Pryxfus 820 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Bankowo to wersja alpha nawet pctowa nie ma tekstur.I czasami wyglada okropnie. Warto brać pod uwagę tylko opinie tych co grali na obu platformach.Na gryonline mówił że gra wygląda jak pc tylko ma troszkę słabsze tekstury i doczytywanie.Przy tym zostaje.Byle rozdzielczość troszkę podbili i będzie super. Na streamach Battlefielda z Kolonii też widziałem doczytywanie tekstur na PC. Tylko nie wiem czy to nie jest jakaś wada trybu obserwatora czy po prostu na tą chwilę alpha tak ma. Tommi piosenka o lagu o której wczoraj mówiłem: http://youtu.be/dWSxzGuXVeA 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Problem z Bf4 na PS4 jest taki że EA na siłę chce go wydać na next geny,a nie ogarnia sprzętu,bo mieli za mało czasu,to jest czysty skok na kasę,ja chyba tą część na bank oleję,no chyba że na PS3 będzie grywalny. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Jeszcze mają czas pewnie jest to wczesna wersja . deja vu... gdzieś już to słyszałem/czytałem xD a jak wyszło wszyscy wiemy hehe Cytuj
Mencelbdg 0 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Czy Premium przechodzi bez dodatkowych opłat z Battlefield 3 do Battlefield 4 na PlayStation 3 ? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Nie,premium z bf4 jest platne dodatkowo. 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 (edytowane) To pewna informacja? Bylem pewny ze Premium i statystyki mozna przeniesc z PS3 na PS4 Aaaa zle przeczytalem, tak Premium do BF4 trzeba znow kupic. Edytowane 24 sierpnia 2013 przez eX4cT_PL 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Tak,jak kupisz Bf4 i premium do niego znowu. 1 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 (edytowane) Tommi,ale beta jest tylko pc,x360 i ps3 na next gen bf4 nie zobaczysz. Jedyne co na ps3 zobaczysz do duze mapy i co jakis czas przeciwnika.Zaq, mnie nie tyle interesuje w tym momencie max. rozdzielczosc, ilosc klatek/s, jakosc tekstur czy zageszczenie wrogow/ha, co przede wszystkim mechanika gry: jak wyglada celowanie (hit markery), odrzut, czulosc sterowania (ew. oblozenie przyciskow, jesli cos zmieniali), nowe zabawki, jak sie sprawdza w praktyce nowy przydzial sprzetow dla klas, ten caly nowy system perkow za gre druzynowa itd. To jest niezalezne od platformy docelowej. @Pryxu: ehehehe, mocarny kawalek Edytowane 24 sierpnia 2013 przez tommi Cytuj
walek 96 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 W kwesti mechaniki gry nie liczylbym na żadna rewolucje. To będzie bliźniaczo podobne do bf3. Jedyne co mogą, niestety, wyeliminować to "bunny hoops". Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 W kwesti mechaniki gry nie liczylbym na żadna rewolucje. To będzie bliźniaczo podobne do bf3. Jedyne co mogą, niestety, wyeliminować to "bunny hoops". Jak niestety?.Bardzo dobrze,ze tego nie bedzie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Kolejne informację z targów, uwaga trzymajcie się krzeseł ]PC players will be happy to know that VOIP will be available at launch, but DICE says that they’ll be focusing on VOIP for squads first, then later on for the rest of the team. Co to wogóle ma znaczyć ? powtórka z premiery BF3 Emblematy na początku był zamiar by każdy pluton posiadł własne i mógł je umieszczać na broniach i pojazdach, ale teraz zostało to podobno zmienione i każdy GRACZ będzie miał taką opcję Dostaniemy siedem rodzajów granatów czy jak to nazwać poczynając od “V-40 Mini” grenades, flashbangs, Hand flares, and Impact grenades. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Fajne info może czwórka nie będzie takim kastratem ja bf3 w porównaniu do dwójki. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Szczerze,teraz ten Voip bedzie zbedny.Bedzie party chat na ps4,wiec... A jak by mialo byc,ze 32vs32 i kazdy ma cos mowic i drzec wyja do maskara. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 w BF3 i tak nikt z VOIPa na PC nie korzysta bo jak się gra z ekipą to się siedzi na teamspeaku, na konsoli teraz będzie cross game chat (chyba ze sony znow blefuje hehe ) więc w sumie nie jest to już tak niezbędne jak w konsolowym BF3. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Pomysł 20/20/20 brzmi dla mnie fantastycznie Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Nie wiem czy było ale efekt wiatru (od 4:22) zrobił na mnie spore wrażenie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Battlefield 4 Campaign Tribute Song Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 BF4 startuję z 10 mapami i 7 trybami Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 niech tylko potwierdzą, że takie coś będzie możliwe w bf4: http://www.youtube.com/watch?v=shsH-w-VAUM Cytuj
tommi 345 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Battlefield 4 Campaign Tribute Song Zaje.bisty filmik- naprawde nakreca do zagrania w kampanie. ...tzn. i tak pewnie nie zagram, ale video swietne. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 przecież już w BF3 jest Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 (edytowane) Każda broń podobno będzie posiadała 100 skórek. As evidenced by the screenshots below there will be eight different “classes” of camo, which are as follows; Adaptive, Autumn, Desert, Naval, Snow, Urban, Woodland and Misc. The first seven of those classes will have 16 different variations for you to choose from as well, these are as follows; Atomic, Digital, Dot, ERDL, Flat, Flecktarn, Grass, Hexagon, Palm, Reed, Splinter, Spray, Starburst, Tiger, Turtle and Worm. The “Misc” camo class seems to add in unique colour variations to the patterns listed above. Edytowane 27 sierpnia 2013 przez marekjw2523 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 The PC version of Battlefield 4 will look better than the PlayStation 4 and Xbox One versions, executive producer Patrick Bach has suggested, telling VideoGamer.com that DICE is "doing as much as [it] can" with the next- gen versions, "but we need to compromise in some places". Discussing the differences between the PC and next-gen versions of Battlefield 4, Bach said that "from a CPU/GPU perspective, no, [PS4 & Xbox One cannot match PC]."PC will always be... You can just add more to a PC. There's always more. The game supports to a big extent better hardware, but not completely, so it won't be night and day. www.videogamer.com/ps4/battlefield_4/news/battlefield_4_on_ps4_and_xbox_one_we_need_to_compromise_in_some_places_says_dice.html Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Z dnia na dzień okazuje się że wersja na ps4 coraz grosza.Tekst z gram pl: "Choć nie jestem zwichrowany na punkcie grafiki, to muszę też przyznać, że najbardziej rozczarowała mnie oprawa graficzna na konsoli PS4. Spodziewałem się czegoś przynajmniej lekko zbliżonego do podrasowanych screenów, a zobaczyłem grafikę z pecetowej wersji BF3 na najwyżej średnich detalach. Dodatkowo podczas całej zabawy bardzo wyraźnie widać było opóźnienia w doczytywaniu tekstur, czy drobnych detali otoczenia. " Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi