl robic edycje.

Gość Zaqair
Opublikowano

Jak robisz stream to sie zapisuje(mozna powiedziec,ze nagrywa) Pozniej mozesz dac na youtube ale ostatnio podobno sa jakies problemy z wrzucaniem na youtube. Co do edycji to z tego co wiem na youtube mozna robic edycje.

Opublikowano

Twitch, czy bedzie czy nie, nie pozwoli wam na magazynowanie plikow video i ich obrobki. Tak wiec "za(pipi)istych" akcji nie bedzie mozna uwiecznic permamentnie na PS4. A co za tym idzie, nie bedzie mozna pokazac ich szerszej widowni. Te nagrywanie na Ps4  to CHoojnia przez wielkie CH. :)

To ty Zaqu sie ze mnie smiales, ze nie warto bylo inwestowac w nagrywarke kase, bo nadchodzace PS4 bedzie juz mialo takowa zaimplementowana? Ten sie smieje, kto sie smieje ostatni! :) he he

Gość Zaqair
Opublikowano

Jestes w bledzie kabotyn na twitch mozna magazynowac plik,edycja na youtube. A za(pipi)iste akcje wystarczy napisac w chat room highlight i masz 30sek filmik z ta akcja i nie musisz szukac.

Opublikowano

Wlasnie przejrzalem sobie edytor na youtube. Jest kilka fajnych opcji, ale w porownaniu do sony pro vegas, to prymitywane narzedzie na miare motyki. Nie widze opcji przycinania filmikow, a to jest najwazniejsze. Komu bedzie chcialo sie ogladac twoja 2 godzina sesje? :)

Zielu- Jesli zablokuja sygnal HDMI (tak jak to obecnie jest na PS3), to faktycznie nie bede mogl nagrywac na PS4. Jesli bedzie wejscie na komponent, to raczej nie widze problemow. A skoro jakis tam  producent chwali sie, ze jest opcja na nagrywanie gameplay'u z PS4, to chyba nie powinno byc blokady sygnalu HDMI. Zreszta, zobaczymy.