mclusky 776 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Zwłaszcza Operation Locker i ta podobna do Harvest Day wyglądają smakowicie Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Po obejrzeniu tych kilku screenów wrzuconych przez Ziela, oraz podsumowania Symthic zalinkowanego przez mcluskiego mój hype wzrósł o parę punktów :] Nie widziałem np. że na mapie zimowej obraz jest delikatnie zamarznięty. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 (edytowane) Sorry za dwa posty pod rząd Prawie 4 godzinny gameplay z Paracel Storm (PC) Gameplay z PS4 lepszej jakości niż ostatnio Daniel Matros (zh1nt0) z DICE zagłuszany przez skośnookich. Akcja od 2:03. Edytowane 26 września 2013 przez Pryxfus Cytuj
tommi 345 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 (edytowane) Zwłaszcza Operation Locker (...) wyglądają smakowicie przypomina Złomowisko na pierwszy rzut oka :] zastanawiam sie nad zlozeniem preordera na ps4 w weekend... Caly czas sie gryze z soba i zastanawiam nad tym, jakie sa szanse na dostanie egzemplarza w dzien premiery bez zadnego preordera w media czy innym elektroniczym markecie- ktos ma jakies informacje na ten temat? Na preordera zlozonego teraz w gamestopie do 15.12. musialbym czekac... Edytowane 26 września 2013 przez tommi Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Tommi skoro w gamestop bedziesz musial czekac do 15.12 na preorder to szanse masz male,moze beda mieli z 2-3 sztuki ale te kierownik/pracownik zabierze. Skocz do media markt u siebie,w PL moze byc sporo sztuk w media a u ciebie 2-3. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 W PL problemu nie będzie, ja dalej czekam na budlepack choć i tak nie będę robił preordera Cytuj
tommi 345 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 tez nad bundlem z killzonem myslalem (40€ drozszy), ale ostatecznie wezme sama konsole, bo znajac zycie jak w BF4 zaczne grac, to oderwe sie pewnie za jakies 1,5-2 lata dopiero, wiec po co wywalac kase na cos, co i tak bedzie lezalo nieuzywane Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Zresztą zobaczcie jaka SZPILA od Sony w MS, oficjalnie budlepack z KZ, drugim padem, kamerką to 499 euro czyli 2100 zł. Cena za(pipi)ista podobno jutro mają ujawnić kolejne budlepacki. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 (edytowane) zalezy co kto potrzebuje- u mnie i KZ, i drugi pad, i kamerka lezalyby i zbieraly tylko kurz. co do pada, to poobczajam te modyfikowane, ktore wklejalem niedawno- za pare mies. powinni wypuscic tez do ps4, mysle, ze sie skusze. To bedzie lepiej wydane 100 EUR niz doplata za tego bundla swoja szosa wie ktos, czy ps move i ps eye beda obslugiwane przez ps4? Edytowane 26 września 2013 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 PS move na pewno tak, ale kamerka ? chyba nie Tommi może i tak ale coś kiepsko liczysz jakby nie było goła konsola 1790 zł do tego gra 230 zł u już mamy 2020 zł drugi pad sprzedajesz i wychodzisz na swoje Cytuj
tommi 345 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 (edytowane) wiadomo, ze w bundlu zawsze sie bardziej oplaca, niz kupujac to samo osobno, ale ja osobiscie wiem ile i w co bede najprawdopodobniej gral i widze to tak: do grania niezbedna jest mi tylko i wylacznie konsola z jednym padem- ona kosztuje 399 EUR. wydawanie 100 EUR wiecej po to, zeby te dodatki od razu sprzedawac i zeby miec- nawet za darmo- druga gre, w ktora i tak nie bede pewnie z braku czasu gral, mija sie z celem jedynie moznaby wziac tegu bundla i od razu probowac opchnac wszystkie 3 dodatki (pad, kamera, KZ) zeby cos zarobic (albo raczej zmniejszyc koszt zakupu ps4), ale i tak nie sprzeda sie ich po cenach sklepowych, a dla ew. paru PLN/EUR nie chce mi sie z tym wszystkim pałować (wole poswiecic ten czas na granie ) zreszta zanim mi sie znudzi bf4 to ten KZ pewnie i tak bedzie za darmo w plusie Edytowane 26 września 2013 przez tommi Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 W PL problemu nie będzie, ja dalej czekam na budlepack choć i tak nie będę robił preordera Mam nadzieję że tak będzie, dostałem dzisiaj maila z euro rtv agd: Szanowny Kliencie, Nie jesteśmy w stanie zagwarantować dostępności konsoli na dzień premiery. Na chwilę obecną posiadamy informację, że dostawa od producenta powinna pokryć wszystkie zamówienia z nadmiarem ale sytuacja może jeszcze ulec zmianie. W przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam Nie wiem czy złożyć preordera czy czekać na dzień premiery i biec do sklepu. Bf`a biorę na ps3 i następnie upgrade za 39 zł. Bundle mi wiszą tak jak tommiemu, i tak będę napierał tylko w Bf`a. Tylko żeby starczyło konsol w dniu premiery. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Zapewne ucieszycie się ale w bf4 ma nie byc już zabójstw poprzez machniecie nożem jak ktoś ma mało %. Aby zabić nożem będzie musiała być cała normalna animacja Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 I bardzo dobrze, nie ma nic gorszego niż kosa "na pedała" lub tzw. "obcierucha" Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Bez sensu,czyli nie można zabić nożem inaczej niż wbić go? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 (edytowane) ciekawe, czy kontre nozem tez bedzie jeszcze mozna skontrowac. moze pojda z duchem czasu i festival QTE z tego zrobia... a wlasnie jeszcze- a slyszal moze ktos z dobrze poinformowanych, czy to kretynskie "ladowanie sie" noza po udanym / zostawanie z nozem w lapie i spuszczonymi gaciami po nieudanym zdjeciu blachy zlikwidowali? Edytowane 27 września 2013 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Zapewne ucieszycie się ale w bf4 ma nie byc już zabójstw poprzez machniecie nożem jak ktoś ma mało %. Aby zabić nożem będzie musiała być cała normalna animacja Trochę głupie, może będzie można zabić ale nie zaliczy jako zabiciem nożem ? Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 (edytowane) Zapewne ucieszycie się ale w bf4 ma nie byc już zabójstw poprzez machniecie nożem jak ktoś ma mało %. Aby zabić nożem będzie musiała być cała normalna animacja Trochę głupie, może będzie można zabić ale nie zaliczy jako zabiciem nożem ? Gordon Dupuis @SgtKamikazeBear23 Sep @Demize99 no revives after knife kills does that do for slashes too. I know in hardcore if your health is weak, a simple slash will kill you Expand Alan Kertz @Demize9923 Sep @SgtKamikazeBear No more slash kills in BF4. czyli nie będzię się dało wcale zabić Check out the full list of maps coming on October 29: - Siege of Shanghai - Paracel Storm - Zavod 311 - Lancang Dam - Flood Zone - Rogue Transmission - Hainan Resort - Dawnbreaker - Operation Locker - Golmud Railway Tryby gry: Conquest ( w becie) Domination ( w becie) obliteration Defuse TDM Rush SDM opis tutaj: http://blogs.battlefield.com/2013/09/road-to-bf4-game-modes/?utm_campaign=bf-social-us-socom-tw-tw-road-to-bf4-game-modes-092613&utm_source=tw&utm_medium=social&sourceid=bf-social-us-socom-tw-tw-road-to-bf4-game-modes-092613 Edytowane 27 września 2013 przez SzewczykDratewka Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Panowie a jak będzie z Premium? od kiedy będzie dostępny? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 ciekawe, czy kontre nozem tez bedzie jeszcze mozna skontrowac. moze pojda z duchem czasu i festival QTE z tego zrobia... Kontre moze tylko zrobic koles ktory dostaje kose. Hellspawn: na pc mozna juz kupic,na konsile na premiere pewnie. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 (edytowane) Alan Kertz @Demize9923 Sep @SgtKamikazeBear No more slash kills in BF4. czyli nie będzię się dało wcale zabić to niech chociaz beda laskawi sprawic, by: - te animacje normalnie wchodzily - nie bylo kretynskich ograniczen typu tylko jedna animacja jednoczesnie na mapie, ladowanie noza itd. @Zaq: o cenach premiuma cos juz wiadomo? Edytowane 27 września 2013 przez tommi Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Tommi na pc kosztuje 50 euro.. O cenie na konolach nic nie wiadomo. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Tommi na pc kosztuje 50 euro.. O cenie na konolach nic nie wiadomo. czyli na złotówki 160zł Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Conquest (Beta) Combat type: The definitive Battlefield mode – All-out vehicle warfare mixed with intense infantry action across land, air and sea Designed for: 24 players (X360, PS3) / 64 players (Xbox One, PS4, PC) Commander mode: Optional Domination (Beta) Combat type: Fast-paced infantry variant of Conquest Designed for: 20 players (all platforms) Commander mode: No Obliteration Combat type: Mad dash in vehicles and on foot to deliver explosives Designed for: 24 (X360, PS3) 32 (Xbox One, PS4, PC) Commander mode: Optional Defuse Combat type: Competitive close quarters combat Designed for: 5 vs. 5 players (all platforms) Commander mode: No Team Deathmatch Combat type: The classic shooter mode, Battlefield 4 style Designed for: 20 players (all platforms) Commander mode: No Rush Combat type: Fight deep into enemy territory by detonating their M-COM stations Designed for: 24 players (X360, PS3) 32 players (Xbox One, PS4, PC) Commander mode: Optional Squad Deathmatch Combat type: Four squads fight on the ground with limited vehicle support in a race to the top of the leaderboard Designed for: 16 players (all platforms) Commander mode: Optional Chyba wiem gdzie w becie jak i full Tommi/Kabotyn bedzie siedzial. Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Nie będzie slash killsów, bo będą frontale jak w BC2. Te slash killsy były lamerskie, przypominające mi o starych grach typu Delta Force, niemniej królika dało się chlasnąć. Teraz jest pewniak z tyłu i frontal którego można skontrować. Hm, tak sobie myślę że takiego KSAka z przodu nie ubijemy ;/ Mam też nadzieję, że będzie możliwość wklejenia jakiejś kosy królikowi, może nawet jakaś specjalna animacja jak gość nabija się jajami na nasz nóż... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi