waldusthecyc 4 767 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Panowie z tego co widzę może sie ostatecznie okazać ze żaden z Was nie ma racji. Po konfie sa rożne interpretacje cholera wie co bedzie. A teoretycznie z technicznego punktu widzenia nie widzę przeciwwskazań aby jakakolwiek nagrywarka nie współpracowała z PS4 bo to tylko przechowywanie sygnału audio-wideo. Oczywiście mogą go zakodować, ale szyfrowanie componentu? Po co to komu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Kozbinio tak wyglada twitch na pc,jedyne co na chwile wiadomo o wersji na xbox obe to,ze ms ma z twitch umowe i dostosuja ta apke po nextgen. Kabotyn co to za problem dac na youtube i pobrac,zrobic edycje w sony vegas? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Dapo kiedyś pisał że sam twitch potwierdził że MS nie ma wyłączności na tego apka, i jeśli Sony będzie chciało to nie widzą problemu. Ale rzeczywiście jeśli znów X będą miały możliwości nagrywania i edytowania to dla mnie jest to duży plus na korzyść MS. Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 (edytowane) i kabotyn w ps4 nie będzie componentu tylko hdmi. skoro chcesz nagrywać fajne akcje to chyba wystarczy Ci 15 minut na to (masz fajną akcję wciskasz SHARE button i zapisujesz i tak co jakąś fajną akcje). a nagrywanie w ps4 interpretuje w ten sposób że ZAWSZE masz dostęp do ostatnich 15 min gameplay NIEZALEŻNIE czy go nagrywasz czy nie, a więc sprawa z nagrywaniem np. całego meczu nie jest przesądzona. musimy poczekać na jakieś oficjalne info jak to będzie, może poznamy coś więcej na GC. edit. do komfortowego streamowania wystarczy 2MB uploadu Edytowane 29 Lipca 2013 przez dApo Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 (edytowane) Kabotyn co to za problem dac na youtube i pobrac,zrobic edycje w sony vegas? Youtube psuje jakość przy przetwarzaniu filmu. Dwa razy wrzucane filmy będą marnej jakości. Do tego w niektórych sytuacjach potrafi zrobić z obrazu papkę (np tutaj w 1:53 http://www.youtube.com/watch?v=0dASLCvxNL4) Myślałem na początku że to wina złego renderingu w sony vegas ale sprawdziłem i ten sam film na moim dysku jest ok. Nie ma co się łudzić że w kwestii nagrywania, streamowania i przede wszystkim montowania filmów na konsolach będzie taka wygoda jak na PC. Może na PS5 i kolejnym Xboxie jak konsole staną się już całkiem PCtami. Ciekawi mnie też jakość w jakiej będzie leciał stream z konsol. Oczekuje 720p w 30 klatkach, to zdecydowanie wystarcza do komfortowego oglądania a nie jest aż tak wymagające sprzętowo. Edytowane 30 Lipca 2013 przez Adi_TEAM LBN Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 do komfortowego streamowania wystarczy 2MB uploadu czyli połowa Polski jest w ciemnej d,upie bo jak mają 512kb/s to jest sukces (tak ma tradycyjne łącze 6 lub 10 mb neostrady z tego co pamiętam) czy wiadomo gdzie ostatnie 15 minut po wciśnięciu share będą zapisywane? jakiś portal? Wiem tylko że UStream ale to tak bez możliwości edycji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Kozbinio myslisz,ze ms/twitch obchodzi jaki jest net w Polsce? Z ustream jest opcja wrzucenia na youtube filmiku do 15min i edycja polega na tym,ze ogladasz filmik i klikasz highlight czyli podobnie jak na twitch. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Dziś DICE potwierdziło że pojawi się na GC z BF4 oby pokazali coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Dziś DICE potwierdziło że pojawi się na GC z BF4 oby pokazali coś nowego.kolejny gameplay z mocarnego pc aby wiecej ludzi zrobilo preordery na konsolach ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Pierwsze foto nowości jaką zaserwuje nam Dice, czyli rywalizacja o miano najlepszego w dzielnicy . Na pewno będzie to działało na zasadzie. że w battlelogu dostaniemy appka który zapyta się czy może znać naszą lokalizację by nałożyć na mapie. Bo na pewno nie będzie to szło po IP. Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ten Famas to wygląda jak M4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja na screenie widzę samych cheaterów, nikt nie ma orła, a natłukli po kilkanaście tysięcy killi z M416, pewnie boostowali, bana im ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Pierwsze foto nowości jaką zaserwuje nam Dice, czyli rywalizacja o miano najlepszego w dzielnicy . Na pewno będzie to działało na zasadzie. że w battlelogu dostaniemy appka który zapyta się czy może znać naszą lokalizację by nałożyć na mapie. Bo na pewno nie będzie to szło po IP. Dla mnie bomba. Nie ma jak lokalny patriotyzm Przy okazji będzie można się dowiedzieć kto gra w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Kupujecie na premierę, czy czekacie do świąt na jakieś zniżki na originie? ja się właśnie zastanawiam, czy warto być znów dymanym przez EA. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Czekam na oficjalny bundle pack PS4+BF4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja poczekam aż będzie za darmo w plusie :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Kupujecie na premierę, czy czekacie do świąt na jakieś zniżki na originie? ja się właśnie zastanawiam, czy warto być znów dymanym przez EA. Nigdy więcej Bf-a na start,dopiero jak wszystko ogarną. Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) czyli u schyłku gry? bo to może nastąpić przy ostatnim DLC, nie jest też powiedziane że wszystko naprawią ^_^ u mnie to zależy czy konsole nabędę z KZ czy nie, jak mi ją dodadzą za darmo to najpierw wypróbuje KZ w multi, chyba że udostępnią jakieś obszerne materiały na temat tego multi i będzie można zweryfikować. Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez dApo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Ciekawe czy poprawią kod sieciowy, kwiatki typu ginięcie za ścianą (gdy już jesteś pewny, że się schowałeś od ostrzału w BF3) zostaną zlikwidowane. Ja chyba poczekam do świąt na jakąś promocje w originie. Edit: Tak w ogóle ma ktoś ochotę pograć dziś wieczorem w BFa3? Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez Kornolio Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Nigdy nie czułem bym był dymany przez Dice z powodu BF ale to moja opinia . Kiedy kupię to się okaże po targach GC Cytuj Odnośnik do komentarza
Lewis 18 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Kupujecie na premierę, czy czekacie do świąt na jakieś zniżki na originie? ja się właśnie zastanawiam, czy warto być znów dymanym przez EA. Nigdy więcej Bf-a na start,dopiero jak wszystko ogarną. Dokładnie, czyli tak po 3 - 4 miesiącach :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 na premierę, najlepiej starter PS4 + BF4 + nowy Killzone. tylko taki start nowej konsoli sobie wyobrażam. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Pokazano BF4 w ultra ale wam nie pokaże bo to info z dupy, pokazują bf4 na ultra z prealfa Więc czym się podniecać jak nawet nie ma tekstur Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Mnie najbardziej smuci to, ze ten nowy BF4, nie ma zadnych pierwiastkow "next-genowosci". Rozumiem, to alpha itd, produkt nieskonoczony. Jednak ten kawalek kodu, daje nam pare informacji. Animacja niemalze identyczna jak w BF3, modele broni to samo. Destrukcja czolgu, to eksplozja, blysk ognia i czarna kupa zlomu. Gdzie ta zlozona destrucja helki, jaka widzielismy w singlu!? Czuje lekkie rozczarowanie. Boje sie bety na PS3, bo ona poglebi te uczucie, ze dostaniemy gre ktora na pewno nie bedzie mozna nazwac "nowa generacja". Cytuj Odnośnik do komentarza
Lewis 18 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 na premierę, najlepiej starter PS4 + BF4 + nowy Killzone. tylko taki start nowej konsoli sobie wyobrażam. "na premierę, najlepiej starter PS4 + nowy Killzone. tylko taki start nowej konsoli sobie wyobrażam. " Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi