walek 96 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 I jeszcze obrazek Będzie można przenieść staty BF4 z PS3 na PS4 Ta informacja chyba wskazuje, ze premiera BF4 (29.10.2013) nie pokryje sie z premiera next-genow. Ploty mowi, ze PS4 zadebiutuje w listopadzie. W taki razie musimy czekac miesiac? Jak dla mnie, to krotki okres. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Sądzę że ten ruch ma coś wspólnego z Xbotami wiadomo 13 krajów na start to mały rynek dla BF więc trzeba jakoś zachęcić graczy by jeszcze raz kupili BF . Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Ta informacja chyba wskazuje, ze premiera BF4 (29.10.2013) nie pokryje sie z premiera next-genow. Ploty mowi, ze PS4 zadebiutuje w listopadzie. W taki razie musimy czekac miesiac? Jak dla mnie, to krotki okres. nie wiem, jak X1, ale PS4 ma miec launch 17. listopada. ktos wie, jak to wyglada cenowo, tzn. kupujac wersje na ps3 i potem- jak to sami okreslili- upgrade'ujac na ps4 bedzie trzeba bulic pelna cene czy tylko jakas doplate (czy tez moze nic nie trzeba bedzie, skoro juz sie raz zaplacilo za ten produkt)? Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Ja znow slyszalem o czwartym tygodniu pazdziernika.... Co temat to inna data Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Spokojnie pewnie datę poznamy na targach, choć ja stawiam jednak na listopad Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Musicie pamietac,ze sa ludzie ktorzy kupia ps4/xbox one po kilku miesiacach i to raczej glownie dla nich. W usa gamestop robi oferte na wybrane gry,ze jak kupisz wersje na ps3/x360 i masz preorder na next-gen to w dniu premiery next-gen dostajesz 50$ kredytu za np. Bf4(ps3/x360) doplacasz chyba 10$ i dostajesz gre na nezt-gen. W eu chyba takiej oferty nikt nie zrobil. Wiec na chwile obecna trzeba bedzie placic 2 razy za gre. Co do premiery ps4 ja slyszalem 21.10.2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Oferta rzeczywiści świetna w takim wypadku na pewno kupiłbym BF4 na PS3 a potem przeskoczył a PS4 zwłaszcza że staty można przenosić. Choć w Polsce ludzie bogaci i na pewno takie oferty nam nie zaserwują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Jestem ciekaw czy na gamescom EA powie,ze robia wersje premium edition na start ktora bedzie tansza niz kupno bf4+premium osobno. I zamiast 65 euro za gre i 40 euro za premium,to bedzie mozna miec pakiet za 90 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 dobra wiadomosc. ja chyba sie skuszena bf4 na ps3 + premium.z listy widze ze nie wszyscy biora ps4 na premieresam mimo preordera caly czas mysle czy warto. na chwile obecna tylko bf4 i wiesiek brzmia ciekawie. po targach sprawdze jak sytuacja no chyba ze cos zapowiedza to bede bral ps4 i bf4 i odpuszcze wersje na ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Tak jak Bf4 mnie nie robi,tak nowy trailer COD mną pozamiatał,na 90% w tym roku gram właśnie w COD,chyba ze BF4 pokaże coś super(ale w sumie co?). Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Litwin wiem że ta wypowiedz ma na celu tylko PROWOKACJĘ więc nie skomentuję tego, i polecam to innym Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zielu nie jestes fanem cod i co by cod nie pokazal to nie bedzie ci sie podobac. Tak jak Medrek/Yeti xbox nie kupia tak ty cod nie kupisz. Nie mozna od cod wymagac zeby dali pojazdy,to tak jak by wymagac od cs zeby dodali pojazdy. Dodali podnoszenie,dodali kose jak w bf,dali mape ktora mozesz zmieniac rozgrywke. Nie wiem czego ludzie oczekuja po cod byl to arcade i bedzie arcade. Mi ani bf ani cod nie robi,z fps z e3 najbardziej mi sie podoba titanfall. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 titanfall i licze mocnona battlefront - ci co nie grali niech zobacza jak to wygladalo i dawalo fun jak wyszlo i moge smialo powiedziec ze zegnaj drogi beefie;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Litwin wiem że ta wypowiedz ma na celu tylko PROWOKACJĘ więc nie skomentuję tego, i polecam to innym Jaki typ Moja przygoda z multi fps zaczęła się od COD MW1,na dziś bardziej podoba mi się Ghost niż Bf4(dodali do COD interakcję-niszczenie osłon,customizacja munduru,broni)więc nie rozumiem czemu odbierasz to za prowokację.Do COD dochodzi Star Wars Battlefront więc Bf4 spada na 3 miejsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Jaki typ Moja przygoda z multi fps zaczęła się od COD MW1,na dziś bardziej podoba mi się Ghost niż Bf4(dodali do COD interakcję-niszczenie osłon,customizacja munduru,broni)więc nie rozumiem czemu odbierasz to za prowokację.Do COD dochodzi Star Wars Battlefront więc Bf4 spada na 3 miejsce. O stary, CoD rzeczywiście pozamiatał Rocket science stuff Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 W siódmej części serii, licząc od MW, dadzą zniszczalne środowisko, WOW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Czy ja was namawiam do grania w COD?Znam ograniczenia tej gry,poznałem obietnice Dice i końcowy ich produkt,na dzisiaj jest jak napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Ja też chyba w tym roku wrócę do CODa. Jak mam mieć powtórkę z Battleshit 3 to szkoda gadać. Na dodatek Dice słynie z tworzenia poprawek, które jedną rzecz naprawiają i dodają 3 kolejne problemy. Widząc ilość bzdetów i glitchy w multi BF3 mam dość tej serii na długie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Wyglad postaci w bf 4 RU http://i.imgur.com/2WMMQ15.jpg CH http://web-vassets.ea.com/Assets/Resources/Image/MP_Character_Profiles_CH_small_wm.jpg US http://web-vassets.ea.com/Assets/Resources/Image/MP_Character_Profiles_US_small_wm.jpg Troche nowego info Plan your career Below is the full list of specializations that will be available in Battlefield 4. Note that we are still in Alpha stage, so all names, designs, and fine-tuning are subject to change. This will give you an idea about the type and variety of specializations in the game. Some of these are universal, some of them are tied to one of the specific playable soldier types – and most of them are new to Battlefield 4. SPECIALIZATION IN-GAME EFFECT SPRINT Increases maximum sprint speed AMMO Increases maximum inventory of bullets C4 EXPLOSIVES Increases maximum inventory of C4 explosives COVER Decreases amount of incoming suppression SUPPRESSION Increases the amount of outgoing suppression FLAK Decreases explosion damage GRENADES Increases maximum inventory of hand grenades (NEW) ROCKETS Increases maximum inventory of AT (anti-tank) and AA (anti-air) ammo (NEW) MINES Increases maximum inventory of AT Mines or M2 SLAM (NEW) STEALTH Player is undetected by Motion Sensors except when sprinting (NEW) HOLD BREATH Increases time you can Steady your scope (NEW) FAST REPAIR Increases speed and sabotage of Repairs (NEW) DEFIB UPGRADE Increases charge up speed of the defibrillators (NEW) 40mm GRENADES Increases maximum inventory of 40mm grenades (NEW) ADVANCED SPOT Increases time your targets are Spotted (NEW) MEDKITS UPGRADE Increases maximum deployed medic bags and packs (NEW) MOTION SENSORS UPGRADE Increases the maximum inventory of Motion Sensors. Increases the range of T-UGS and MAV (NEW) MORE DEPLOYED EXPLOSIVES Increases maximum deployed Explosives (NEW) AMMO BAG UPGRADE increases maximum deployed ammo boxes and packs (NEW) ARMOUR Reduces incoming damage to the chest (NEW) QUICK UNSPOT Reduces time you are spotted (NEW) MEDICAL UNIT Occupied vehicles will slowly heal nearby soldiers (NEW) SUPPLY UNIT Occupied vehicles will slowly resupply nearby soldiers (NEW) REPAIR UNIT Occupied vehicles will slowly repair nearby vehicles (NEW) REDUCED FALL Increases height you can fall without damage (NEW) QUICK REGEN Decreases time before out of combat heal (NEW) MP-APS UPGRADE Longer uptime on MP APS (NEW) INDIRECT FIRE UPGRADE Increases maximum M224 ammo. Increases maximum XM25 magazines (NEW) CLAYMORES Increases the maximum inventory of claymores Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) do doopy moim zdaniem rozdrobnienie sprzetu. teraz jest perk "ładunki" i ma sie wiecej wszystkiego (C4, rpg, claymory itd.), w zaleznosci kto tam czego uzywa w skladzie- w BF4 na kazde badziewie z osobna inny perk bedzie potrzebny. choojnia... Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Plus uav bedzie. Chcesz wiecej granatow perk,chcesz miec 2 karabiny perk itd. i streak dla dowodcy,te zmiany wala cod na kilometr. Nie jestem na 100% pewny ale,w bf4 chyba nie bedzie zakladania perkow tylko jak sklad bedzie przejmowal flagi/zabijal to beda sie perki dodawac. Bedziesz chyba mogl sobie wybrac jakie chcesz perki,zeby ci dawalo za gre zespolowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Coś dla Kabotyna, teraz nawet w wodzie będziesz mógł wsadzić kosę Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) zastanawiałem się i postanowiłem iż sobie daruje nowego bf'a, poczekam może będzie jakieś lepsze multi edit i dla zainteresowanych tutaj będzie stream z GC nt. BF4 http://pl.twitch.tv/ea Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez dApo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Wreszcie znalazlem artykul o team play reward/team score streak : In short, Field Upgrades are chained boosts that can affect a number of gameplay mechanics for your player. Similar to the specializations in Battlefield 3, these can for example provide you with faster sprint speed, stronger personal armor, or expanded ammo capacity. The idea behind Field Upgrades is to give individual rewards for squad based team play performance. You earn them through squad scoring such as squad healing, completing objectives with your squad members, squad resupplies, squad repairs, and other squad actions. Instead of one single specialization like in Battlefield 3, you can now pick from different upgrades paths, each containing four specializations. Keep the squad alive, and you will move through the accumulative upgrade path. But watch out! If your entire squad is eliminated, you will lose some of your progress. http://www.computerandvideogames.com/423772/battlefield-4-team-play-rewarded-with-field-upgrades/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Z jednej strony spoko- druzynowe granie bedzie premiowane jeszcze bardziej, ale z drugiej lipa jak sie samemu gra czy z randomami jakimis slabymi, to bez bonusow sie bedzie walczyc. Wolalbym jednak, zeby za granie druzynowe tylko wynik byl dodatkowo premiowany. Mi ostatnio taka opcja przyszla do glowy: wziasc BF4 na premiere na ps3 i obadac do premiery PS4- jak sie okaze git, to sie przesiasc na wersje next gen (np. w bundlu), a jak bedzie lipa to wziasc PS4 w bundlu z KZ i liczyc, ze on bardziej da rade. W obu przypadkach wersje ps3 (raem ze sprzetem) oczywiscie opchnac zaraz po zakupie nowej konsoli. Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi