dApo 313 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 http://www.ppe.pl/news-23555-trzy_filmiki_z_sieciowych_zmagan_w_battlefield_4_.html trzy filmiki... czy mi się wydaje czy on gra na padzie Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 http://www.ppe.pl/news-23555-trzy_filmiki_z_sieciowych_zmagan_w_battlefield_4_.html trzy filmiki... czy mi się wydaje czy on gra na padzie to, że gra na padzie nic nie oznacza. Na e3 było do wyboru mysz + klawiatura lub pad podpięty do pc Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 na premierę, najlepiej starter PS4 + BF4 + nowy Killzone. tylko taki start nowej konsoli sobie wyobrażam. Props Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 http://www.ppe.pl/news-23555-trzy_filmiki_z_sieciowych_zmagan_w_battlefield_4_.html trzy filmiki... czy mi się wydaje czy on gra na padzie to, że gra na padzie nic nie oznacza.Na e3 było do wyboru mysz + klawiatura lub pad podpięty do pc wiem że to nic nie znaczy.... ale się zastanawiam po co tak kaleczyć jak reszta gra na km Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Dapo: Bo nie kazdy potrafi grac na myszcze. Kabotyn chyba masz za duze wymagania. Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Mnie najbardziej smuci to, ze ten nowy BF4, nie ma zadnych pierwiastkow "next-genowosci". Rozumiem, to alpha itd, produkt nieskonoczony. Jednak ten kawalek kodu, daje nam pare informacji. Animacja niemalze identyczna jak w BF3, modele broni to samo. Destrukcja czolgu, to eksplozja, blysk ognia i czarna kupa zlomu. Gdzie ta zlozona destrucja helki, jaka widzielismy w singlu!? Czuje lekkie rozczarowanie. Boje sie bety na PS3, bo ona poglebi te uczucie, ze dostaniemy gre ktora na pewno nie bedzie mozna nazwac "nowa generacja". Tak naprawdę to która gra z pokazanych na E3 w tym roku ma coś więcej niż tekstury wyższej rozdzielczości, obiekty składające się z większej ilości polygonów lub większe obszary/mapy? Chyba jak na razie najczęściej pokazywanym na prawdę "next genowym" elementem jest oświetlenie. Animacja postaci robi wrażenie tylko w nowym NBA, pod względem fizyki i silników fizycznych nic nie wywołało opadu szczeny, AI na materiałach też niezmiennie głupie (od ilu to już lat? ). Wiem, że trzeba zagrać i przetestować te gry żeby takimi wnioskami sypać i pewnie się czepiam ale moim zdaniem po prostu prawdziwie next genowe tytuły dostaniemy gdzieś tak rok czy 2 po premierze konsoli. A BF to BF, dla mnie next genowym cudem być nie musi. Byle by było więcej, lepiej i płynniej (na konsolach), wtedy napewno nie będe żałował zakupu. A tak już zaczynając oddzielny temat. Wreszcie dostaniemy spectator mode więc będzie można transmitować turnieje z komentarzem, granie klanowe będzie napewno bardziej popularne co mnie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Wieksze zainteresowanie meczami bedzie, ale poziomu WoW,Dota 2 czy nawet CoD to bym sie nie spodziewal. Co do gier na e3 to watch dogs wyglada bardzo next genowo. AI jest glupie,bo malo kto by chcial ogladac trailer/gameplay gdzie koles ginie co chwile. Oczywiscie dopiero jak zagramy to dowiemy czy AI jest tak glupie czy po prostu na potrzeby trailera dali gupie AI. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Wieksze zainteresowanie meczami bedzie, ale poziomu WoW,Dota 2 czy nawet CoD to bym sie nie spodziewal. Co do gier na e3 to watch dogs wyglada bardzo next genowo. AI jest glupie,bo malo kto by chcial ogladac trailer/gameplay gdzie koles ginie co chwile. Oczywiscie dopiero jak zagramy to dowiemy czy AI jest tak glupie czy po prostu na potrzeby trailera dali gupie AI. Heh to zupełnie inne gry, na pewno nie będzie aż takiego zainteresowania. Wystarczy popatrzeć na CS:GO który gromadzi na streamach zaledwie 12 tys ludzi tylko podczas dużych turniejów w których biorą udział najlepsze drużyny. Dla porównania, Dota ma każdego dnia około 20-30 tys oglądających. Spodziewam się podobnej oglądalności BF4 do CSa, takie czasy że ludziom się nie chce FPSów oglądać Z tym ,że CS jest popularny jedynie na PC a CoD na konsoli. BF za to jest popularny na praktycznie każdej platformie więc i pula widzów może być większa. Ciekawe czy teamy jak Fnatic czy Ninjas in Pyjamas się zainteresują BF4. Było by miło pooglądać pro playerów i podpatrzeć jakieś taktyki A co do AI to jednak pozostane sceptyczny, spodziewam się tych samych bezmózgich przeciwników i sztucznego utrudniania gier, tak jak już jest od 2 generacji. Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez Adi_TEAM LBN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Nigdy więcej Bf-a na start,dopiero jak wszystko ogarną.do tego czasu to ja pewnie dawno "setkę" nabiję (czy jaka tam range zrobia maksymalna). Zebys sie w ogole doczekal tego momentu... Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Nigdy więcej Bf-a na start,dopiero jak wszystko ogarną.do tego czasu to ja pewnie dawno "setkę" nabiję (czy jaka tam range zrobia maksymalna).Zebys sie w ogole doczekal tego momentu... Poczekam,przy Bf3 to ty mnie goniłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) do tego czasu to ja pewnie dawno "setkę" nabiję (czy jaka tam range zrobia maksymalna). Zebys sie w ogole doczekal tego momentu... Właśnie, jeśli chodzi o rangi to pokazali coś więcej? Na poniższym screenie wygląda, że nic nie zmienili w tej kwestii. Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Dla mnie ten battlelog to po facebooku kolejny sposób by jak najwięcej danych osobowych wyciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Dla mnie ten battlelog to po facebooku kolejny sposób by jak najwięcej danych osobowych wyciągnąć. Już więcej wiedzieć i tak nie mogą nie oszukujcie się co chcą to i tak wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Litwin imienia i nazwiska,daty urodzenia ani miejsca zamieszkania podawac nie musisz,wiec nie wiem jakie dane od ciebie biora ale okej. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja mam większą obawę podawać moje dane w sklepach internetowych niż na stronach typu BLog. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Co do rang to niestety w tej kwestii infa żadnego nie ma, raczej nic się nie zmieni a szkoda bo trochę monotonia. Jak dla mnie wolałbym jakieś wymyślone rangi bardziej urozmaicone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ta ilosc detali tak to w bf4 powinno wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 ja tam do rang nic nie mam- podobaja mi sie te w BF3. jedynie statsy w battlelogu mam nadzieje, ze zdecydowanie bardziej rozbuduja. Tutaj akurat CoD jest dla mnie punktem odniesienia- pamietam jak gralem chwile w black opsa pierwszego, ze tam kazda pierdołę dla kazdej broni mozna bylo sobie sprawdzic (i to w menu gry). Tego mi brakuje w BF. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Wg wszelkich znaków na ziemi dwie z czterech map które zostaną dodane exstra do BF4 z poprzednich części to : - Caspian Border - Kharq Island Ale coraz głośniej się mówi że trzecią i czwartą mapą będą miejscówki.... z BC2 na razie wymienia się jedną, i wiem że pogłoski takie chodziły już przy premierze BF3 ale zawsze trzeba mieć nadzieję a oto mapa trzecia... - Port Valdez Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 To maja byc mapy tylko z bf3,wiec ktos ladne bajki pisze Metro jest jedna z 4 map ktora na 100% pojawi sie w tym dlc. Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) port był super i chciałbym aby się tam znalazł. a metro na 64 osobowych serwerach nie dziękuje Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez dApo Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 To maja byc mapy tylko z bf3,wiec ktos ladne bajki pisze Metro jest jedna z 4 map ktora na 100% pojawi sie w tym dlc. Co do mapek z BC2 to uściślę dokładniej Osoby które podały te info mają dostęp do alfy i jest tam takie menu gdzie w małych ikonkach są pokazane mapy, i są przekonane że są to te dwie z BF3 a co do Valdez to sądzą że przypomina tą z BC2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 A tego chyba już nie muszę komentować Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) ja tam widze na tym obrazku jeszcze cos ciekawego, srodek na gorze, pod "Favorites": "Reccomended because friends play there: TDM Noshahr Kanals Only, 31/32 players" Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Jesli ten screen ma sugerowac ze Kharg bedzie w bf4 to ja podziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi