Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po obejrzeniu tych kilku screenów wrzuconych przez Ziela, oraz podsumowania Symthic zalinkowanego przez mcluskiego mój hype wzrósł o parę punktów :] Nie widziałem np. że na mapie zimowej obraz jest delikatnie zamarznięty.

Opublikowano (edytowane)

Sorry za dwa posty pod rząd

Prawie 4 godzinny gameplay z Paracel Storm (PC)

Gameplay z PS4 lepszej jakości niż ostatnio Daniel Matros (zh1nt0) z DICE zagłuszany przez skośnookich. Akcja od 2:03. Edytowane przez Pryxfus
Opublikowano (edytowane)

Zwłaszcza Operation Locker (...) wyglądają smakowicie  :)

przypomina Złomowisko na pierwszy rzut oka :]

zastanawiam sie nad zlozeniem preordera na ps4 w weekend... Caly czas sie gryze z soba i zastanawiam nad tym, jakie sa szanse na dostanie egzemplarza w dzien premiery bez zadnego preordera w media czy innym elektroniczym markecie- ktos ma jakies informacje na ten temat?

Na preordera zlozonego teraz w gamestopie do 15.12. musialbym czekac...

Edytowane przez tommi
Opublikowano

Tommi skoro w gamestop bedziesz musial czekac do 15.12 na preorder to szanse masz male,moze beda mieli z 2-3 sztuki ale te kierownik/pracownik zabierze. Skocz do media markt u siebie,w PL moze byc sporo sztuk w media a u ciebie 2-3.

Opublikowano

tez nad bundlem z killzonem myslalem (40€ drozszy), ale ostatecznie wezme sama konsole, bo znajac zycie jak w BF4 zaczne grac, to oderwe sie pewnie za jakies 1,5-2 lata dopiero, wiec po co wywalac kase na cos, co i tak bedzie lezalo nieuzywane ;)

Opublikowano (edytowane)

zalezy co kto potrzebuje- u mnie i KZ, i drugi pad, i kamerka lezalyby i zbieraly tylko kurz.

co do pada, to poobczajam te modyfikowane, ktore wklejalem niedawno- za pare mies. powinni wypuscic tez do ps4, mysle, ze sie skusze. To bedzie lepiej wydane 100 EUR niz doplata za tego bundla ;)

swoja szosa wie ktos, czy ps move i ps eye beda obslugiwane przez ps4?

Edytowane przez tommi
Opublikowano (edytowane)

wiadomo, ze w bundlu zawsze sie bardziej oplaca, niz kupujac to samo osobno, ale ja osobiscie wiem ile i w co bede najprawdopodobniej gral i widze to tak:

do grania niezbedna jest mi tylko i wylacznie konsola z jednym padem- ona kosztuje 399 EUR.

wydawanie 100 EUR wiecej po to, zeby te dodatki od razu sprzedawac i zeby miec- nawet za darmo- druga gre, w ktora i tak nie bede pewnie z braku czasu gral, mija sie z celem

jedynie moznaby wziac tegu bundla i od razu probowac opchnac wszystkie 3 dodatki (pad, kamera, KZ) zeby cos zarobic (albo raczej zmniejszyc koszt zakupu ps4), ale i tak nie sprzeda sie ich po cenach sklepowych, a dla ew. paru PLN/EUR nie chce mi sie z tym wszystkim pałować (wole poswiecic ten czas na granie ;) )

zreszta zanim mi sie znudzi bf4 to ten KZ pewnie i tak bedzie za darmo w plusie ;)

Edytowane przez tommi
Opublikowano

W PL problemu nie będzie, ja dalej czekam na budlepack choć i tak nie będę robił preordera 

Mam nadzieję że tak będzie, dostałem dzisiaj maila z euro rtv agd:

Szanowny Kliencie,

Nie jesteśmy w stanie zagwarantować dostępności konsoli na dzień premiery. Na chwilę obecną posiadamy informację, że dostawa od producenta powinna pokryć wszystkie zamówienia z nadmiarem ale sytuacja może jeszcze ulec zmianie.

W przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt.

Pozdrawiam

Nie wiem czy złożyć preordera czy czekać na dzień premiery i biec do sklepu. Bf`a biorę na ps3 i następnie upgrade za 39 zł.  Bundle mi wiszą tak jak tommiemu, i tak będę napierał tylko w Bf`a. Tylko żeby starczyło konsol w dniu premiery.

Opublikowano (edytowane)

ciekawe, czy kontre nozem tez bedzie jeszcze mozna skontrowac.

moze pojda z duchem czasu i festival QTE z tego zrobia...

a wlasnie jeszcze- a slyszal moze ktos z dobrze poinformowanych, czy to kretynskie "ladowanie sie" noza po udanym / zostawanie z nozem w lapie i spuszczonymi gaciami po nieudanym zdjeciu blachy zlikwidowali?

Edytowane przez tommi
Opublikowano

Zapewne ucieszycie się ale w bf4 ma nie byc już zabójstw poprzez machniecie nożem jak ktoś ma mało %.

Aby zabić nożem będzie musiała być cała normalna animacja :)

Trochę głupie, może będzie można zabić ale nie zaliczy jako zabiciem nożem ?

Opublikowano (edytowane)

Zapewne ucieszycie się ale w bf4 ma nie byc już zabójstw poprzez machniecie nożem jak ktoś ma mało %.

Aby zabić nożem będzie musiała być cała normalna animacja :)

Trochę głupie, może będzie można zabić ale nie zaliczy jako zabiciem nożem ?

czyli nie będzię się dało wcale zabić

Check out the full list of maps coming on October 29:

- Siege of Shanghai

- Paracel Storm

- Zavod 311

- Lancang Dam

- Flood Zone

- Rogue Transmission

- Hainan Resort

- Dawnbreaker

- Operation Locker

- Golmud Railway

Edytowane przez SzewczykDratewka
Opublikowano

ciekawe, czy kontre nozem tez bedzie jeszcze mozna skontrowac.

moze pojda z duchem czasu i festival QTE z tego zrobia...

Kontre moze tylko zrobic koles ktory dostaje kose.

Hellspawn: na pc mozna juz kupic,na konsile na premiere pewnie.

Opublikowano (edytowane)

abcc2ff91533fb88e3a4dd672a1fe974_normal.Alan Kertz ‏@Demize9923 Sep

@SgtKamikazeBear No more slash kills in BF4.

czyli nie będzię się dało wcale zabić

to niech chociaz beda laskawi sprawic, by:

- te animacje normalnie wchodzily

- nie bylo kretynskich ograniczen typu tylko jedna animacja jednoczesnie na mapie, ladowanie noza itd.

@Zaq: o cenach premiuma cos juz wiadomo?

Edytowane przez tommi
Opublikowano

Tommi na pc kosztuje 50 euro.. O cenie na konolach nic nie wiadomo.

Opublikowano

Conquest (Beta)

Combat type: The definitive Battlefield mode – All-out vehicle warfare mixed with

intense infantry action across land, air and

sea

Designed for: 24 players (X360, PS3) / 64 players (Xbox One, PS4, PC)

Commander mode: Optional

Domination (Beta)

Combat type: Fast-paced infantry variant of Conquest

Designed for: 20 players (all platforms) Commander mode: No

Obliteration

Combat type: Mad dash in vehicles and on foot to deliver explosives

Designed for: 24 (X360, PS3) 32 (Xbox One, PS4, PC)

Defuse

Combat type: Competitive close quarters combat

Designed for: 5 vs. 5 players (all platforms) Commander mode: No Team Deathmatch Combat type: The classic shooter mode, Battlefield 4 style

Designed for: 20 players (all platforms) Commander mode: No

Rush

Combat type: Fight deep into enemy territory by detonating their M-COM

stations

Designed for: 24 players (X360, PS3) 32 players (Xbox One, PS4, PC)

Squad Deathmatch

Combat type: Four squads fight on the ground with limited vehicle support in a

race to the top of the leaderboard

Designed for: 16 players (all platforms) Commander mode: Optional

Chyba wiem gdzie w becie jak i full Tommi/Kabotyn bedzie siedzial.

Opublikowano

Nie będzie slash killsów, bo będą frontale jak w BC2. Te slash killsy były lamerskie, przypominające mi o starych grach typu Delta Force, niemniej królika dało się chlasnąć.

Teraz jest pewniak z tyłu i frontal którego można skontrować. Hm, tak sobie myślę że takiego KSAka z przodu nie ubijemy ;/ Mam też nadzieję, że będzie możliwość wklejenia jakiejś kosy królikowi, może nawet jakaś specjalna animacja jak gość nabija się jajami na nasz nóż... :D