Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Tu masz 17 min gameplay(2.4GB)

bf4central.com/2013/04/battlefield-4-vide-60-frames-per-second/

edit:

wyglada,ze jedyny filmik w 60fps to gameplay.

To jest ten singlowy?

Dobra to walic 60 klatek, filmy z multi mnie najbardziej interesuja ale najwyzszej mozliwej jakosci w 1080p :)

Tak ten singlowy.

1080p na youtube masz.

GTX 660 3GB - 1280 zł, sama karta warta 3/4 PS4. Już lecę składać PCta :]

to ciekawe, ja widzę nową z morele.net za 735 z Batmanem w zestawie.

Kupiłem Radeona HD 7950 z 1,5 roku gwarancji z 890 zł, za cały komputer zapłaciłem około 2400 zł więc w sumie blisko ceny nowego Xa.

Oczywiście że PS4 to bardzo dobry deal cenowy, nie ma co się spierać ale mity i legendy o kosmicznych cenach za części komputerowe potrzebne do pociągnięcia nowych gier na full są dla laików, sorry.

Na pewno z 3GB pamięci? Zresztą nieważne, nigdzie nie jest napisane, że rekomendowane wymagania umożliwią granie na Świętym gralu PC Master Race, czyli ustawieniach ultra.

nie.

ustawienia ultra wymagają znacznie mocniejszego GPU ( jesli chcesz miec duzo AA) słowa goscia z DICe

Edytowane przez SzewczykDratewka

Na pewno z 3GB pamięci? Zresztą nieważne, nigdzie nie jest napisane, że rekomendowane wymagania umożliwią granie na Świętym gralu PC Master Race, czyli ustawieniach ultra.

czuje wypływającą żółć :D Spokojnie, umożliwi czy nie nikt ci wersji na konsole nie zabierze, nie rozumiem tego ofensywnego nastawienia do innej platformy. Fanboism jest niezdrowy.

Akurat max AA chyba nikt kto ma pojedynczą kartę nie używa, prawie nie widać różnicy w stosunku do minimalnego AA a bardzo obciąża sprzęt

Skończmy głupio gadać że na sprzęcie z przed 4 lat nie pogra się fajnie w nowe gry, oto przykład 

http://pclab.pl/art50313.html

Sam miałem podobny zestaw tylko chyba procek to był E21... coś który miałem podkręcony do chyba 3,2 Ghz kartę właśnie taka jak w teście 4870 i jak widać dalej mógłbym grać do dnia dzisiejszego .

kurde z czym będę biegał teraz jako noob?

Z shotgun'emem i C4 :)

Ja nie wiem co ludzie maja do m16a3. Ze niby sama zabija!? :) Zreszta pojawi sie nowy BF, a z nia nowa reinkarancja m16a3- przegietej, najczesciej uzwanej pukawki. Tak bylo, jest i bedzie. :)

grac sama nie gra,ale jak sie trafi 5 ''pro graczy''to (pipi)ca idzie dostac.