Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

a dlaczego jestescie pewni, ze na pl koncie nie bedzie dzialac? Jest niby:

All Retailers (EU, US)

Inside marked copies of Battlefield 4 for PlayStation®3 there will be a voucher with a unique code printed on it. This code will allow you the one-time opportunity until March 28, 2014 to purchase a digital version of Battlefield 4 via the PlayStation®Store for only $9.99/£9.99/9.99€. Check back here soon for more details.

w koncu nalezymy do EU. Moze nasze sklepy jeszcze same nie wiedza, co dostana w pudelkach- moze ten kod tez tam bedzie?

No wlasnie to chyba tak nie dziala.Bo musisz kupic wersje pudelkowa,ktora zawiera jeden unikalny kod.

Nie mam pojecia,czy ta oferta wazna jest dla kupujacych elektronicznie,czy kod dostaniesz na email,naarzie chyba nie.Ale jak bys dostal,zalozmy to tylko na jedna osobe.

Cos czuje,kody bedzie mozna na aukacjach kupic,od osob ktore zbytnio nie sa zaintersowane next genem.

Moim zdaniem to nie znaczenia gdzie masz konto np Hiszpania Uk,Polska to wszystko jest konto europejskie.Jak bys zalozyl na US,albo JPN to byla by roznica.

Edytowane przez KarolFanbojSony

a dlaczego jestescie pewni, ze na pl koncie nie bedzie dzialac? Jest niby:

All Retailers (EU, US)

Inside marked copies of Battlefield 4 for PlayStation®3 there will be a voucher with a unique code printed on it. This code will allow you the one-time opportunity until March 28, 2014 to purchase a digital version of Battlefield 4 via the PlayStation®Store for only $9.99/£9.99/9.99€. Check back here soon for more details.

w koncu nalezymy do EU. Moze nasze sklepy jeszcze same nie wiedza, co dostana w pudelkach- moze ten kod tez tam bedzie?

Moze i PL jest w EU ale np. sklep w PL moga sie nie zgodzicna taka akcje. Albo EA Polska oleje sprawe. Jak komus sie chce to moze napisac do ultimy,move lub ea i sie dowiedziec.A jak komus odpisza to info dac tu.

No wlasnie to chyba tak nie dziala.Bo musisz kupic wersje pudelkowa,ktora zawiera jeden unikalny kod.

Nie mam pojecia,czy ta oferta wazna jest dla kupujacych elektronicznie,czy kod dostaniesz na email,naarzie chyba nie.Ale jak bys dostal,zalozmy to tylko na jedna osobe.

Cos czuje,kody bedzie mozna na aukacjach kupic,od osob ktore zbytnio nie sa zaintersowane next genem.

Moim zdaniem to nie znaczenia gdzie masz konto np Hiszpania Uk,Polska to wszystko jest konto europejskie.Jak bys zalozyl na US,albo JPN to byla by roznica.

Panstwo moze miec znaczenie,wystarczy ze przypisza kody do sklepiku danego panstwa. Np. kod na dlc do cod dziala tylko w danym panstwie. 

Yeti, możesz napisać coś więcej, bo twój post nic nie wnosi.

Dla mnie filmik jest zarówno jazdą z BF4 ("czwórka to takie dlc do trójki"), jak i polskich celebrytów youtuba którzy ogrywają gierki. Pokaz BF4 EA to była ponoć mega żenada, ale większość i tak się będzie jarać, bo zostali zaproszeni na ekskluzywne wydarzenie do stolicy i mogli pograć w grę przed premierą. Już widzę jak ocena gry będzie obiektywna. 

Ja ogólnie albo jestem za głupi albo za poważny bo nie rozumiem humoru polskich (i 90% zagranicznych) youtuberów. A już najbardziej mnie irytują goście grający w Amnesie albo inne horrory udający strach tak, że powinni grać w filmach grozy klasy Z.

Ale ja nie o tym. Sniper gameplay, w roli głównej maszynka o nazwie Intervention

Im bliżej premiery tym bardziej mi się chce w to grać mimo to, że spodziewam się jak będzie. Bugi, błędy, brak balansu itd. Ale co z tego :P

Oficjalne daty Bety BF4

Pre-order the Battlefield 4 PC Digital Deluxe Edition (Available on Origin) October 1*

Battlefield 3 Premium member October 1*

Registered owner of Medal of Honor Warfighter Limited Edition or Digital Deluxe Edition October 1*

Open to all Xbox 360, PlayStation 3 and PC players. Download from Xbox Live, PSN and Origin.com. October 4*

http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/battlefield-4-beta-dates/

Faktycznie czuję się wyróżniony :/

Edytowane przez mclusky

Wszystko pięknie, ale pokazali mało nowych map, większość filmiku to znany już materiał z Szanghaju i Paraceli. Widać trochę tej mapy z tamą, jakąś zimową i taką która przypomina mi Heavy Metal z BC2.

Widać

Szanghaj, Parcel, Operation Locker, Cos zimowego, Heavy metal, tama  czyli 5 map z 10 ;) Nie mogą pokazać wszystkiego. To nie watch dogs gdzie już znasz 3/4 gry