Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Dzielisz się na 2 grą i koszta spadają o 50% Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 a dlaczego jestescie pewni, ze na pl koncie nie bedzie dzialac? Jest niby: All Retailers (EU, US) Inside marked copies of Battlefield 4 for PlayStation®3 there will be a voucher with a unique code printed on it. This code will allow you the one-time opportunity until March 28, 2014 to purchase a digital version of Battlefield 4 via the PlayStation®Store for only $9.99/£9.99/9.99€. Check back here soon for more details. w koncu nalezymy do EU. Moze nasze sklepy jeszcze same nie wiedza, co dostana w pudelkach- moze ten kod tez tam bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) No wlasnie to chyba tak nie dziala.Bo musisz kupic wersje pudelkowa,ktora zawiera jeden unikalny kod. Nie mam pojecia,czy ta oferta wazna jest dla kupujacych elektronicznie,czy kod dostaniesz na email,naarzie chyba nie.Ale jak bys dostal,zalozmy to tylko na jedna osobe. Cos czuje,kody bedzie mozna na aukacjach kupic,od osob ktore zbytnio nie sa zaintersowane next genem. Moim zdaniem to nie znaczenia gdzie masz konto np Hiszpania Uk,Polska to wszystko jest konto europejskie.Jak bys zalozyl na US,albo JPN to byla by roznica. Edytowane 15 Września 2013 przez KarolFanbojSony Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 a dlaczego jestescie pewni, ze na pl koncie nie bedzie dzialac? Jest niby: All Retailers (EU, US) Inside marked copies of Battlefield 4 for PlayStation®3 there will be a voucher with a unique code printed on it. This code will allow you the one-time opportunity until March 28, 2014 to purchase a digital version of Battlefield 4 via the PlayStation®Store for only $9.99/£9.99/9.99€. Check back here soon for more details. w koncu nalezymy do EU. Moze nasze sklepy jeszcze same nie wiedza, co dostana w pudelkach- moze ten kod tez tam bedzie? Moze i PL jest w EU ale np. sklep w PL moga sie nie zgodzicna taka akcje. Albo EA Polska oleje sprawe. Jak komus sie chce to moze napisac do ultimy,move lub ea i sie dowiedziec.A jak komus odpisza to info dac tu. No wlasnie to chyba tak nie dziala.Bo musisz kupic wersje pudelkowa,ktora zawiera jeden unikalny kod. Nie mam pojecia,czy ta oferta wazna jest dla kupujacych elektronicznie,czy kod dostaniesz na email,naarzie chyba nie.Ale jak bys dostal,zalozmy to tylko na jedna osobe. Cos czuje,kody bedzie mozna na aukacjach kupic,od osob ktore zbytnio nie sa zaintersowane next genem. Moim zdaniem to nie znaczenia gdzie masz konto np Hiszpania Uk,Polska to wszystko jest konto europejskie.Jak bys zalozyl na US,albo JPN to byla by roznica. Panstwo moze miec znaczenie,wystarczy ze przypisza kody do sklepiku danego panstwa. Np. kod na dlc do cod dziala tylko w danym panstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 A tak swoja droga, to 1 padziernika rusza beta BF4. Yeappp! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Chciales powiedziec Demo/Alpha ? Beta to bedzie w pudelku Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 1 pazdziernika beta otwarta? Czy posiadaczy MOH,premium itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) 1 pazdziernika to beta dla moh/premium/preorder Edytowane 16 Września 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 I dwa dni później dla reszty? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 hahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Nie wiem kto to ale (pipi)i od rzeczy nawet tego słuchać się nie da, prawda jest taka że największą wadą gry jest CZĘŚĆ GRACZY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Yeti, możesz napisać coś więcej, bo twój post nic nie wnosi. Dla mnie filmik jest zarówno jazdą z BF4 ("czwórka to takie dlc do trójki"), jak i polskich celebrytów youtuba którzy ogrywają gierki. Pokaz BF4 EA to była ponoć mega żenada, ale większość i tak się będzie jarać, bo zostali zaproszeni na ekskluzywne wydarzenie do stolicy i mogli pograć w grę przed premierą. Już widzę jak ocena gry będzie obiektywna. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Ja ogólnie albo jestem za głupi albo za poważny bo nie rozumiem humoru polskich (i 90% zagranicznych) youtuberów. A już najbardziej mnie irytują goście grający w Amnesie albo inne horrory udający strach tak, że powinni grać w filmach grozy klasy Z. Ale ja nie o tym. Sniper gameplay, w roli głównej maszynka o nazwie Intervention Im bliżej premiery tym bardziej mi się chce w to grać mimo to, że spodziewam się jak będzie. Bugi, błędy, brak balansu itd. Ale co z tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Do tego kolesie wypowiadają się w taki sposób, że wstyd mi tego słuchać przy rodzinie, tak tragiczny poziom prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Ci dwaj kolesie, to klasyczny przyklad graczy PeCet'owych- tak sobie ich wyobrazam . Ja tak gadam, jak wypije kilkanascie browarow. Mam wrazenie, ze usiadlo dwoch gimbus'ow, nie zdajacymi sobie sprawe, ze siedza przed kamerami, i maja w dloni mikrofon. Zenujace 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 I dwa dni później dla reszty?Jeszcze nie podali. Ale znajac EA pewnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Ci dwaj kolesie, to klasyczny przyklad graczy PeCet'owych- tak sobie ich wyobrazam . aha a prawdziwi gracze konsolowi pewnie są tutaj - http://www.youtube.com/watch?v=R7HbCkU_-cM gadanie, że gracze konsolowi są tacy a pecetowi są tacy jest tak samo żenujące jak ci goście z filmuku podesłanego wcześniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Prawda jest taka że gracze w większości są żałośni szczególnie młode pokolenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Nowa oficjalna zapowiedź multiplayera Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) Oficjalne daty Bety BF4 Pre-order the Battlefield 4 PC Digital Deluxe Edition (Available on Origin) October 1* Battlefield 3 Premium member October 1* Registered owner of Medal of Honor Warfighter Limited Edition or Digital Deluxe Edition October 1* Open to all Xbox 360, PlayStation 3 and PC players. Download from Xbox Live, PSN and Origin.com. October 4* http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/battlefield-4-beta-dates/ Faktycznie czuję się wyróżniony Edytowane 17 Września 2013 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Wszystko pięknie, ale pokazali mało nowych map, większość filmiku to znany już materiał z Szanghaju i Paraceli. Widać trochę tej mapy z tamą, jakąś zimową i taką która przypomina mi Heavy Metal z BC2. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Dokładnie, Szanghaj mam już oklepany jak Metro w BF3 W becie też pewnie będzie tylko to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Mogli by chociaz dac opcje preload jak na pc. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Wszystko pięknie, ale pokazali mało nowych map, większość filmiku to znany już materiał z Szanghaju i Paraceli. Widać trochę tej mapy z tamą, jakąś zimową i taką która przypomina mi Heavy Metal z BC2. Widać Szanghaj, Parcel, Operation Locker, Cos zimowego, Heavy metal, tama czyli 5 map z 10 Nie mogą pokazać wszystkiego. To nie watch dogs gdzie już znasz 3/4 gry Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Dokładnie, Szanghaj mam już oklepany jak Metro w BF3 W becie też pewnie będzie tylko to. Niby jak? Dostales alphe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi